yapmadım canım daha yarım saate yapıcam inş. Ama yapanlar cok memnun tariften
hani milföy piştikten sonra dağılıyor o yüzden sordum valla 4 haftalık yemek listesi oluşturdum ona göre yemek yaparım diye düşünüyom
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yapmadım canım daha yarım saate yapıcam inş. Ama yapanlar cok memnun tariften
hayırlısı olsun cnm :kedi:
salla gitsin sağlık olsunda gerisi boşşopuyorumnanaktan
bende doktorumda normal dedik ama ben tırsmaya basladım hava atıp duruodum millete ne var ya doğurcam catur catur dieeee şimdi korkuom diemiom![]()
normal doğum düşnüyom ama dok daha bir şey demei inanki doğumun her türlüsünden korkuyom benim kadar kork olamazsın ben doğum yaparsam herkes yapabilir demektir
kız ben de ilk günden beri hep normal yoldan gık demeden çatır çaır doğurcam diyodum emme karnım büyüdükçe tırsmaya başladım çaktırmayın kimseye emmeeee ameliyattan daha çok korkuyorum yavvv sezaryenden yanii
bol bol dua edicez kızzz
bi topikte vardı ya son hafta hurma yencekmiş bi de fatma anamızın eli deyü bi ot varmış o kaynatılıp da mı ne bişey yapılıyodu biri biliyodu bizim karulardan bu işi ama kimdi ?
hayırlısı olsun yaaa burda birbirimize cesaret de vercez işimiz neeee
bak ben ne kaa kolay bi doğum öyküsü koydum bugün okudun demi onu:)
ben sağa şaka yapim kız bende şaka ya açığımdır haaaa hem yaparum hem yapılırsa bişe demembebişe enerji oluyor annesikaydirigubbakcemile3
hadi dinlen canım yorma kendini
nann sen bana aksiyoncu diyon ama olmadığım halde:dilcikar::dilcikar:
walla ben 2 numaradan başlıyacağım 3-6 kilo için olanından
ayyy geçen paketi açtım çekmeceye yerleştirmek için anaaa o da neee el kaaa şey yaaa kociş verde burnumu sileyim diyor:roflol::roflol:
enesin koca bezlere alışınca el kaaaa geldi bu bezler:roflol::roflol:
açılmadı yaaa
ama hamur işiyse kesin bayılacağım birşeydircokacimcoook
bende bayıldım bende yapacam nan kenya teşekkür ederim tarif içi,n güzel beğendimsevdüm canım ben bunu yazayımda yapayım ya cokacimcoook
hee ama kasılmanın nedenlerinden biri de uzun süre susuz kalmak olabilümüş
bi diiğer sebep bebeğin veya annenin aşırı hareketli olmasıymışşş
öbürünü unutttum:))
aha benden dr olmazmış dimii
he evet sonlarda biz almıyoz bebe alıyo yiyin gariiii cokacimcoook
he ben de normal deyip duruyom emme daha dr un fikrini bilmiyom:)))
hayırlısı olsun cnm :kedi:
salla gitsin sağlık olsunda gerisi boşşopuyorumnanaktan
bende doktorumda normal dedik ama ben tırsmaya basladım hava atıp duruodum millete ne var ya doğurcam catur catur dieeee şimdi korkuom diemiom![]()
ay canım eninde sonunda cıkacaklar ama heycan bastı valla benimki kanala girmiş yüzü artık sırtıma doğru bakıo ben bunları duyunca bide dr 10 günden sonra heran gelebilir hazır ol deyince bi tısrma durumu söz konusu oldu![]()
Benİm doktorum normal dogum İÇİn bebİŞİn pozİsyon almıs dedİ sen nasıl İstİyorsun dedİ bende normal dedİİm en İyİsİ dedİ
epİdural İÇİnde yap yada yaptırma demem ama sezeryandan daha az rİskİ var dedİ
annemde arkadan normal olsun normal olsun dİyor doktorda dedİkİ bakalım sancılara dayanabİlecekmİ sezeryana alın benİ dİye bagırmasın dedİ :))))
bakalım hayırlısı artık
kolay doğum öyküsü okuyunca cesaret geliyor ama sonradan gene tutuyor beni korku.bende amaliyattan korkyuğum için normal diyomkız ben de ilk günden beri hep normal yoldan gık demeden çatır çaır doğurcam diyodum emme karnım büyüdükçe tırsmaya başladım çaktırmayın kimseye emmeeee ameliyattan daha çok korkuyorum yavvv sezaryenden yanii
bol bol dua edicez kızzz
bi topikte vardı ya son hafta hurma yencekmiş bi de fatma anamızın eli deyü bi ot varmış o kaynatılıp da mı ne bişey yapılıyodu biri biliyodu bizim karulardan bu işi ama kimdi ?
hayırlısı olsun yaaa burda birbirimize cesaret de vercez işimiz neeee
bak ben ne kaa kolay bi doğum öyküsü koydum bugün okudun demi onu:)
ay canım eninde sonunda cıkacaklar ama heycan bastı valla benimki kanala girmiş yüzü artık sırtıma doğru bakıo ben bunları duyunca bide dr 10 günden sonra heran gelebilir hazır ol deyince bi tısrma durumu söz konusu oldu![]()
Elino Bebek Aksesuarları - Bebek Şekerleri
he bu linke bakın bebek şekeri düşünen arkadaşlar
ben düşünmüyom emme sizin için araştırdım buldum fikir edinirsiniz dimi?
