• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

5 ip gidiyor canım 100 gr lık
22 ilmekle başlıyorsun kenardaki dönüşlerle birlikte 24 oluyor
düz örgü örüyosun her iki taraftandan
keserken de rengi tutan bi iple aralara zincir çekerek kesiyosun..

kaç numara şişle örüyoruz ben pek anlamam örgüden anneme anlatırım o bana öğretir

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr ya bır canlız demıs nan nolmus bagaa
nerdesin kızım yaaaa epeydir gelemiyosun
bide nolmuş baaa diiinn kendi dötünden habarın yokmu :roflol::roflol:
hoşgeldin özge nasılsınŞeniz
ay hava ne kaa serin bugun istanbılda yauww yağmurda varrr

evet bugün serin emme ben gece heç uyuyamadım yavvv ayaklarımın altı ateş atıyodu yaaa patladım çek uzat çek uzat sankim canım ayaklarımın altındaydı sinir girdi yaaa terle babam terle nefes alamim yaaa gelsin artık kış gece allahım yeter artık kış gelsin dedim anam bi baktım sbaha karşı yağmur yağiiii bu kaaa tesirli bi dua yapmışım anlayaın gariiiiikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kaç numara şişle örüyoruz ben pek anlamam örgüden anneme anlatırım o bana öğretir

4.5 la ördüm ben canım ekleme yapmıştım yazıma ama görmedin sanırım
ponponların aralıklarına göre bir yada iki ilmek atıyosun
ben iki ilmek attım daah sıkı oluyoo böylece
22 olarak ilmekleri değilde ponponları baza alırsın ok?

evet bugün serin emme ben gece heç uyuyamadım yavvv ayaklarımın altı ateş atıyodu yaaa patladım çek uzat çek uzat sankim canım ayaklarımın altındaydı sinir girdi yaaa terle babam terle nefes alamim yaaa gelsin artık kış gece allahım yeter artık kış gelsin dedim anam bi baktım sbaha karşı yağmur yağiiii bu kaaa tesirli bi dua yapmışım anlayaın gariiiiikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hşbuldum canım nası olayım hastanedeydim kanlarımı bıraktım geldim öğleden sonra sonuclarla doktoruma gitcem bekliom işteeeekaydirigubbakcemile3

bu aralar cok yogunum ya cok gec cıkıyorum dun 11;15 cıktım aksam bırde uykusuzlık var bır kac gundur keyıfsızım yanı ondan giremıyorum topıge dötüm yerınde nan nolmus daş gıbı duriiyii delikafadulden

ben didim nan canlissssssss hediyen geldi nannnnnnnnn çoh duygulandım hacıı hiç beklemiydimmm

yelizzz oğluşunun adı yiğitmi olucuk hani nerde kemal paşa sattınmı nan adamı
okaaa hediyeler boşamı gittti nan:roflol::roflol:
delikafadulden yiğit diyi nan kocam kacamı mı kırcam aaaaaaaaa :roflol: :roflol: :roflol: yattı kemal paşa nan :dance:
hşbuldum canım nası olayım hastanedeydim kanlarımı bıraktım geldim öğleden sonra sonuclarla doktoruma gitcem bekliom işteeeekaydirigubbakcemile3

neyın var özge :1shok:

kıslarr merhabalar ben 2009 ekim annesiyim karakızın durumu nasıl oldu durusu iiyimi kendi iyimi çokmerak içindeyim haber alanınız var mı

nan kartanesi şu yeni avatarına hastayım yaaaaaa şuursuz şuursuz bakiyyyyyyyy :roflol:
hee beni ifade edecek bir avatar seçmeye çalıştım :roflol:
hee tuba geçen diiy ya o zaman neen çekiliş yaptık manyaklar deyuu kaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol:
nehiir asrın napıyodu gıı pipisiylemi oynuyodu :roflol:
ben de öğleden sonra sonuçlarımı öğrenceeem

nan canliis hediyeyi cerin diye yollamışın gıı kargocu vermiyomuş nerdeyse çatlak gacuu :roflol:

ben didim nan canlissssssss hediyen geldi nannnnnnnnn çoh duygulandım hacıı hiç beklemiydimmm

güle kullansın özge bebek kaydirigubbakcemile3 ya cerın ınan vaktım yok rahat rahat gezıp alamadım valla kargoyu bıle kocam verdı yüzüme gözume bulastırmısım zaten sanırım kocamın adına gelmıs kargo demı:lepi: elım şetyıme gıtmıo nan bu ara cok fena yogunum dah aıyılerını ınsallah gıyer güzel kızın :teytey:

hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoz canım asrınımıza bizden selam söle o kaaa kuduruk olmasın de ona sakın vaktinden önce çıkayım demesin kaydirigubbakcemile3
bu aralar cok yogunum ya cok gec cıkıyorum dun 11;15 cıktım aksam bırde uykusuzlık var bır kac gundur keyıfsızım yanı ondan giremıyorum topıge dötüm yerınde nan nolmus daş gıbı duriiyii delikafadulden

dötünün daş gibi olduğun hiç şüphem yok zatiii :roflol::roflol::roflol:

kıslarr merhabalar ben 2009 ekim annesiyim karakızın durumu nasıl oldu durusu iiyimi kendi iyimi çokmerak içindeyim haber alanınız var mı

duru 1 ay küvezde kalıcak ama iyimiş karakız da çıktı yoğunbakımdan en son sütünü sağıyodu bebişini görmeye gidecekti artık arayınca telefonlara cvp verebiliyo iyi yani çok şükür durumuz da iyi olcak allahın izniylee

nan canliis hediyeyi cerin diye yollamışın gıı kargocu vermiyomuş nerdeyse çatlak gacuu :roflol:

nan oglummmmmmmmmmm cerin deılmı nan bu karının adı lülülülülülü facede de öle yazıyo ne ulen senın adın cerın tümden mıçtık desenee :roflol: :roflol:

nan oglummmmmmmmmmm cerin deılmı nan bu karının adı lülülülülülü facede de öle yazıyo ne ulen senın adın cerın tümden mıçtık desenee :roflol: :roflol:

:roflol: :roflol: :roflol:
face de çakma isimle üye olmuş olum bu gacıı biz de güvendik bebemizin cicilerini emanet ettik nolcak bilmiyom gari kimlikte sahtecilikten içeri atabülülee cerini

duru 1 ay küvezde kalıcak ama iyimiş karakız da çıktı yoğunbakımdan en son sütünü sağıyodu bebişini görmeye gidecekti artık arayınca telefonlara cvp verebiliyo iyi yani çok şükür durumuz da iyi olcak allahın izniylee

ohh cok sevındım ya bıran önce cıkarlar ınsallah saglıklı bır sekılde :Saruboceq:

delikafadulden yiğit diyi nan kocam kacamı mı kırcam aaaaaaaaa :roflol: :roflol: :roflol: yattı kemal paşa nan :dance:

neyın var özge :1shok:

bişeyim varmı die bakıoz yeliz ahanda sonuclar dan sonra öğrencem neyim oldugunuuuopuyorumnanaktan

nan asrını görmedim muhtemelen öle yapıodur oda sen gibi suursuz oldugu için öğleden sonra görcem cnmmzemuszemus

hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoz canım asrınımıza bizden selam söle o kaaa kuduruk olmasın de ona sakın vaktinden önce çıkayım demesin kaydirigubbakcemile3

dötünün daş gibi olduğun hiç şüphem yok zatiii :roflol::roflol::roflol:

saol canımcım sölerim pis boğaz teyzen öle diyiy derim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Back
X