aynı benim içimdeki gibin konuştun haaa şu iştahıma eğer dizgin olmasa o dediğin karıyı bilem ezerim :roflol:
:roflol::roflol::roflol:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynı benim içimdeki gibin konuştun haaa şu iştahıma eğer dizgin olmasa o dediğin karıyı bilem ezerim :roflol:
en önemlisi sağlık tabikide istersem saraylkarda yaşiyim bana faydası olmayan maldan mülkten ne olaaanladim canim. bizimde evlendigimizde 37 ekran bi tv miz vardi. sonradan aldik, yeterki saglik olsun, hepsi olur en iyisinden insallah.opuyorumnanaktan
Acaip canım sıkılıdı, bir yandan gizli gizli ağlıyorum, bir yandanda bu mesajı yazarken elim ayagım titriyor
En iyi arkadaslarımdan biri, bebeği 8 aylık, sağolsun bebeğin bütün küçülenlerini vermişti bana şimdi tlf la konusurken, beşiğinide getirelim dedi. Bende aaa gerek yok park yatak aldım ben dedim.
Demez olaydım resmen telefonda azar işittim. Dövmediği kaldı. Neymiş park yatak alıyomusum ona haber vermiyomusum. Onda varmıs neden ona sormamısım.
Hayır zaten bir başıma her boka kosturuyorum bir yandan, bide sanki herseyi haber vermek zorundayım. Çocuğum zaten besleme cocukları gibi hiç bir b... yok doğru düzgün yani ne var cocuguma bir park yatak aldıysam?
Hayır valla artık hamileliğimin basındaki benim bebeğimin hiçbiseyi olmayacak krizini geçtim. Umurumda degil sağlıklı sıhhatli olsunda varsın birşeysi olmasın kusumun, bahtı güzel olsun...
Takılıp, üzülüp, ağladığım nokta arkadasım hamileyken biz onun gözünün içine baktık, hala daha öyle hık dese hık yaparım, hak dese hak yaparım. Hani uykusuz kalıyo, hani yorgundur, sıkıntılı üzülmesin, sütü kesilmesin. Ulan ben olmusum artık 9 aylık hamile, ben resmen azar işitiyorum. Kızdığım sey benim ona gösterdiğim müsahamanın onda birini bana göstersin. Telefonda bagırıp, çağırıp azarlıyo beni "sen bana söylemek istemiyorsan umurumda degil" diye. Bak dedim, kırılıyorum, ben 9 aylık hamileyim üstüme gelme diyorum hala devam ediyo.
Hayır bide biliyosunuz benim kocam uzakta, hayatım tlf da internette geciyo kime neyi söyleyip neyi söylemediğimin hesabınımı tutucam yani.
Ben kac aydır dr kontrolüne tek basıma gidiyorum, bi kerede ben senle geleyim tek gitme demiyo ama alısveriş merkezine giderken geliyo benle...
Hayır valla artık hamileliğimin basındaki benim bebeğimin hiçbiseyi olmayacak krizini geçtim. Umurumda degil sağlıklı sıhhatli olsunda varsın birşeysi olmasın kusumun, bahtı güzel olsun...
Takılıp, üzülüp, ağladığım nokta arkadasım hamileyken biz onun gözünün içine baktık, hala daha öyle hık dese hık yaparım, hak dese hak yaparım. Hani uykusuz kalıyo, hani yorgundur, sıkıntılı üzülmesin, sütü kesilmesin. Ulan ben olmusum artık 9 aylık hamile, ben resmen azar işitiyorum. Kızdığım sey benim ona gösterdiğim müsahamanın onda birini bana göstersin. Telefonda bagırıp, çağırıp azarlıyo beni "sen bana söylemek istemiyorsan umurumda degil" diye. Bak dedim, kırılıyorum, ben 9 aylık hamileyim üstüme gelme diyorum hala devam ediyo.
Hayır bide biliyosunuz benim kocam uzakta, hayatım tlf da internette geciyo kime neyi söyleyip neyi söylemediğimin hesabınımı tutucam yani.
Ben kac aydır dr kontrolüne tek basıma gidiyorum, bi kerede ben senle geleyim tek gitme demiyo ama alısveriş merkezine giderken geliyo benle...
