• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
benimde aklıma o geldiydi kaydirigubbakcemile3
ne fesatsınız lannnkaydirigubbakcemile
cmrt doktora gittiğimde bana ilişki 32 haftadan sonra yasak dedi
kociş de yanımdaydı
güldü hemen arabaya geçincede ohh ne güsel daha 1 ayımız var iyi değerlendirek dedikaydirigubbakcemile3
valla yavrim kociste korkuyo acıkcası bende pimpirikliyım korkım bişi olur deyüüü
kızlar akşama ne menü var söleyin bakem
bendeki menü

kıymalı şehriye çorbası
kızartma
bulgur pilavı
salata
sütlaç
eee bu kaaaaaaaaaaaaa
nan vermeyın yemek ismi fln valla canımız çekiyo yaa:oklava:

ayy canım sorma tek tek tüller güneşlikler yıkandı
battaniyleer nevresimler,doğumda serilecek karyola çarşam takımları danteller ıvır zıvır bi ton şeyyy
dahada sırda yıkancak çok şey var bekliyo makine biraz kendine gelsin kaydirigubbakcemile3
evet canım tıkanma yapıyomuş makinede, evet en iyisi sıvıyla yıkamaya devam et sne..

anam benımde çok şey var yıkancakda ben ekımde başlıcam son hızla.halıları yıkamaya vercem yorganlarla birlikte.temızlıkçi gelcek zatii perdeler o ara hallolurr..Allahım kolaylık versın bize...

günün mönüsünde

mercimek çorbası
fırında tavuk
pilav
salata
patlıcan söğürtme veeeee
son olarakkk
arkadasım yapmıs getirmiş etimek tatlısııı

he benim de annem yazık şimdi ablamın bebeğine bakıyor:) üst üste doğurunca biz kadıncağız da şaşırdı gene d e erken doğurursam yetişemez bana kasım ayının başında gelmeyi planlıyor zira. ben de 17 sinde doğrucam gibi görünüyor dilmuh arkadaşın da mı yok ablam bana bazı kısımlara eşler alınmıyor yanında bi bayan olması lazım demişti

ayy yıkamaya da başladınız he ben daha yıkamadım yaaa üşendim çok
ilk bezini kociş almış huggies ablam da kullanamadığı bi paketi göndermiş o da prima

selam fıstık iyidir işte

amaan ne akrışık şey nası anlıcaz yahu

hee ben de 3-6 kilo bez kullancam

canım ben doktora sordum doğuma girebiliyo kociş ayrıca odalar tek kişilkmiş.valla burda tanıdığım hiç kimse yok canım.
ay iki dakka yemek yaptım geldim kaç sayfa olmuş yaaaaaa

eee bizde çeneler düşük:) biz kasım analarıyızzzz

amaaan canım bişey yapmak istemiy kociş de aradı şimdi kalksam ii olcak bi çorba kaynatırsam ii de üşeniyorum şimdi herif de kızcak hee

slm kızlarr a.s.
bende arkidişime geldim onada izmirden barbunya aldımdıı onu getirdim ayıkladık berabercene zemuszemus
akşamada burdayız yemeği beraber yiyek diyo arkadasıımm :lepi: gene sanslı günümdeyim yanee kaydirigubbakcemile3

şekercik sagol tatlım evet elimden geldigince erken bitirmeye çalıyorum nedense bir tek ben aceleciyim herkes merka etme olur yapılır deyip duruyor sinir oluyorum..oda gelmeden birşey yapamam zaten oda gelince havalandıracam bir hafta falan o ara örtü işini temizligi halledicem temizlik bitince çamaşırları yıkayacam...

