- Emoji Skoru
- 6
- Puanlar
- 116
benim bi müsterı vardı rahat 7 senedır tanıyom 8 aylık oglu var onunda gecen aradı canliz bebek bezivar benım oglanın getırsem sen kullanırmısın diye tamam getır kullanırım tabı dedım kaydirigubbakcemile3 kocasıda kozmatıkcı onun bugun ıkı poşet bez getırmıs benım oglana dalının sabunu losyonu sebometın sampuanı pısık kremı sabunu gögüs pedı gögus kremı felanhıc kullanılmamıs getırmıs onun kocasına esantıonda cok gelıyo ya lülülülülülü yanı anlayacanız benım oglan heryerden kısmetlı velet yaaa
ama bende hıc öle burnu buyuk degılımdır yanı samımı gördugundende getırmıs sag olsun dalga gecmeyın nan vuruum haaaaaaa :mymeka:
yuhhhhh nannn bu kadar ballıda görmedim hayatımda beeeya bıde cok samımı musterılerım var bu dedıgımkısının ben ta sevgılık dönemınıbılırım yanı gecende bır musterım dıyokı canlız neyın eksık yok dedım saol ya ben bısı alcam nasılolsa işin yarayan bişi olsun diyiiii sositososito diycedim bi buhar makınası kalduuuuuuuu :roflol: :roflol: demedım ama nan ayıpp dıye
hani ne derler annen seni kadir gecesi mi doğurmuş beee walla bravo mikserim:lepi:güsel günlerde kullanırsın inş.hani fazladan birşey olursa gönderirsin artık buraya:roflol:
kıs gittim geldim sen hala temizlikle mi uğraşıyorsun yarın bebiş olunca görürsün sen temizliğilaelaelaelaelaeay evide süpürdüm tozlarıda aldım
şimdi dinleniym balkon yıkıycam sonra
kociş film izliyor bakıyım ne yapıyorsunuz dedim
bende gidemde yalnız kalmasın dadlum bariiiiiopuyorumnanaktan