2009 Kasm Anneleri

hayırlısı olsun cnm :kedi:

salla gitsin sağlık olsunda gerisi boşşopuyorumnanaktan

bende doktorumda normal dedik ama ben tırsmaya basladım hava atıp duruodum millete ne var ya doğurcam catur catur dieeee şimdi korkuom diemiom :utangac::utangac::utangac:

kız ben de ilk günden beri hep normal yoldan gık demeden çatır çaır doğurcam diyodum emme karnım büyüdükçe tırsmaya başladım çaktırmayın kimseye emmeeee ameliyattan daha çok korkuyorum yavvv sezaryenden yanii
bol bol dua edicez kızzz
bi topikte vardı ya son hafta hurma yencekmiş bi de fatma anamızın eli deyü bi ot varmış o kaynatılıp da mı ne bişey yapılıyodu biri biliyodu bizim karulardan bu işi ama kimdi ?
hayırlısı olsun yaaa burda birbirimize cesaret de vercez işimiz neeee
bak ben ne kaa kolay bi doğum öyküsü koydum bugün okudun demi onu:)

normal doğum düşnüyom ama dok daha bir şey demei inanki doğumun her türlüsünden korkuyom benim kadar kork olamazsın ben doğum yaparsam herkes yapabilir demektir

ay canım eninde sonunda cıkacaklar ama heycan bastı valla benimki kanala girmiş yüzü artık sırtıma doğru bakıo ben bunları duyunca bide dr 10 günden sonra heran gelebilir hazır ol deyince bi tısrma durumu söz konusu oldu :utangac:

Benım doktorum normal dogum ıÇın bebıŞın pozısyon almıs dedı sen nasıl ıstıyorsun dedı bende normal dedıım en ıyısı dedı
epıdural ıÇınde yap yada yaptırma demem ama sezeryandan daha az rıskı var dedı
annemde arkadan normal olsun normal olsun dıyor doktorda dedıkı bakalım sancılara dayanabılecekmı sezeryana alın benı dıye bagırmasın dedı :))))
bakalım hayırlısı artık

kız ben de ilk günden beri hep normal yoldan gık demeden çatır çaır doğurcam diyodum emme karnım büyüdükçe tırsmaya başladım çaktırmayın kimseye emmeeee ameliyattan daha çok korkuyorum yavvv sezaryenden yanii
bol bol dua edicez kızzz
bi topikte vardı ya son hafta hurma yencekmiş bi de fatma anamızın eli deyü bi ot varmış o kaynatılıp da mı ne bişey yapılıyodu biri biliyodu bizim karulardan bu işi ama kimdi ?

:roflol::roflol: yok bajım ben kimsenin hikayesine kanmıom artıkım okumamda kimi kopkolay ama kimi öle bi yazmıski sonunda öldülerde öte taraftan yazıolar herhal diom zira okadar zorluğa rağmen yasıo olmaları mucizee:roflol::roflol:

bebişe enerji oluyor annesikaydirigubbakcemile3

hadi dinlen canım yorma kendini

nann sen bana aksiyoncu diyon ama olmadığım halde:dilcikar::dilcikar:

walla ben 2 numaradan başlıyacağım 3-6 kilo için olanından
ayyy geçen paketi açtım çekmeceye yerleştirmek için anaaa o da neee el kaaa şey yaaa kociş verde burnumu sileyim diyor:roflol::roflol:
enesin koca bezlere alışınca el kaaaa geldi bu bezler:roflol::roflol:

açılmadı yaaa
ama hamur işiyse kesin bayılacağım birşeydircokacimcoook
ben sağa şaka yapim kız bende şaka ya açığımdır haaaa hem yaparum hem yapılırsa bişe demem
sevdüm canım ben bunu yazayımda yapayım ya cokacimcoook
bende bayıldım bende yapacam nan kenya teşekkür ederim tarif içi,n güzel beğendim
hee ama kasılmanın nedenlerinden biri de uzun süre susuz kalmak olabilümüş
bi diiğer sebep bebeğin veya annenin aşırı hareketli olmasıymışşş
öbürünü unutttum:))
aha benden dr olmazmış dimii

he evet sonlarda biz almıyoz bebe alıyo yiyin gariiii cokacimcoook

he ben de normal deyip duruyom emme daha dr un fikrini bilmiyom:)))

kesin benim kasılmalar harekettendir bunu biliyom

hayırlısı olsun cnm :kedi:

salla gitsin sağlık olsunda gerisi boşşopuyorumnanaktan

bende doktorumda normal dedik ama ben tırsmaya basladım hava atıp duruodum millete ne var ya doğurcam catur catur dieeee şimdi korkuom diemiom :utangac::utangac::utangac:

korkma canım yaa gerçekten psikolojik birşey bu ben aklıma dahi getirmemiştim inan korktuğum gibide olmadı allahım herkese çok kolay doğum nasip etsin:Saruboceq:

ay canım eninde sonunda cıkacaklar ama heycan bastı valla benimki kanala girmiş yüzü artık sırtıma doğru bakıo ben bunları duyunca bide dr 10 günden sonra heran gelebilir hazır ol deyince bi tısrma durumu söz konusu oldu :utangac:

http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/252425-2009-kas305m-anneleri-6554.html#post9370128

korkma heç dicem emme

az kaldı ya korkuyla karışık bi heyecan olur yaaa bakalım biz ne halde olcaz şekerim

ama korkman da son derece normal her ne kaa bilsek de nasıl doğurulur, daha önce doğurmadığımızdan kestiremiyoruz ama dayanılı bişeydir diyorum ben yoksa herkes nasıl doğurur millet ne cesaretle 7-8 tane yaprdı kızzzz