amaaan ben doğumda da bişi sermicem çok mu sallıyorum ne
normal bi nevresimde yatarım ne gerek var dantelli cicilere
zten kimse gelmicek ki
bebeğin odasında bi çekyat var onda yatarım zaten yatmam da :) inş ii hissedersem gezinirim

amaaan ben doğumda da bişi sermicem çok mu sallıyorum ne
normal bi nevresimde yatarım ne gerek var dantelli cicilere
zten kimse gelmicek ki
bebeğin odasında bi çekyat var onda yatarım zaten yatmam da :) inş ii hissedersem gezinirim

aman buda dünyasından vazgecmiş n an kızım deli başkaları içinmi yapıon nan dantelli bende sermeyecem ama taçtan nevresim aldıydım bitane onu hiç açmadımdı onu kullanacam cicili bicili bendezemuszemusinsan ne yapıosa kendni mutu ii hissetmek icin yapıo varsın kan olsun geceliğin değişir atarsın varsın kimse gelmesin sen mis gibi yatarsın gebertirim seni ne bu bezginlik nankaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

eda hoşgeldin iisin valla benm de kociş tatlı alcak gelirken ben de tatlıdan yırttım:)

mavi biliyosundur karakız doğum yaptı şakası yok bunun artık belli olmaz he acele etmemiz lazım işleri bitirelim hem son ay daha zor olmazmı hazırlık filan yaaa ne rahat konuşuyo bu insanlar her şeye de karışıyorlar

günün mönüsünde

mercimek çorbası
fırında tavuk
pilav
salata
patlıcan söğürtme veeeee
son olarakkk
arkadasım yapmıs getirmiş etimek tatlısııı
oooooooooo
senin menü daha kabaruk bacımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
slm kızlarr a.s.
bende arkidişime geldim onada izmirden barbunya aldımdıı onu getirdim ayıkladık berabercene zemuszemus
akşamada burdayız yemeği beraber yiyek diyo arkadasıımm :lepi: gene sanslı günümdeyim yanee kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin murooooooooooooŞeniz

aman buda dünyasından vazgecmiş n an kızım deli başkaları içinmi yapıon nan dantelli bende sermeyecem ama taçtan nevresim aldıydım bitane onu hiç açmadımdı onu kullanacam cicili bicili bendezemuszemusinsan ne yapıosa kendni mutu ii hissetmek icin yapıo varsın kan olsun geceliğin değişir atarsın varsın kimse gelmesin sen mis gibi yatarsın gebertirim seni ne bu bezginlik nankaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

heh kızz özgem ne güsel didin yawww:CüvCüv:alkisalkisalkis alkisalkisalkis kaydirigubbakcemile5

kızlar akşama ne menü var söleyin bakem
bendeki menü

kıymalı şehriye çorbası
kızartma
bulgur pilavı
salata
sütlaç
eee bu kaaaaaaaaaaaaa

bende de süzme mercimek
mantarlı tavuk sote
pilav
islim köfte
bu kaaa eee dünde misafirim vardı gebercem yawwww
pazar günü de camilere dolaşmaya gitcez iftarıda eyüp de açcaz
zeytin benm kociş de problem çıkarıyodu ama interntten araştırdım zararlı deilmiş bilg.

sadece yakın tutmuycan işte ben de yastıklarla koruyorum kendimi
her yer radyasyon kaynıyo zatii
ben kandıramıyom o konuda kocişi
bende yastıkla durum ama banamısın demiy
mavi deniz hosgeldin bilion demi karakız doğurduuuu

bence bilmiy özgem
konuya böle başlamazdı mavişim,
mavişim hoşgeldin gülüm

anaaam ne bağırıyon beee:(

korkutuyon beniiii

kız ne gerek var yaaa ben ç.ok özenmiyom vala
doğurcaz işte hepsi bu... herkes her gün doğuruyyy

zate bebekle uğraşırken ne kılıklara gircez :)
ya ben çok bişe almıyorum maddi durum da kötü deil aslında ama ne gerek var onu alcağıma bebeğe bişi alırım diyorum

bende de süzme mercimek
mantarlı tavuk sote
pilav
islim köfte
bu kaaa eee dünde misafirim vardı gebercem yawwww
pazar günü de camilere dolaşmaya gitcez iftarıda eyüp de açcaz

ben kandıramıyom o konuda kocişi
bende yastıkla durum ama banamısın demiy

bence bilmiy özgem
konuya böle başlamazdı mavişim,
mavişim hoşgeldin gülüm

sende misafirden başını kaldıramin anm bana daha kimse gelmedi ben sadece kaynanaya gittim o kaaaaaaaaa

Back
X