• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

slm kızlar nasılsınız iyisiniz inşallah biraz canınız sıkılmış elalem yüzünden aman çok merhametlisiniz ben olsam almazdım valla ne yalan söyleyeyim çok aksiyim bu konulardakaydirigubbakcemile3

kız buzlukta var domateslerim olmasada yer yokki minicik buzluk

ya evet benim saçlar acayip uzadı uzundu zaten şimdi dahada uzun doğumda nasıl uğraşcaksam.şimdi bile uğraşamıyom yaaaa.banyodan sonra kuruması taranması.offf bide dalgalı benimki
benimki hem kıvırcık hem de tee belime gelii nerdeyseee
ama biz çok sefiyooz
kocişim de çok seviyoo
eskiden kısacıktı ama kocişim seemiyo kısa
bana zor da gelmiyo yaa kurutmam ben hiç saçlarımı zaten kafamçokkarıştı
kızlar lohusa şerbeti dağıtmak şart değil kiiii
biizim çevrede dağıtan hiç yok hiç görmedimmmm
bizde de adet değildir öyle dağıtmak
ben hiç dağıtmayı düşünmüyorum açıkçasıı
heleki mevlütte o kadar insanla nasıl başa çıkılır...
en mantıklısı eve bebek görmeye gelenlere oda yakın akrabalara felan dağıtmak...

ne şeker dağıtacam ne mevlit yapacam ne de şerbet kafamçokkarıştı
hiç geleneklere bağlı deelim gaaba :roflol: :roflol:

yok ya takmıyom fazla zatii şu saat oldu daha aramadı inş. aramaz

ee sana ordan fenalık geliii ben ne edem yaaa
aslında kötü bi insan deel amma çok ısrarcı fazla ısrar ediyo insanı zora soktuğunu düşünmeyo

ayy sorma benim ailemde öle bişe yok o yüzden garip geliyoo bide burası küçük bi yer ve çok kalabalıklar ve benim annem ne beni ne yengemi gelin diye zorlamazdı sadece bize gelirlerse hizmet ederdik o kadar

ayyy senin teyzen de haa gelmesin daha iyi gıı

benimde çocukluktan beri çok samimi bi arkadaşım vardı ben herşeyine koştum aynı apartmandaydık misafirleri gelince pastalarını bile gidip yapardım düğününde kocişimi(o zaman nişanlımdı) kırma pahasına bile onunla kuaföre gittim ama o benim düğünüme bile gelmedi antepte oturuyodu sorunları varmış bilmem neymiş ve aramadı da ararsa ağlarmış konuşamazmış diyee 2-3 defa msj felan attı heeç cevap vermedim bile

vallahi bne kestirdim ne alakası var çocuğun ömrüyle benim saçımın Allah bilir herşeyi aslında ben inat olsun diye kestirdim böle bişey olmadığına inanmak için

anaa bu şerbet işide ne yaa nasıl bişeyki bu normalde hayolı olsuna gelene yapıp mı vercez ben heeç bilmem böle şeyleri ve mevlüt ne zaman yapılır mevlütte ne olur ondan da çakmam vallahi eğer kaynanam veya annem böyle bişeler var derse yaparım yoksa komşuları yakın akarabaları toplar bi yasin okuturum temam kızlar bu mevlüt 40 ndamı oluyoo
bencede gelmesin yahu.gelecekmi anlamadımki.bi tarih ver diyo delimi ne yok bilmiyom işte ne zaman gelecek bebek.anaaaaaam

delüüü kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

sen de tahmini olanı söle sata göre olanı yaniii
ne uğraşıyon kız gelir bakar doğurmuşun :roflol:

ben kestirmedim ama isteseydim kestirirdim inanmıyom böle şeylere
inanmak da günah diye düşünüyom

senin herüf dee hep beele yapii gıı

kız biliyo tahmini tarihi kasım başı işte 2-3 gibi.ama ben ne bilem o zamanmı gelecek bebek.ultrasonda ekim görünüyo amaaaaaaaaan deli etti beni

benimki hem kıvırcık hem de tee belime gelii nerdeyseee
ama biz çok sefiyooz
kocişim de çok seviyoo
eskiden kısacıktı ama kocişim seemiyo kısa
bana zor da gelmiyo yaa kurutmam ben hiç saçlarımı zaten kafamçokkarıştı

ne şeker dağıtacam ne mevlit yapacam ne de şerbet kafamçokkarıştı
hiç geleneklere bağlı deelim gaaba :roflol: :roflol:

kız benim kocişte böyle seviyo uzun uzun.bide düzleştirince bayılıyo da ben uğraşamıyom gıııııı.ama doğumdan sonra öyle çok kestirmeyecem accık ucundan

kızlar yaa ben dötüme göre bişi bulamıyorum evde giymeye altlık hiç bişem kalmadı hep göbeğin altına iniyler ordanda kasıklarımı sıkıyorlar.
burada havalarda buz gibim oldu donuyorum valla kaloriferler de anca ekim sonu gbi yanar
iç donlarımda sıkıyor delirecem yavvv şurda bir ay kaldı dayanayım bişi almayayım diyorum ama göbeği açıkta dolanılmaz kiii üşütüp enfeksiyon kapcam son ayda durduk yere
gidemde belimin üstüne çıkacak cinsten eşofman altı bakayım. inşallah istediğim gibi bişey bulurum.