en önemlisi sağlık tabikide istersem saraylkarda yaşiyim bana faydası olmayan maldan mülkten ne olaa
en önemlisi sağlık tabikide istersem saraylkarda yaşiyim bana faydası olmayan maldan mülkten ne olaa
geçmiş olsun canım yaaa:
geçmiş olsun cnm beniimmm opuyorumnanaktan
benim kocişte gece havlu ısıttı koyduk bi kaç sefer boynumaa sırnaşık şey
geçmişolsun canım ayy niye şişmiş acaba uyuşuktan dolayımıgünaydın kızlarr benim elim şişmiş bugun yaa hadi uyusması neysede bu agrı ve sislik kötü oldu yaa bişi kaldıramaz oldum
ayy aynen öle evlendim günü varmış süslendim gittim ayy bi kadın geldi halamıymış neymiş ben kalkmadım deyüü kendi kalktı öptü ellerini bende kalkmak zorunda kalmıştım işte sinir olmuştum ilk günden (o halaya mevlütte sinir olmuştum ağzına bi sakız almış çiğneyip duruyodu bende gelinlik içinde pişmiştim klimada vuruyomuş açtırmamıştı kaynanam o zaman da yerinden kalkma demişti mevlüt bitice ben bayılacaktım beni bahçeye almışlardı)ayyy, tam benlik. ilk evlendigimde kaynanam habire cagirirdi beni. bende arada sirada ozel birsey varsa giderdim. surekli su geldi git elini op, bu geldi git hosgeldin de der dururdu. gelemiyorum oyle seylere ben, esimede dedim, evlenirken biliyodun benim boyle seylerle ugrasmiycami, soyle cagirip durmasinlar dedim. simdi bayramdan bayrama gidiyorum, ondada yerimden kalkmadan ziyaretimi yapip geliyorum.
evet geçen sene benim herkesi öpmediğimi sölediğinde de benim 4. ayım felandı ve domuz gribi yaygındı anne hadi grip varsa demiştim yok kızım hiç birinde bişe yok demiştihaydaaa onlarda grip yokturmu diyoo kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
gitme cnm boşver 40 kişinin içinde ne işin bu halinleee,kayınvalidede ısrarcı geç gel şöle gel böle gell offfflmaz:
lmaz:
bende bu gün olaylarını heç sevmem yaa ne konuştuklarından anlarlar ne oturduklarınan ev sahibine eziyet sadeceee![]()
dev ekranlardan alırsın inşallah canımmwannacım, muredacım biz evlenirkene kaynata tarafından heçbişiy görmedik taksitlen eşim herbişiyi aldı emme tv dursun dediydik. anca gücümüz en önemli şeylere yettiydi. Allaha şükür olan herşey yetiyy...
3 yıldır evimde tv yok olmaması benim için bir kayıp değil alıştım. ilerde az daha zengin olursak alacaz
şu böyüklerinden elcidi plazma ekranlarından :roflol: :roflol: :roflol:
aynen öle canımtipi bozuk.:roflol::roflol:
kızlar aranızda medical park hastanesine giden varmı
Tünaydın krispimm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktantünaydın kızlar nediniz
ben 10:45 te kalktım kızı yedirdim şimdi kendim yiyorum hemide size bakem dedim
edacım
wannam
sağolun kızlar gecmesini bi tarafa bıraktım dahada kotuye gidiyo yaa
odem topladı herhalde bastırınca sarı sarı oluyor
neyse tatlıslar ben simdilik cıkıyorum aksam ustu gorusuruz inş. optum sizi
naberin kızlarr nihayet evime geldimm eşim bakalım ne zaman gelicek bebek deterjanı aldım kıyafetleri yıkıycam şimdii sizde ne var ne yokk bakalım karakızın durusu eve gelmiş çoksevindimm rabbim cümlemiiz sevindirsin inşş
günaydın kızlarrrrr
tembel ben bu ara çok uyuyorum yeni kalktım
kahvaltı bilem yapmadım bi kaç şey yükleyip
kahvaltımı yapıp gelecem yine geçmişe de göz atar gelirim ben...
canım yaa boşver kafana takma bazı insanlar çok düşünceli olduklarını sanıyolar ama bazen kaş yapayım derken gözçıkarıyolar farkında değillerHayır valla artık hamileliğimin basındaki benim bebeğimin hiçbiseyi olmayacak krizini geçtim. Umurumda degil sağlıklı sıhhatli olsunda varsın birşeysi olmasın kusumun, bahtı güzel olsun...
hoşgeldin canımmmnaberin kızlarr nihayet evime geldimm eşim bakalım ne zaman gelicek bebek deterjanı aldım kıyafetleri yıkıycam şimdii sizde ne var ne yokk bakalım karakızın durusu eve gelmiş çoksevindimm rabbim cümlemiiz sevindirsin inşş
hadi yap kahvaltınıda gel canımgünaydın kızlarrrrr
inşallah canımOğluşumu okula yolladımm hayırlısıyla gitsin gelsin inşallah..
Kızlar bende sizler gibi dolabida doldurdum yazdıklarınızla inşallah ağız tadıyla yemekte nasip olur hepimize:)
wannacım, muredacım biz evlenirkene kaynata tarafından heçbişiy görmedik taksitlen eşim herbişiyi aldı emme tv dursun dediydik. anca gücümüz en önemli şeylere yettiydi. Allaha şükür olan herşey yetiyy...
