2009 Kasm Anneleri

benim daha sancı falan yok bebek çok yukarda olduğu içindir belki bilmiyorum. doğum sancılarını tahmin etmek bile istemiyorum. ama sonucu çok güzel yaa bebeklerimiz kucağımızda :) gerçi bu gidişle sezeryan görünüyo benim ama ... hayırlısı

bilmiyorumki işte kanala girmeden o sancılar kasılmalar oluyo mu ki??

neden sezeryan gorunuyorki

elektrikler gitti şimdi geldi bebek şekerlerimi bende aldım ama henüz hazırlamadım. şekerleri erken hazırlarsak bozulmazmı kızlar nezaman başlasak acaba

kızlar daha önce kk daki başka forumları da okuyordum ben
son hafta bile dönen bebekler olmuş
moralinizi bozmayın hiç
belli olmaz bu işler

sağol kuşum allah razı olsun
allah almak isteyenlerede nasip etsin
senin nen var bende bu ara buralarda değeldimde habarım yok hastamısın canım geçmiş olsun
sağol canım grip oldum canım yaaa ilaçta kullanmıyorum bal limon idare ediyoruz. birde işyerindeyim dinlenemediğim içinde uzadı sanırım.

:roflol::roflol:yok kıs o kaa değil ama cidden çok büyüdü kociş bile diyor enes bu kadar değildi diye:roflol:

ewet bu haftalarda çok normal artık tabii düzenli kasılma olursa önemli dikkat etmek lazım
kedicik geçmiş olsun canım neyin var:uhm:
sağol canım grip malesef bende yakalandım salgın var aman enese dikkat et. kimi duysam hasta.
senağlama

elektrikler gitti şimdi geldi bebek şekerlerimi bende aldım ama henüz hazırlamadım. şekerleri erken hazırlarsak bozulmazmı kızlar nezaman başlasak acaba
valla bence erken bozulmasınlar sakın
diğer kızlar nasıl yapıyor ama yorucu da olur son zamanlar

demek wanna ha:jeyyar::oklava:

şşşt çaktırma ayolll

günaydın millet
nasılsınız bugün bakalım her gün bi adım daha yaklaşıyoruz bebelerimize kavuşmaya demi yaaa
ben öğlen yimeene gittim geldimm nan ne günaydınıı :mymeka:
slm millet bende eylül annelerinden geldim enesle ilgili bi sorum vardı yanıt almak için
keyifler nasıl bakalım
bu da her ayın analarını dolaşacak gariii :roflol: :roflol:
tünaydın kıssslaaarrrrr ben hala hastayım yaa. kk yı açalı kaç saat oldu ancak yazabildim azda geçmişe bakam dedim ama pek beceremedim. ama doğuran yokok onu annadım zemuszemus nasılsınız bakalım. krispi canım Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin arabanızı hayırlı olsun. Darısı almak isteyenlere inşallah.
aseba canım dün akşam bendede aynı durum vardı. karnım kaskatıydı korktuk eşimle. her işimi bırakıp yattım epey bi uyuyamadım. kabul etmek istemesekte sanırım kasılıyoz biz yaaa. daha çok erken ama mafoldumben

geçmiş olsuunn
ben kasılmıyom işte baaneee :jeyyar::jeyyar:
ama bugün benim hatun kız kaburgama batıyo yaaa
cidden ben kasılmıyom galibaa :uhm: 40dan da mı geç gelecek nan buu

kızlar hepinize selam bende geldim.üç gündür her öğünden sonra midem çok bulanıyor ve yine 3 gündür akşamları çok şiddetli baş ağrım oluyor bununla ilgili bi fikri olan varmı yada aynı durumda olan merak ediyorum da.(kusura bakmayın birden daldım ortaya ama)...şimdiden teşekkürlerkaydirigubbakcemile5

35. haftanın içindeyim hala yukarda ve ters. dönme şansı azmış bundan sonra bi de benim daha önce geçirdiğim bi rahatsızlıktan dolayı nefes darlığı problemimde var ama bakalım hiç belli olmaz.

