• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

ya ben annamadım bu veleti inanınkii bi yandan soldan tepik geliyo bi yandan sağ kaburgam sıkışıyo bi yandan da sağ kasığıma bişey dayanıyoo anam şimdi de sağ taraf göbek deliimin yanıı
nan nolii yaaa akannehir annayan beri gelsin
heç sorma kartanem benimkide aynı bi sağ bi sol bi aşşağı bi yukarı 2 dk bile durmuyoo
hmmm şöyle anlatayım efenim size laelaelaelaelae

Şimdi Kartanem seni aldım 70 ekranlık bir tv kutusunun içine koydumhadi bakalım buyur azıcık kıpırdasannn kutuyu deleceksin gibi hadi ayağını uzatacaksın birşeyleri iktirmen gerekliiii eeeeeeeee olmuşsun kocaman kafan bir yerdeee ayakların biryerde kaplıyorsun koca kutuyu yerimm darrrrrrrr yerim darrr diye bağırmazmısın ben güzelim kafamçokkarıştı
ayy süpersin nazlım harika anlatmışsın

bende kocise biraz erken gel dedim. yarin oglusun dogum gunu, sinifta arkadaslarina dagitsin diye minik pasta yada sekerleme tarzi biseyler bakicam pastaneden. normalde her sene kendim yapiyorum ama bu sene 30 kusur cocuk icin ugrasamiycam.zemuszemus
maşallah doğum günü kutlu olsun canım oğluşunun

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

İyiki doğdunnnnn kuzucuk şimdiden tebrik ederimm canım Rabbim uzun uzun seneler nasip etsin sağlıkla huzurla inşallah yavruna..İyiki senin gibi bir anneside var ..

30 çocuk çok yorulursun canım bu senede böyle olsun varsın seneye nasipse 2 pasta yapacaksın bak Nazımızda geliyor:)alkisalkisalkis

sagol canim, Rabbim hepimizin cocuklarina saglikli uzun bir omur versin insallah.

evet, oglus Ekim, kizda Kasim olursa arka arkaya iki pasta istiycekler. ama Naz arkadaslarina dagitma yasina gelene kadar oglus delikanli olur. yapsamda gidip dagitmaz herhalde.kaydirigubbakcemile3

kızlar ben kaçıyom benim kociş geldi kıskanıyooo ben geldim hala nettesin deyüü
sabaha görüşürük inşallah

hadi bende kactim, yemek vakti. vakit olursa gelirim. bye, herkese iyi aksamlar...Şeniz

sagol canim, Rabbim hepimizin cocuklarina saglikli uzun bir omur versin insallah.

evet, oglus Ekim, kizda Kasim olursa arka arkaya iki pasta istiycekler. ama Naz arkadaslarina dagitma yasina gelene kadar oglus delikanli olur. yapsamda gidip dagitmaz herhalde.kaydirigubbakcemile3
Haklısın canım büyüdü bizim abiler sonrasında yaş günü bile istemezler kendi aramızda kutlarız
kızlar ben kaçıyom benim kociş geldi kıskanıyooo ben geldim hala nettesin deyüü
sabaha görüşürük inşallah

Görüşürüz asebam opuyorumnanaktan
Bende çıkıyorum canlarım oğluşum geldi ama hiç mi hiç tadı yok nedense ateşini ölçtüm 38 derece ama bir yerim ağrımıyor acımıyor diyor üşütüyorlar bu havada..Hepinizi çok öperim a.s.

ya kızlar şimdi aklıma geldi dün akşam deprem oldu çok korktumya tektim hemen kaynanama çıktımkaydirigubbakcemile4

ayy 10 katın üstüme ineceğini bilsem gene gitmem onun yanına :roflol::roflol::roflol:

benimki 35.haftadan sonra gelirse durdurmayız doğumu dedi.hayırlısı artık bende diyom 38.haftadan sonra gelsin artık dayanamıyom gıııııııııııııııı

yavv ben de tutturdum ekim sonu doğucak diye nerden çıkardıysam...halbuki daha dönmedi bile velet...keyfi yerinde içerde :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

yaaa bide ben doğum için hast.giderken vajinama sürmeyi düşünüyorum çünkü muayene ederken birden sokuyor dr.parmağını çok canım yanmıştı kaygan olursa belki o kaa acımazkaydirigubbakcemile3