nazlımın mobilyaları gelecekti eksiklerini tamamlıyordur artık o kaydirigubbakcemile3
DAHA YAPMADIM DADLIM KOCıS GELCEK 6 DA ONU BEKLıOM
KIZZ VANNA BENı TOPA TUTAR VALLA DıET YAPANLAR YıYEMEZZZZ
HAMUR ıŞı ADINI SÖLEMıYıM AMA LıNKı VEREYıM
WANNACIM SENDE GıRME EMı :))
http://www.kadinlarkulubu.com/hamur-isleri/263937
kızlar benim berram çok hareket ediyor ya hiç durmuyor niye acaba bir bebk bu kadar mı hareket eder
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/252425-2009-kas305m-anneleri-6554.html#post9370128
korkma heç dicem emme
az kaldı ya korkuyla karışık bi heyecan olur yaaa bakalım biz ne halde olcaz şekerim
ama korkman da son derece normal her ne kaa bilsek de nasıl doğurulur, daha önce doğurmadığımızdan kestiremiyoruz ama dayanılı bişeydir diyorum ben yoksa herkes nasıl doğurur millet ne cesaretle 7-8 tane yaprdı kızzzz
korkma canım yaa gerçekten psikolojik birşey bu ben aklıma dahi getirmemiştim inan korktuğum gibide olmadı allahım herkese çok kolay doğum nasip etsin:Saruboceq:
BU ARADA KIZLAR BU 35 HAFTADAN SONRA ANNE KİLO ALMIYORMUS BEBİŞ ALIYORMUS
SON HAFTALAR KİLO ALIMI DURURMUS HATTA KİLO BİLE VERİLEBİLİRMİŞ
BEN DOKTORUM SOYLEYİNCE COK RAHATLADIM opuyorumnanaktan
ya bi soru soramda öle gidem kimler normal doğum yapcak beni bi telaştır aldı(
EVET ABARTIYORUM :kedi:
olsun bişe olmaz bi paketten 1 paket yeni doğanı ilk etap kullan bitir yeni bebek alırsın bundan sonraa opuyorumnanaktanhe ya kolumda çok kullanmaya bağlı kemik iltihabı olusmus tedaviedilemio hamileyim die sonrasıda emzircem die edilemio dolayısıyle cekicessss kolluk verdi onu kullancam artık saol canımcımmopuyorumnanaktan
kıs hemen onu kullanda bitir bari her bebek kilo vermez doğunca enes 10 günde 800gr.almıştı:roflol:
he benim yaramaz da öyle kızzz dr normal napalım canm çocuk hareketliyse dedi:)))kızlar benim berram çok hareket ediyor ya hiç durmuyor niye acaba bir bebk bu kadar mı hareket eder
ayy hayırlısı canm ya dayanamadığın anda bebek çıkıymış zatennnBenİm doktorum normal dogum İÇİn bebİŞİn pozİsyon almıs dedİ sen nasıl İstİyorsun dedİ bende normal dedİİm en İyİsİ dedİ
epİdural İÇİnde yap yada yaptırma demem ama sezeryandan daha az rİskİ var dedİ
annemde arkadan normal olsun normal olsun dİyor doktorda dedİkİ bakalım sancılara dayanabİlecekmİ sezeryana alın benİ dİye bagırmasın dedİ :))))
bakalım hayırlısı artık
:roflol::roflol: yok bajım ben kimsenin hikayesine kanmıom artıkım okumamda kimi kopkolay ama kimi öle bi yazmıski sonunda öldülerde öte taraftan yazıolar herhal diom zira okadar zorluğa rağmen yasıo olmaları mucizee:roflol::roflol:
sen dusunmuyorsun, bizi ispiyonluyorsun di mi?lülülülülülü
benimde aklima oyle geldi. yogum heralde.
hem vermis linki hemde girme diyo.klava:
kolay doğum öyküsü okuyunca cesaret geliyor ama sonradan gene tutuyor beni korku.bende amaliyattan korkyuğum için normal diyom
çıkacakta ama nasıl çıkacak benim daha var kasımın 15 den sonra
he benim yaramaz da öyle kızzz dr normal napalım canm çocuk hareketliyse dedi:)))
ayy hayırlısı canm ya dayanamadığın anda bebek çıkıymış zatennn
kız bu ööyle deil çok kolay doğurmuş karıııı
bak nehircim bu bilgiler öncelikle senin için ama
hepimizin işine yarıycak
ben bloguma yazmıştım lazım olcak sık sık bakyım dieee
doğumdan önce neler yapıcaz bu bilgileri kk nın muhtelif topiklerinden derledim haberiniz olaaa
Bol bol kavun yemek lazım.
Her gün 15-20 dk yürüyün.
Uzun süre ayakta durmayın.
Üzülmeyin.
Göğsünüze zeytin yağı sürün.
Son günler eğilip kalkmayın, ağır kaldırmayın.
38. haftada medine hurması ve rezene kullanın.
38. haftada bol bol tahin helvası ve su tüketin.
Meryem suresini suya 17 kez okuyun ve sancılanınca için.
10 gün öncesinden başlayarak zeytinyağlı pamukla masaj yapar gibi malum yerinize sürün....