canım belli olmaz ama birtek seye odaklama kendini hepimizin hakkında hayırlısı olur inş.
bizim akrabamıza hep normal dogum dediler son ana kadar son anda bebek ters doınmus sezeryan oldu belli olmuyor yani

ayy y
kedi79 canm, bak bir elma bir portakal bir limonu cezveye koy kabuklarıyla olcak kaynat sonra süz içine bal tarçın kat ve iç çok iyi geliyo gribe en azından doğal bişi portakal yok dersen limonla da olur neden olmasın
insan grip oldumu iştah da gidiyyy

benimki yarım ay şeklinde yastıkk üstünde tavşancık var altında pembiş tüll çok şiwinn
anaa aldınmı seeeennn
netten bi bakem baariii
Slm kıslar ya bu şeker işini kim çıkardı ya ben daha yatağını ayarlayamadım yavruşumun iş çıkarıyonuz boyna ama gene heveslendim şincik bu şekerleri hastaneye gelenleremi eve gelenleremi vericez ben nerden bulucam böle süslüsünü:oklava:
bizim de yatağımız yok gıı dahaa
neyse bu haftasonu alacüükkk

bebel ters olunca kasılma olmazmıki
benimkide en son tersti belki dönmüştür heeee

olur gıı neen olmasın nalakası varr

kızlar hepinize selam bende geldim.üç gündür her öğünden sonra midem çok bulanıyor ve yine 3 gündür akşamları çok şiddetli baş ağrım oluyor bununla ilgili bi fikri olan varmı yada aynı durumda olan merak ediyorum da.(kusura bakmayın birden daldım ortaya ama)...şimdiden teşekkürlerkaydirigubbakcemile5

gecmiş olsun canım

Slm kıslar ya bu şeker işini kim çıkardı ya ben daha yatağını ayarlayamadım yavruşumun iş çıkarıyonuz boyna ama gene heveslendim şincik bu şekerleri hastaneye gelenleremi eve gelenleremi vericez ben nerden bulucam böle süslüsünü:oklava:
biz çıkardık wanna başlattı bizde devamettik ne var yanee
ben daha heç bişe almadım ama kapı süsü veşekerlerini ayarladım bile
haftayada bütün eşyalarını alacam inşallah

he kııı ama benim bebek en son başı yukarıdaydı dün yerleri paspasladım acep aşağımı indi aşağı basıyo bebek kaskatı kesiliyo taş gibi
sanırsam yerleri paspaslayınca oda aşağı indi:roflol::roflol::roflol:
olabilr gıı çok paspaslama yerleri düşürme bebeği

benim karabasan deildi ne oldugunuda bilmiyorum ama nefees nefese kalıyorum valla
ayy ben yinede razıyım sükrediyorum bu halime
bi sancı girdimi işte o beni mahvediyo sürekli aynı yere sol kasıgıma giriyor
ayy dogururken bu sancının kimbilir kac katı olcak yaa
ama sonucunu düşünürsen herşeye değer bee kenyam

bilmem ki kasılmanın bebeğin olduğu yerle alakası olur mu ki
bence yoktur kızlar bu kasılma rahimle ilgili bişey bence
doğuma hazırlanıyoruz artık yavaş yavaş

slm kenyaaaaa
mevzey çıkardılar bi şeker derdi wannanın başının altından çıktı benden duymuş olma heeeeee
yaa dünden beri benim oğlan sağ taraftan vurmuyo gbi kayıyo gibi geliyoo ama sürekli oluyoo çalışmalara mı başladı acaba
lenn ispiyoncu ben diyecem işte senin ispiyonladığını

Yalancı doğum ağrıları:

Sıklığı, şiddeti bakımından düzensizdir
Dolaşma, masaj ve istirahatle geçebilir
Ağrı bel, kasık ve karında hissedilir
Rahim ucunda yumuşama ve açılmaya neden olmaz.