Benİm doktorum normal dogum İÇİn bebİŞİn pozİsyon almıs dedİ sen nasıl İstİyorsun dedİ bende normal dedİİm en İyİsİ dedİ
epİdural İÇİnde yap yada yaptırma demem ama sezeryandan daha az rİskİ var dedİ
annemde arkadan normal olsun normal olsun dİyor doktorda dedİkİ bakalım sancılara dayanabİlecekmİ sezeryana alın benİ dİye bagırmasın dedİ :))))
bakalım hayırlısı artık

epiyi bende düşündüm ama şimdi anlatmayacağım yakın zamanda yasadığımız bir sebepten ötürüvazgectim akannehir hayırlısı olsun şekerim en iyisi ilkel doğum zemuszemus eğer sartlar gerektirirse genel anestezi altında yapılan sezeryan epi mepi geccen bunlarııkaydirigubbakcemile2

bol bol dua edicez kızzz
kolay doğum öyküsü okuyunca cesaret geliyor ama sonradan gene tutuyor beni korku.bende amaliyattan korkyuğum için normal diyom

çıkacakta ama nasıl çıkacak benim daha var kasımın 15 den sonra

Elino Bebek Aksesuarları - Bebek Şekerleri

he bu linke bakın bebek şekeri düşünen arkadaşlar
ben düşünmüyom emme sizin için araştırdım buldum fikir edinirsiniz dimi?

sen dusunmuyorsun, bizi ispiyonluyorsun di mi?lülülülülülü

nazlımın mobilyaları gelecekti eksiklerini tamamlıyordur artık o kaydirigubbakcemile3

benimde aklima oyle geldi. yogun heralde.

DAHA YAPMADIM DADLIM KOCıS GELCEK 6 DA ONU BEKLıOM
KIZZ VANNA BENı TOPA TUTAR VALLA DıET YAPANLAR YıYEMEZZZZ
HAMUR ıŞı ADINI SÖLEMıYıM AMA LıNKı VEREYıM
WANNACIM SENDE GıRME EMı :))

http://www.kadinlarkulubu.com/hamur-isleri/263937

hem vermis linki hemde girme diyo.:oklava:

Son düzenleme:
kızlar benim berram çok hareket ediyor ya hiç durmuyor niye acaba bir bebk bu kadar mı hareket eder

eder tatlım eder ne güzel işte saglıklı oldugunu gosteriyo bazen canını yakıyo insanın ama olsun kıpırdansın canları sıkılıyodur o daracık yerde :)))))

http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/252425-2009-kas305m-anneleri-6554.html#post9370128

korkma heç dicem emme

az kaldı ya korkuyla karışık bi heyecan olur yaaa bakalım biz ne halde olcaz şekerim

ama korkman da son derece normal her ne kaa bilsek de nasıl doğurulur, daha önce doğurmadığımızdan kestiremiyoruz ama dayanılı bişeydir diyorum ben yoksa herkes nasıl doğurur millet ne cesaretle 7-8 tane yaprdı kızzzz

okumumam baaaneeezemuszemuszemuszemus ya hee ben tas döktüm doktorum dioki ona dayanana bu devede kulak dio bide şimdide kum döküomusum farkında değilim adam dio bak ağrı eşiğin nekaa yüksek ne demeye tırssıon ama tırstım işteemafoldumben

korkma canım yaa gerçekten psikolojik birşey bu ben aklıma dahi getirmemiştim inan korktuğum gibide olmadı allahım herkese çok kolay doğum nasip etsin:Saruboceq:

he sen tecrübelisin amin diyim bariiisositososito

BU ARADA KIZLAR BU 35 HAFTADAN SONRA ANNE KİLO ALMIYORMUS BEBİŞ ALIYORMUS
SON HAFTALAR KİLO ALIMI DURURMUS HATTA KİLO BİLE VERİLEBİLİRMİŞ
BEN DOKTORUM SOYLEYİNCE COK RAHATLADIM opuyorumnanaktan

yaa teorik olarak öyleymiş..ben de bi çok yerde okudum ama geçenlerde bi ark. geldi... onun da ark.ı yeni doğum yaptı kız son ayda 10 kilo aldı diyo...akannehirakannehirakannehir bana pek mantıklı gelmedi vücudu ödem yaptı falan heralde dedim ısrarla hayır kilo aldı diyo... tırstım valla....

ya bi soru soramda öle gidem kimler normal doğum yapcak beni bi telaştır aldı :((

ben epidural normal istiyorum ama benim yaramaz hala dönmedi canım :emir_bebek:

