• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

eksiğin kaldımı şincik
perde halını ne ettin
ben de bugün ana kucağı baktım da
hemen kullanmaya başlayabilirmiyiz diye düşündüm
40. çıktıktan sonramı kullanırım diye düşündüm
öle pahalı bişey almayım deyom da sen ne yaptın aldın mı cnm

perde halı yarın hllederim herhalde onları ben ana kucağı chicco dreams ana kucağı aldım tatlım

ben normal istiom zeytün ama bakalım bebiş ne istiooo..

ebişim hosgeldin
hoşbulduk cnm nasılsın oğluş nasıl?

ebiscem hoşgeldin cnm
ne ettin kızz
bende 1 saat uyumuşum yeni kalktım
hoşbulduk kuzumm misafirim vardı onlar yeni gitti ben de düştüm buraya ya int. sorun var hep kesilio bakalım hayırlısı ne zaman düzelecek bu arada bebek deterjanı buldum bi tane bi baksanızza kıslar ne düşünüyonuss
Sodasan Baby Ekolojik Ekonomik temizlik ürünleri :: Bebek Deterjanı

ne ediyonusss kızlarrr
nehiriver canım o dediğin anakucağını arkadaşım kullanıyo çok memnun
bende bakınıyorum ama en son ondan alıcam galiba.
biraz pahalı ama olsun napalım nerdeyse beşik fiyatına..
zeytinim sen napıyon canım.

elifsun evet kullanalar cok memnun istersen izmirmarket sitesine bak piyasanın en ucuz fiyatı orda bu anakucağı için

elifim hoşgeldin cnm
aslında ben de ondan alacaktım
ama pahalı diye almayım dedim
bir araştırcam bakayım
onu da uyguna bulursam alırım belkim
gerçi chichoya gittiğimizde kocişle baktık da 140 ytl idi ana kucakalrı
ama daha önce 70 ytl bilem vardı bulamadık o fiyatlara daha o yüzden almadıydık

maşallah canım ben oğlumun hep dötünü pipisini görüom valla bakalım bu seferde aynımı olcakkk :)

elifim hoşgeldin cnm
aslında ben de ondan alacaktım
ama pahalı diye almayım dedim
bir araştırcam bakayım
onu da uyguna bulursam alırım belkim
gerçi chichoya gittiğimizde kocişle baktık da 140 ytl idi ana kucakalrı
ama daha önce 70 ytl bilem vardı bulamadık o fiyatlara daha o yüzden almadıydık

aynen canım yaaa pahalı geldiği için bakınıyorum bende
ama mecbur kalırsam onu alıcam, yaa ben unkapının orda bisikletçiler
çarşısının orda beşik anakucağı tarzı şeylerin uygun old.duydum
bi bakıcam fırsat bulursam bi bilgin varmı senin bilmiyorum..

bu arada kızıma ördüğüm battaniye bittti şimdi resmini koyucam bakalım beğenicekmisiniz..

aynen canım yaaa pahalı geldiği için bakınıyorum bende
ama mecbur kalırsam onu alıcam, yaa ben unkapının orda bisikletçiler
çarşısının orda beşik anakucağı tarzı şeylerin uygun old.duydum
bi bakıcam fırsat bulursam bi bilgin varmı senin bilmiyorum..

bu arada kızıma ördüğüm battaniye bittti şimdi resmini koyucam bakalım beğenicekmisiniz..
ayy hadi koy da bakalım canısı

