ayyy benm de teyzemin kızının şimdi 3 yaşında olan bi kızı var o vaktiyle bi arkadaşından beşik almış beşikler çok pahalıymış ben hamile kaldığımdan beri sürekli bu beşiği sana vercem seninki de yatsın dedi durdu ben de hep biz alırız dedim o da annen alcak nasılsa yazık o parayla başka şey alır ben veririm kullanınca gene iade edersiniz dedi hatta arkadşaına bile söylemiş ben yeğenime vercem die anlamadı laftan ben de tel.de anneme söyledim olurmu öyle saçmalık iyi kötü de olsa biz alcaz ilk bebeğin alıncak tabii istemem öyle dıdının dıdısının kullanılmış beşiğini dedi kocam da karşı çıktı ben bozarım teyze kızını merak etme dedi, geçen gün de aynı kadın bana kızının eskimiş ayakkabılarını verdi bide diyo ki aman iyi bak sonra geri verirsin saklıcam ben bunlarıı delirdim resmen ben aldım dedim anlatamadım koydum bi kenara giydirmicem bi süre sonra da giydik die iade edicem gıcık oldum ama ne diyeyimmmAcaip canım sıkılıdı, bir yandan gizli gizli ağlıyorum, bir yandanda bu mesajı yazarken elim ayagım titriyor
En iyi arkadaslarımdan biri, bebeği 8 aylık, sağolsun bebeğin bütün küçülenlerini vermişti bana şimdi tlf la konusurken, beşiğinide getirelim dedi. Bende aaa gerek yok park yatak aldım ben dedim.
Demez olaydım resmen telefonda azar işittim. Dövmediği kaldı. Neymiş park yatak alıyomusum ona haber vermiyomusum. Onda varmıs neden ona sormamısım.
Hayır zaten bir başıma her boka kosturuyorum bir yandan, bide sanki herseyi haber vermek zorundayım. Çocuğum zaten besleme cocukları gibi hiç bir b... yok doğru düzgün yani ne var cocuguma bir park yatak aldıysam?
heee durum değişti o zaman güzelimHayır valla artık hamileliğimin basındaki benim bebeğimin hiçbiseyi olmayacak krizini geçtim. Umurumda degil sağlıklı sıhhatli olsunda varsın birşeysi olmasın kusumun, bahtı güzel olsun...
Takılıp, üzülüp, ağladığım nokta arkadasım hamileyken biz onun gözünün içine baktık, hala daha öyle hık dese hık yaparım, hak dese hak yaparım. Hani uykusuz kalıyo, hani yorgundur, sıkıntılı üzülmesin, sütü kesilmesin. Ulan ben olmusum artık 9 aylık hamile, ben resmen azar işitiyorum. Kızdığım sey benim ona gösterdiğim müsahamanın onda birini bana göstersin. Telefonda bagırıp, çağırıp azarlıyo beni "sen bana söylemek istemiyorsan umurumda degil" diye. Bak dedim, kırılıyorum, ben 9 aylık hamileyim üstüme gelme diyorum hala devam ediyo.
Hayır bide biliyosunuz benim kocam uzakta, hayatım tlf da internette geciyo kime neyi söyleyip neyi söylemediğimin hesabınımı tutucam yani.
Ben kac aydır dr kontrolüne tek basıma gidiyorum, bi kerede ben senle geleyim tek gitme demiyo ama alısveriş merkezine giderken geliyo benle...
benm de hamile kaldığımdan beri arkadaşlarım hiç aramadı gibi bişey
kendi aralarında toplaşıp geziyolar birbirilerine gelip gidiyolar ama beni arayan yok ben hamileyim ya sanki cüzzamlıyım töbe töbeeee
ben de napiim tek başıma gidiyorum bi yerlere giderken kimseye de haber vermiyorum artık ben de kimseyi aramıyorum nerdesin sen diyolar ben şunu öğrendim ki fedakar ve verici olduğun sürece insanlar nasılsa bu hep benm yanımda olcak ne dersem ne istersem yapıcak diye seni hep el altında tutuyolar die güvenip senin hassasiyetlerine değer vermiyolar bencil davranıyolar ne zamanki ben demeye başlıyosun o zaman çevrende pervane oluyolar
mesela ben de en yakın dediğim arkadaşım evlenirken istemesi,nde saatlerce bulaşık yıkadım kahve yaptım nişanında deli gibi koşturdum düğün günü o üzülmesin die üstüne titredim hatta kuafördeki kız bile arkadaşıma ne kaa şanslısınız böyle bi arkdaşınız var bile dedi ama ben ne karşılık gördüm yabancı gibi düğün başlayınca geldi kibarca bi kez döndü oynadı o kadar nişanda da ortada gezindi istemede yoktu o kdar zor günler geçirdim ne azaplar çektim ortada yoktu şimdi ben de eskisi kadar aramıyorum bile
geçen gün teyze kızı geldi ben d esoğuk davrandım laf soktum o da amaaa niye bööle yapıyosunnn dedi kocam da o gidince ne fenasın diyor ama içimde kalacağına söylerim daha iyi ertesi gün de aradı sordu halimi hemen böyle davranmayınca olmuyomuş...
cnm yalnız başına dr a gitmek çok kötü bi duygu farkındayım ama sen de alışverişe giderken arama onu ben olsam aramazdım kötü günümde olmayan, iyi günmde hiç yaklaşmasın yanıma derim hep
Allah insanı güzel insanlarla karşılaştırsın
ben nerdeyse tüm arkadaşlarımdan koptum bi tek siz varsınız işte