Gerçek doğum ağrıları:

Düzenlidir
Her durumda devam eder, geçmez
Ağrı bel, kasık ve karında her noktada aynı hissedilir
Yumuşama ve açılmaya neden olur
Evde yapılabilecekler:
Dolaşabilir ya da istirahat edebilirsiniz.
Duş alınabilir.
Masaj yapılabilir. Belden kalçaya doğru ve elin topuğu ile bel ve kalça üzerine basınç uygulamaları rahatlatıcı olabilir.
Valiz kontrol edilebilir.
Sık sık tuvalete gidilerek idrar yapılır.
Yapılması sakıncalı olanlar:
Ağrılar başladığında bir şey yenilmemelidir. Yemek yemek ya da Fazla miktarda sıvı almak kusmaya yol açabilir.
Gerekirse çok küçük miktarlarda sıvı alınabilir.
Biraz enerji verecek, ağızda eriyen şeker, çikolata yenilebilir.
ayy sancılar başlayınca bişe yememek mi lazımmış bak bunu duymamıştım
gerçi o acı içinde bişey mi yiyebileceğiz sanki

35. haftanın içindeyim hala yukarda ve ters. dönme şansı azmış bundan sonra bi de benim daha önce geçirdiğim bi rahatsızlıktan dolayı nefes darlığı problemimde var ama bakalım hiç belli olmaz.
hayırlısı olsun canım hakkında

erken hazırlama canım doğuma muhtemelen 15 gün felan kaldığında paketleriz
ama sen bütün malzemeleri al kenara koy

demek wanna ha:jeyyar::oklava:
bende yardımcısı kaydirigubbakcemile3

selam kizlar nasilsinizzzz
dün gece cok hafif vajinal kasilmalarim oldu anlamiyorum da normal sanci nasil oluyo diyye
allahtan cok fazla degildi 3 kez vurdu gecti...
siz nasilsiniz herkes ii mi

cnm slm
nehirde de vardı aynı şey bugün galba dr a sorcaktı
bende de var son zamanlarda midem bulanıyo hatta ben ilk aylar bulanmadı sonra bulanıyo ne ters insanım diyodum ama son zamanlarda mide bulanması normalmiş
baş ağrısını bilemicem tansiyonunu ölçtün mü onunla ilgisi olmasın?

canım belli olmaz ama birtek seye odaklama kendini hepimizin hakkında hayırlısı olur inş.
bizim akrabamıza hep normal dogum dediler son ana kadar son anda bebek ters doınmus sezeryan oldu belli olmuyor yani

ewet öyle de olabiliyoo
benm arkdş da son ana dek normal istedi bi terslik de yoktu emme bebek gelmedi günü geçti sancı yok açılma yok dr da sezaryenle aldı şimdi biz normal diyoruz ama ne olcağı belli olmaz ki
Allah kolayını nasip etsin sağlıkla doğuralım da napalım bi şekilde doğurcaz bunları:))))

şekercim nehirin de midesi bulanii di dr.a gitti bugün sormaya gelirse sorarsınız
dün gece cok hafif vajinal kasilmalarim oldu anlamiyorum da normal sanci nasil oluyo diyye

slm şeker
anam vajinal kasılma ne gıı bi de bu çıktı başımıza
yok anam ben bu işi çözemeden doğurcam herhall :roflol:

yaa dünden beri benim oğlan sağ taraftan vurmuyo gbi kayıyo gibi geliyoo ama sürekli oluyoo çalışmalara mı başladı acaba
lenn ispiyoncu ben diyecem işte senin ispiyonladığını
ayy sancılar başlayınca bişe yememek mi lazımmış bak bunu duymamıştım
gerçi o acı içinde bişey mi yiyebileceğiz sanki
he benimki çoktan başladı kaymaya sağdan sola filan balık yüzüyo sankim içimde ya çok güzel bi duygu kızlarrr:))
söyle söyle bananeeee
ewet canım hani doğumda herkes sonda monda diyy ya bağırsakların boşalması lazımmış her iki türünde de yapılıyomuş, o nedenle sancı başlayınca yemezsek içmezsek daha kolay oluyormuş kız sürekli acı olmıcak ki hem güçsüz de kalmamamız lazım arada gelip gitçek sancılar yavaş yavaş ve aralı başlayıp sonra şiddetlencek ve sıklaşacak işte sıklaşınca zor olacak
slm cnm herkes başladı kasılmaya hayırlsı olsunnnnnnnnnnnnnnnnn
:1shok:

Back
X