• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

günaydın kasım anneleri artık nasıl dayanıcam bilmiorum bu kaşıntılara bütün vücudum kabardı herşey ne güzel gidiyordu...sinir sistemim mafoldu kızlar her gece uykusuzum ağlıyorum Allah kimseye yaşatmasın bunu...ve işin kötüsü doğuma kadar devam edicekmiş bebeğe bi zararı yokmuş ama çareside yok ilaçlar etki etmio etsede çok kısa süre edio..mafoldumben

cnm allah sabırlar versinn :Saruboceq: çook çok geçmiş olsun,inşallah birazda olsa hafiflerde sende azcık raaht edersinn opuyorumnanaktan

slm kızlarrr a.s.
bugün kocişim evde biraz yüzmeye gidelim diyoruz öğleden sonraa zemuszemus,önce pazara gitmem lazım vişne felan bakıcammbuzluğa koymak için zemuszemus

cnm allah sabırlar versinn :Saruboceq: çook çok geçmiş olsun,inşallah birazda olsa hafiflerde sende azcık raaht edersinn opuyorumnanaktan

canım Allah razı olsun inşallah hafifler..çok saolopuyorumnanaktan

günaydın kasım anneleri artık nasıl dayanıcam bilmiorum bu kaşıntılara bütün vücudum kabardı herşey ne güzel gidiyordu...sinir sistemim mafoldu kızlar her gece uykusuzum ağlıyorum Allah kimseye yaşatmasın bunu...ve işin kötüsü doğuma kadar devam edicekmiş bebeğe bi zararı yokmuş ama çareside yok ilaçlar etki etmio etsede çok kısa süre edio..mafoldumben

ah canım ya allah yardımcın olsun.kaşındıkça suya falan tut bacım.
slm kızlarrr a.s.
bugün kocişim evde biraz yüzmeye gidelim diyoruz öğleden sonraa zemuszemus,önce pazara gitmem lazım vişne felan bakıcammbuzluğa koymak için zemuszemus

slm yavrum git yüz ohhhh nasıl heveslendim yaaa.burda dışarı çıkasım bile gelmiyo valla.ayyy seneye yazı iple çekiyom.

bu arada karakıza çok sevindim çıkmış hastaneden.allahım yardımcısı olsun

slm kızlarrr
kendimce cok gecmiş olsun :Saruboceq:
eda hanım yüzün yüzün ben tırnagımı bile sokmadım bu sene suya yaaa senağlama

geçmiş olsun kendimce gerçekten zor bi durum inşallah geçer canım doğuma kadar devam etmez :teselli:

selam kızlar

bizim evde tadilat var kaçak olarak girdim şimdi bi selam verip çıkıyorum...

karakız taburcu olmuş çok sevindim.. kızımızda bir an önce yoğun bakımdan çıakcaktır inşallah:Saruboceq:

şimdi çıkmam lazım.. görüşürüz

geçmiş olsun kendimce benim görümcemdede oluyordu türlü türlü ilaç kullandı geçmedi dr kimi bünyelerde oluyor dedi oda çok kötü oluyordu geceleri yatamiyordu seni anlıyorum .ama devamlı duş alıyor ılık suya tutuyordu başkada bi çaresi yok doğumu bekliceksin canım çünkü biz çok araştırdık bulamadık çok geçmiş olsun :çok üzgünüm:

Geçmiş olsun Kendimce,
Bende bugün sıcaktan bayılmak üzereyim:(

iyilik dilmuhcum senden naber...çok sıkıldım evde dışarı çıkıp dolaşmak istiyorum kociş de çok yorgunum bugün dinlenelim diyip duruyo...
bebişin odasını boyatıcaktık badanacı aradı gelemiyomuş ona da canım sıkıldı...
sizce odayı tek renk mi yapalım yoksa altını koyu üstünü biraz daha açık yapıp araya bordür mü koyalım...bi türlü karar veremedim...

iyi çalışıyorum sen yalnızsın galiba

aaaaaa pazar pazar çekilmez iş kız.sen ne iş yapıyon bacım.kolay gelsin.evet yalnızım kocişte işte
iyilik dilmuhcum senden naber...çok sıkıldım evde dışarı çıkıp dolaşmak istiyorum kociş de çok yorgunum bugün dinlenelim diyip duruyo...
bebişin odasını boyatıcaktık badanacı aradı gelemiyomuş ona da canım sıkıldı...
sizce odayı tek renk mi yapalım yoksa altını koyu üstünü biraz daha açık yapıp araya bordür mü koyalım...bi türlü karar veremedim...

iyidir canım.ayyy bende sıkıldım.kız istanbul çok sıcakmış çıkma dışarı gündüzleri.bebişin odasıda koyu renk güzel olmaz gibi geliyo ama siz bilirsiniz.şöyle tek renk yapıp bordür geçseniz

aaaaaa pazar pazar çekilmez iş kız.sen ne iş yapıyon bacım.kolay gelsin.evet yalnızım kocişte işte

dün izinliydim muhasebe sağol dilmuhcum ama cuma :lepi: son izne ayrılıyorum son çalıştığım pazar opuyorumnanaktan

Back
X