Kızlar iyi geceler sizlere not yazmak için girdim eşim laptopu getirmiş durumdan haberi var kıyamam sizlere ulaşmam için ogün size yazdım kapattım pcim daha açılmadı ablamlarda geldi birkaç güne yaptırırım sizlerle birlikte olurum nasipse.Karakızz çok iyi Durumuzda iyi çok şükür msjların hepsini okudum Zeytinim yarın msj atarım cnm kendi telefonumuda veririm ..Sizlerin dualarını herşeyi söyledim nasıl mutlu oldu anlatamam Allah razı olsun deyip duruyor artık numarasından ulaşabilirsiniz hatta kendsi çıkıyor telefonlara:)
ınşallah Durumuzla birlikte çıkacaklar herşey yolunda gidecek bende 300 adet okudum yarın okuyamam ama diğer gün bitiriririm nasipse haber vereyim okuduklarınızı yazmışsınız pcim olana kadar bakamam :(
ınanın kasım annelerinde olmak dahada dahada gurur verici geliyor bana ortak köprüler canyoldaşlığı tahmin edilemeyecek dostluklar daha ne olsunki hepinize tşkler hem kendi adıma hem Fatma ve durumuz adına:)

ınşallah yakın zamanda sizlerle olabilirim çok ama çok öpüyorum..Lütfennnn hepiniz sağlıkla kalın:)

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
gizli bi msj mı veriyo nann yoosamm e tabi yiğidin malı mydanda olurmuş

21 hafta sakladı ya teyzesi simdi yaya yaya gösterio :roflol::roflol: ben diom 21 haftadan öncce göstermedi utandu cünkü cok kücüktü pipişi az büyüdü hemen açtıı:roflol::roflol::roflol:

elificm bilmiyom cnm
karşıda bi eminönünü öğrendim kızımın sayesin dekaydirigubbakcemile3
bir de oaraya mı el atmak lazım
bana yakın olsa çoktan bakmıştım
cnm sen bi bak bana da haber verirsin
hadi at da resmini bakalım cnm

Kızlar iyi geceler sizlere not yazmak için girdim eşim laptopu getirmiş durumdan haberi var kıyamam sizlere ulaşmam için ogün size yazdım kapattım pcim daha açılmadı ablamlarda geldi birkaç güne yaptırırım sizlerle birlikte olurum nasipse.Karakızz çok iyi Durumuzda iyi çok şükür msjların hepsini okudum Zeytinim yarın msj atarım cnm kendi telefonumuda veririm ..Sizlerin dualarını herşeyi söyledim nasıl mutlu oldu anlatamam Allah razı olsun deyip duruyor artık numarasından ulaşabilirsiniz hatta kendsi çıkıyor telefonlara:)
İnşallah Durumuzla birlikte çıkacaklar herşey yolunda gidecek bende 300 adet okudum yarın okuyamam ama diğer gün bitiriririm nasipse haber vereyim okuduklarınızı yazmışsınız pcim olana kadar bakamam :(
İnanın kasım annelerinde olmak dahada dahada gurur verici geliyor bana ortak köprüler canyoldaşlığı tahmin edilemeyecek dostluklar daha ne olsunki hepinize tşkler hem kendi adıma hem Fatma ve durumuz adına:)

İnşallah yakın zamanda sizlerle olabilirim çok ama çok öpüyorum..Lütfennnn hepiniz sağlıkla kalın:)
ay nazlım ağzından bal damlıyo yaaa çok sevindim iyi olmalarına selamlarımızı ilet olur mu hep dua ediyoruz onlara sevgilerimizi de ilet öpüyorum cnm seni
21 hafta sakladı ya teyzesi simdi yaya yaya gösterio :roflol::roflol: ben diom 21 haftadan öncce göstermedi utandu cünkü cok kücüktü pipişi az büyüdü hemen açtıı:roflol::roflol::roflol:
yurdum erkeği geliyyy sevsinler onun dut kadar pipisinizemuszemus

ay nazlım ağzından bal damlıyo yaaa çok sevindim iyi olmalarına selamlarımızı ilet olur mu hep dua ediyoruz onlara sevgilerimizi de ilet öpüyorum cnm seni
yurdum erkeği geliyyy sevsinler onun dut kadar pipisinizemuszemus

:roflol::roflol::roflol: he kıs ebişim kromu ne lan benim bu oğlan dut pipili haa:roflol::roflol::roflol:

Back
X