ııııyyyyyyyy :tomato:kafamçokkarıştı

offffff çok canım sıkılıyo yaaaaa.kaç gündür evden çıkmıyom kocişte daha gelmedi offfffffffffffffffffff
ayy hiç sorma dilmuhum yaa ben de belim yüzümden kapandım eve ...artık aklımı kaçırıcam... bi dr.a gittim geldim o da arabadan in dr.a görün geri gel...12 gündür şiştim evdeeee senağlama

bende kocise biraz erken gel dedim. yarin oglusun dogum gunu, sinifta arkadaslarina dagitsin diye minik pasta yada sekerleme tarzi biseyler bakicam pastaneden. normalde her sene kendim yapiyorum ama bu sene 30 kusur cocuk icin ugrasamiycam.zemuszemus

ayyy canımmm nice yıllara... bu sene tam abi oluyo :nazar: benim de abimle aramda 7 yaş var...t:teytey:m doğum günü resimlerinde ondan önce pastasını üflemeye uğraşıyorum :roflol::roflol::roflol:

canım pasta istedi :1ninca:

Bende çıkıyorum canlarım oğluşum geldi ama hiç mi hiç tadı yok nedense ateşini ölçtüm 38 derece ama bir yerim ağrımıyor acımıyor diyor üşütüyorlar bu havada..Hepinizi çok öperim a.s.

ayy kıyamam... okulda koşturuyodur terliyodur o şimdi :) sen iyi edersin annesi onu kaydirigubbakcemile5

selam karular
napıyonuz bakem hıııııı

hoşgeldin krispim... napalım can sıkıntısı....
vallaha yatmaktan totişim büyücek yaa....mafoldumben

slm kızlar gecmişe bakayım dedim ama bakmıcam ya
önemli bişi yoktur inş.

aa tam da kenya görünmedi bugün dicektim... hoşgeldin canımm ...şekercik de yok meydanda....

ben zaten heç bakmim geçmişe şurda accuk vaktim var onuda geçmişe harcayamam maziye dönemem şimcik boşver
haydi türkiyem ileriiiiiiiiiiiiiiiiiiiturkbayragiturkbayragiturkbayragi

kaydirigubbakcemile3 haydi ileriiiii
napıyon krispim yaa aldınız arabayı ehliyetin varmı kullanır mısın araba sende

canım pasta istedi :1ninca:

ayy kıyamam... okulda koşturuyodur terliyodur o şimdi :) sen iyi edersin annesi onu kaydirigubbakcemile5

hoşgeldin krispim... napalım can sıkıntısı....
vallaha yatmaktan totişim büyücek yaa....mafoldumben

aa tam da kenya görünmedi bugün dicektim... hoşgeldin canımm ...şekercik de yok meydanda....

hosbulduk tatlım simdi gelir oda :)))
sen nasılsın bakalım

kızlar yaa benim her yemekten sonra midem bulanıyo mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben niye ki ??

uyku setimiz geldi bugünnnnn opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan siz yorganı makinede mi yıkadınız ...kuruyo mu ??? yarın atim de yıkansın opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

krispiiiiiiiii nan aldınızmı arabayı
abooo benim hiç bişeyden haberim yok
hayırlı olsun Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin
:nazar:zemuszemus

kızlar yaa benim her yemekten sonra midem bulanıyo mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben niye ki ??

uyku setimiz geldi bugünnnnn opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan siz yorganı makinede mi yıkadınız ...kuruyo mu ??? yarın atim de yıkansın opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

tıka basa yeme canım ben çok midem dolunca bulanıo
at makinaya yıkansın ama çok yüksek devirde sıktırma

Back
X