ben hamile kilodu giymeye başladım yaa havalar soğudu çünkü göğsün altına kaa çıkıyo nerdeyse valla süper bence sen de al
bi de bi kaç pijamam var onları çekiyom yukarı kadar çok komik oluyom ama napiimm :roflol: :roflol:

ben hamile kilodu giymeye başladım yaa havalar soğudu çünkü göğsün altına kaa çıkıyo nerdeyse valla süper bence sen de al
bi de bi kaç pijamam var onları çekiyom yukarı kadar çok komik oluyom ama napiimm :roflol: :roflol:

ya bende giymeye hiç bi halt bulamıyom iyimi.bugün kocişin pijamasını giydim bide geniş rahat sorma.ya ben almak istemiyom hiçbişey şurda bir ay ya var ya yok.

bencede gelmesin yahu.gelecekmi anlamadımki.bi tarih ver diyo delimi ne yok bilmiyom işte ne zaman gelecek bebek.anaaaaaam

kız biliyo tahmini tarihi kasım başı işte 2-3 gibi.ama ben ne bilem o zamanmı gelecek bebek.ultrasonda ekim görünüyo amaaaaaaaaan deli etti beni
taam işte dr. 2 kasım dedi de salla başından delikafadulden
kız benim kocişte böyle seviyo uzun uzun.bide düzleştirince bayılıyo da ben uğraşamıyom gıııııı.ama doğumdan sonra öyle çok kestirmeyecem accık ucundan

ay ben bilmiim artık doğumdan sonra nolur daa alışkınım ben ne zamandır düzleştirmiyom gerçi yaa ay bi düzleştiremmm

slm millet ben geldim
nannn ankaradakiler yemekteyiz yarışmasının elemeleri ankaradaymış ne dersiniz haa katılak mı topluca:jeyyar:
kıs kartanesi ne dersin bu işekaydirigubbakcemile3

hoşgeldin zeren

anam kim geldi kim gitti kaçırdım haaaa.bi çorba bide pilav yaptım geldim ana yemek ne etsem hiç bilemiyom neyse akşama kadar zaman var nasılsa

ya bende giymeye hiç bi halt bulamıyom iyimi.bugün kocişin pijamasını giydim bide geniş rahat sorma.ya ben almak istemiyom hiçbişey şurda bir ay ya var ya yok.

hee ben de almam artık bişeyyy olmadı kocişinkilere dadanırım :roflol: :roflol:

he yaaa dün evde defile yaptım resmen kışlık ne oluyor diye yine kocişim sağolsun onun dolabı yaradı bana:roflol::roflol::roflol:

bende kızlar anca uzattım saçlarımı geçen yaz kestirmiştim ama şincik bidahaki yazı bekliyom boyatıcam saçlarımı doğumda iyi değilmiş hem doğumdan sonraki değişiklik daha iyi olur bizlere:jeyyar:

slm millet ben geldim
nannn ankaradakiler yemekteyiz yarışmasının elemeleri ankaradaymış ne dersiniz haa katılak mı topluca:jeyyar:

hee ben katılam tam bennik nan :roflol: :roflol:
bana bişe deseler oturur ağlarım gıı ben sinirimden terkederim falla beğenmeyen yemesin yallah derim :roflol: :roflol: hiç gelemem eleştiriyee

hee ben katılam tam bennik nan :roflol: :roflol:
bana bişe deseler oturur ağlarım gıı ben sinirimden terkederim falla beğenmeyen yemesin yallah derim :roflol: :roflol: hiç gelemem eleştiriyee

heee yaa bende oturda kendin yap derim o zaman:roflol::roflol:
kociş benim huyumu biliyorda her yemek yaptığımda çok güsel olmuş ellerine sağlık hayatım diyor garibim:roflol::roflol::roflol::roflol:

taam işte dr. 2 kasım dedi de salla başından delikafadulden

ay ben bilmiim artık doğumdan sonra nolur daa alışkınım ben ne zamandır düzleştirmiyom gerçi yaa ay bi düzleştiremmm

he gıı öle deyim dimi.

bende düzleştiremiyom ne zamandır hiç halim yok valla.
slm millet ben geldim

he gidin gidin koca koca göbekli karılaaaaaaa.

he gıı öle deyim dimi.

bende düzleştiremiyom ne zamandır hiç halim yok valla.

he gidin gidin koca koca göbekli karılaaaaaaa.

heee yaaa ben gurmeyim sadece yemeklere not veriririm başkada birşey yapmam 5 gün yemek derdinden de kurtulmuş olurum:roflol::roflol:

Back
X