- 3 Nisan 2009
- 2.161
- 28
- 163
heç sorma kartanem benimkide aynı bi sağ bi sol bi aşşağı bi yukarı 2 dk bile durmuyooya ben annamadım bu veleti inanınkii bi yandan soldan tepik geliyo bi yandan sağ kaburgam sıkışıyo bi yandan da sağ kasığıma bişey dayanıyoo anam şimdi de sağ taraf göbek deliimin yanıı
nan nolii yaaa akannehir annayan beri gelsin
ayy süpersin nazlım harika anlatmışsınhmmm şöyle anlatayım efenim size laelaelaelaelae
Şimdi Kartanem seni aldım 70 ekranlık bir tv kutusunun içine koydumhadi bakalım buyur azıcık kıpırdasannn kutuyu deleceksin gibi hadi ayağını uzatacaksın birşeyleri iktirmen gerekliiii eeeeeeeee olmuşsun kocaman kafan bir yerdeee ayakların biryerde kaplıyorsun koca kutuyu yerimm darrrrrrrr yerim darrr diye bağırmazmısın ben güzelim kafamçokkarıştı
maşallah doğum günü kutlu olsun canım oğluşununbende kocise biraz erken gel dedim. yarin oglusun dogum gunu, sinifta arkadaslarina dagitsin diye minik pasta yada sekerleme tarzi biseyler bakicam pastaneden. normalde her sene kendim yapiyorum ama bu sene 30 kusur cocuk icin ugrasamiycam.zemuszemus