EVET ABARTIYORUM :kedi:

kenyam bence o dr. bozdu senin psikolojini...valla benim kaynanam 1 senin dr. 2 :oklava::oklava::oklava: millet 30 kg alıyo umrunda diil...

olsun bişe olmaz bi paketten 1 paket yeni doğanı ilk etap kullan bitir yeni bebek alırsın bundan sonraa opuyorumnanaktanhe ya kolumda çok kullanmaya bağlı kemik iltihabı olusmus tedaviedilemio hamileyim die sonrasıda emzircem die edilemio dolayısıyle cekicessss kolluk verdi onu kullancam artık saol canımcımmopuyorumnanaktan

ayy canımm geçmiş olsun ... :1hug: bende de bin bir türlü şey çıktı ve hiçbiri tedavi edilmiyo...inş doğumdan sonra geçer bu arızalar..

yeni bebek de aldım 2 paket 98 li... onlar bitene kadar da büyümez heralde hemen...yoksa değiştiriyim mi birini yaa... anam daha bezde çuvalladım ben :roflol::roflol::roflol:

kıs hemen onu kullanda bitir bari her bebek kilo vermez doğunca enes 10 günde 800gr.almıştı:roflol:

oyyy yesinler o tosunu opuyorumnanaktan

kızlar benim berram çok hareket ediyor ya hiç durmuyor niye acaba bir bebk bu kadar mı hareket eder
he benim yaramaz da öyle kızzz dr normal napalım canm çocuk hareketliyse dedi:)))

Benİm doktorum normal dogum İÇİn bebİŞİn pozİsyon almıs dedİ sen nasıl İstİyorsun dedİ bende normal dedİİm en İyİsİ dedİ
epİdural İÇİnde yap yada yaptırma demem ama sezeryandan daha az rİskİ var dedİ
annemde arkadan normal olsun normal olsun dİyor doktorda dedİkİ bakalım sancılara dayanabİlecekmİ sezeryana alın benİ dİye bagırmasın dedİ :))))
bakalım hayırlısı artık
ayy hayırlısı canm ya dayanamadığın anda bebek çıkıymış zatennn
:roflol::roflol: yok bajım ben kimsenin hikayesine kanmıom artıkım okumamda kimi kopkolay ama kimi öle bi yazmıski sonunda öldülerde öte taraftan yazıolar herhal diom zira okadar zorluğa rağmen yasıo olmaları mucizee:roflol::roflol:

kız bu ööyle deil çok kolay doğurmuş karıııı

bak nehircim bu bilgiler öncelikle senin için ama
hepimizin işine yarıycak

ben bloguma yazmıştım lazım olcak sık sık bakyım dieee

doğumdan önce neler yapıcaz bu bilgileri kk nın muhtelif topiklerinden derledim haberiniz olaaa

Bol bol kavun yemek lazım.
Her gün 15-20 dk yürüyün.
Uzun süre ayakta durmayın.
Üzülmeyin.
Göğsünüze zeytin yağı sürün.
Son günler eğilip kalkmayın, ağır kaldırmayın.

38. haftada medine hurması ve rezene kullanın.

38. haftada bol bol tahin helvası ve su tüketin.

Meryem suresini suya 17 kez okuyun ve sancılanınca için.

10 gün öncesinden başlayarak zeytinyağlı pamukla masaj yapar gibi malum yerinize sürün....

kolay doğum öyküsü okuyunca cesaret geliyor ama sonradan gene tutuyor beni korku.bende amaliyattan korkyuğum için normal diyom

çıkacakta ama nasıl çıkacak benim daha var kasımın 15 den sonra

ekim 15 ten sonrada bana dio doğar die ama bellide olmass bazen inat edip 41 haftaya kadar duruolarmısszemuszemus

Kızlar ben gidiyom artık bu akşam kuzumun tepsisini hazırlıycam...

Hadin hepinize iyi akşamlar........

he benim yaramaz da öyle kızzz dr normal napalım canm çocuk hareketliyse dedi:)))

ayy hayırlısı canm ya dayanamadığın anda bebek çıkıymış zatennn

kız bu ööyle deil çok kolay doğurmuş karıııı

bak nehircim bu bilgiler öncelikle senin için ama
hepimizin işine yarıycak

ben bloguma yazmıştım lazım olcak sık sık bakyım dieee

doğumdan önce neler yapıcaz bu bilgileri kk nın muhtelif topiklerinden derledim haberiniz olaaa

Bol bol kavun yemek lazım.
Her gün 15-20 dk yürüyün.
Uzun süre ayakta durmayın.
Üzülmeyin.
Göğsünüze zeytin yağı sürün.
Son günler eğilip kalkmayın, ağır kaldırmayın.

38. haftada medine hurması ve rezene kullanın.

38. haftada bol bol tahin helvası ve su tüketin.

Meryem suresini suya 17 kez okuyun ve sancılanınca için.

10 gün öncesinden başlayarak zeytinyağlı pamukla masaj yapar gibi malum yerinize sürün....

saol canım yürümek ve hurma harici yapabilirim hurmayı hiç sevmemdee:kedi:

Back
X