3 yıldır evimde tv yok olmaması benim için bir kayıp değil alıştım. ilerde az daha zengin olursak alacaz
tünaydın kızlar nediniz
ben 10:45 te kalktım kızı yedirdim şimdi kendim yiyorum hemide size bakem dedim
evet geçen sene benim herkesi öpmediğimi sölediğinde de benim 4. ayım felandı ve domuz gribi yaygındı anne hadi grip varsa demiştim yok kızım hiç birinde bişe yok demişti
kendi akrabaları yaa onlarad yoktur sanki grip pis insanlarda kötü insanlarda olur
ayy bide bunların içinde en genci 40 yaşında ve çok lafçılar dedikodu için geliolar oraya
naberin kızlarr nihayet evime geldimm eşim bakalım ne zaman gelicek bebek deterjanı aldım kıyafetleri yıkıycam şimdii sizde ne var ne yokk bakalım karakızın durusu eve gelmiş çoksevindimm rabbim cümlemiiz sevindirsin inşş
günaydın kızlarrrrr
Oğluşumu okula yolladımm hayırlısıyla gitsin gelsin inşallah..
Kızlar bende sizler gibi dolabida doldurdum yazdıklarınızla inşallah ağız tadıyla yemekte nasip olur hepimize:)
aaayyh senin kaynanandan baa fenalık geldi gıııayy bende en çok bu ilaç içme işinden sıkıldım hayatımda heç bu kadar ilaç içmemiştim
senin kanın bayaaa düşmüş o zaman canım
ayy ben dün azcık yaptım bugün ellemicem vallahi
komşumun babası vefat etmiş ona gidecem öğleden soora
haa bugün kaynanamın günü varya dün akşam aradı gelmekistersen gel dedi
ben çok uzun süre oturamıyorum anne arada yatmam gerek o yüzden gelmek istemiyorum bide herkes grip dedim grip yoktur onlarda diyoo
sanki akrabalarında mikrop savar var akannehir
soorada geçgelirsen pasta yer çay içersin dio ben grip olan yoksa arar sölerim dedi
ama ben gitmiyecem inat değilmi
yaa bide geçen sene gittim bi salak laf etmiş gelinin geliyo ama uzaktan hoşgeldini diyo gelip öpmüyoo demiş ben zaten iştençıkınca gidiyordum o sırada hepsi pasta çay derdinde oluyodu o kalabalıkta millette çay varken naal giremde öpem 40 kişiyi
onu duyduğumdan beri gitmiyom vallahi
aferin gııı idolümsüün :lepi:ayyy, tam benlik. ilk evlendigimde kaynanam habire cagirirdi beni. bende arada sirada ozel birsey varsa giderdim. surekli su geldi git elini op, bu geldi git hosgeldin de der dururdu. gelemiyorum oyle seylere ben, esimede dedim, evlenirken biliyodun benim boyle seylerle ugrasmiycami, soyle cagirip durmasinlar dedim. simdi bayramdan bayrama gidiyorum, ondada yerimden kalkmadan ziyaretimi yapip geliyorum.
ayy canıım biz daha evlenmeden bimden aldıdık :roflol: :roflol:ucuz deyüüwannacım, muredacım biz evlenirkene kaynata tarafından heçbişiy görmedik taksitlen eşim herbişiyi aldı emme tv dursun dediydik. anca gücümüz en önemli şeylere yettiydi. Allaha şükür olan herşey yetiyy...
ayy canıımmHayır valla artık hamileliğimin basındaki benim bebeğimin hiçbiseyi olmayacak krizini geçtim. Umurumda degil sağlıklı sıhhatli olsunda varsın birşeysi olmasın kusumun, bahtı güzel olsun...
heeee doğum fiyatlarını merak etmiştimde onun için sordum yaaa bilgin varmı canımbeng idiyorum canım göztepeye
Ece'm gelince hepsi bitecekkkk görürsün bakk ama hep aynı sıkıntılar nedense bu arkadaşlar hep aynı ne yazıkki bizler kafa dengi gönlümüze göre olanlarsa hep uzakta..Bende birşey görmüyorum bir iki kıymetlim hariç çok ağlıyordum artık vazgeçtim hatta burayada yazmıştım bir kez patlayıp öğreniyoruz inan öğreniyoruz nasıl davranmamız gerektiğini bence konuşmalısın arkadaşınla seni şu halinle kimsenin ama hiççç kimsenin üzmeye hakkı yok cnm ne olursa olsun
Tünaydın krispimm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Afiyet olsun canım :ecrin_bebek:
Görüşürüz kenyaacımm :gitme:
Hoşgeldin tatlı destnam sende opuyorumnanaktan
Elifcimm sende hoşgeldin canım opuyorumnanaktan