2009 Kasm Anneleri

anamm bırakın üstüne atmayı ben daha bacağımı bile kaldıramıyorum kızlar doğururmuyum acep:uhm: ayy allah korusun daha çok erkenn çok eksik var ayrıca benim şuraya yazmaya bile halim yok aylardır anca okuyom sizinkileri nası doğururum ben bu halde:bbo:

kac haftalik canim senin bebis?

anamm bırakın üstüne atmayı ben daha bacağımı bile kaldıramıyorum kızlar doğururmuyum acep:uhm: ayy allah korusun daha çok erkenn çok eksik var ayrıca benim şuraya yazmaya bile halim yok aylardır anca okuyom sizinkileri nası doğururum ben bu halde:bbo:

o zaman hazırlıklarını hızlandır canımm
göryos biz seni alttan alttan röntgenliyon bizi :1ninca:
bu arada bebeiş kaç haftalık

biz daha 33.haftadayız wanna daha çok erken ama çok huzursuzum halsizim gece uykularım yok daha şimdiden sancılar kasılmalar napcaz bilmiyorum..mafoldumben

kızlar aksam arkadasın bebişini gormeye gittik ayy masallah cok dadlı bişidi yaaa
arkadas bana bir test uyguladı dogumun yaklastıgını anlamak içinmiş
bende bir merakla yapmak istedim neyseki zorlada olsa yapabildim :))
yere oturup sırtınızı tamamen duvara vereceksiniz iyice yapısacak sırtınız
sonra bir bacagınızı kırmadan diger bacagınızın ustune atmaya calısacaksınız ki cok zor imkansız gibi bişi :))
ben atabildim sükür
o arkadas 36+5 de dogum yapmıs bunu denediginin 3. gunu dogum yapmıs
aynı sekilde akrabası aksamına dogum yapmıs :))
aboo benim şu anki halimden 1 hafta sonra yaane akannehir

ay kızlar devamlı uykum geliyor gözlerimi açamıyom ya dafha yemek yapacam devamlı uyumak isteyen var mı
beeeeeeeen :lepi:
yok yok sende bu aralar bana karşı bi haller warr :dilcikar:

:roflol: :roflol: :roflol:
adaletin bu mu dünyaaaaa :içelim:

kız o şuursuz kasılıyodurda farkında değeldir hee :roflol:
seferüm seni tubikiiimm :1hug:
emme ben kasılmıom taammıııı :oklava:

kasım yamukları haaa :roflol::roflol:
harbi nan herkeş arızanın başkanı oldu çıktı haaaaaaaaa lülülülülülü
ayy kafaltı hazırladın haaa oo niler yaptın nann bende geliom hemide sarı gömleemnennnn :roflol:

hee nan beğenemedinmi hazırladımmm :mymeka::mymeka:
gömleğin olmadan gelisen inanmam sen olduğunaaa lülülülülülü

anam sen ve kahvaltuu hazırlamak heee gözlerime inanamıyorumm :1shok: :roflol:
bende geleyim mii nan :utangac:

neen inanmın nan :mymeka::mymeka:
gelme nan istemiiiiiimmmm :dilcikar: yok size kahvaltııııı :dilcikar:

he gıı tuba hadi gidekkk belki şu geçen gün yemediğimiz şey vardı ya ondan yapmıştırrr cokacimcoook

ohooo neler yaptımdıı ama size yokk :dilcikar:

kız yok o yapmamıştır ölee uğraşamaz oo tembel karuu
ama murat enişte yapıp gittiyse bilmem :roflol:
sofrada zeytin peynir domates varsaa öpte başına koy bacııımmmm kaydirigubbakcemile3

:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:

Günaydın Kasım Fıstıkları Ve Fıstık İçleri a.s. a.s. a.s.

Dünden beri oğluşumla uğraşıyorum ateşi sabah düşürebildim az önce kahvaltı ilaçları çok iyi maşallah şimdi opuyorumnanaktan Umarımda daha çıkmaz ateşi zira ben çok yoruldum sabahın körüde telefon delirdim :umursamaz:
Kızlar ya gece oldumu ben berabat oluyorum ne doğru düzgün oturup kalkabiliyorum ne başka birşey sanki bütün enerjim kalıyor orada ama sabahtan akşama kadar güzel gidiyorum o arada yapıyorum herşeyi..Birde gece yarısı hep sancılar bakıyorum yalancı sancı sakinleşiyorum oturunce yatıncva vs geçermiş hemen geçiyor çok şükür ne yapıcaz ki bunlar için yoksa böyle devammı
Ntsde p.tesiye bırakıyorum zira bugün oğlumla ilgilenirim o yüzden gidemiyorum doktora

nazlımmm geçmiş olsun yakışıklı doğamaaaa opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sende dinlen gündüzleride nazlımmm opuyorumnanaktan

:roflol::roflol::roflol: ayyy kesinnnn muro yapmış gitmiştir ama gitmese ii mişş edoş şimdi kendi yerken yorulur mazallahhhhhhhhhh durup yedireydi ya gıı :roflol::roflol:

kıskanmayın gaciiyi be sizin kocişleriniz yapmıyoo deyüü lülülülülülü

hee gıı çekemiler beniiiiiiiii hihoyyythihoyyyt

ohhhhhhhhhhh :dance::dance: benim arkidişler kahvaltıı yaptı ütü timi iş başındaaaa :dance::dance:

biz daha 33.haftadayız wanna daha çok erken ama çok huzursuzum halsizim gece uykularım yok daha şimdiden sancılar kasılmalar napcaz bilmiyorum..mafoldumben

kız burdaki karıların hepsi kasılıyooo gerçi bazıları farkında değel ama.... kaydirigubbakcemile3
hem burası kasım kasım kasılan kasım anaları topiğii laelaelaelaelae

tugbacım valla hergün burdayım görüyosunuzdur takip ediom sizi ama halim yok ki katılıyım melül melül ekrana bakıom:) bi de aranıza çok geç katıldığım için ister istemez dışarda kalıyorum idare edin artık :kedi:

seferüm seni tubikiiimm :1hug:
emme ben kasılmıom taammıııı :oklava:
heç belli olmıyiii ama :çok üzgünüm:
hee nan beğenemedinmi hazırladımmm :mymeka::mymeka:
gömleğin olmadan gelisen inanmam sen olduğunaaa lülülülülülü

neen inanmın nan :mymeka::mymeka:
gelme nan istemiiiiiimmmm :dilcikar: yok size kahvaltııııı :dilcikar:

ohooo neler yaptımdıı ama size yokk :dilcikar:

hee gıı çekemiler beniiiiiiiii hihoyyythihoyyyt

ohhhhhhhhhhh :dance::dance: benim arkidişler kahvaltıı yaptı ütü timi iş başındaaaa :dance::dance:

:roflol: :roflol: :roflol:
gel gıı bi öpem senii Şeniz

tugbacım valla hergün burdayım görüyosunuzdur takip ediom sizi ama halim yok ki katılıyım melül melül ekrana bakıom:) bi de aranıza çok geç katıldığım için ister istemez dışarda kalıyorum idare edin artık :kedi:

kız kalma dışarda gel gel kaynaşalımm bacıımmm kaydirigubbakcemile5

oooh ütücüler gelmiş sonundaaa zemuszemus zemuszemus

kız burdaki karıların hepsi kasılıyooo gerçi bazıları farkında değel ama.... kaydirigubbakcemile3

hayırr ben kasılmiimm
işteeee :mymeka:
bi tek namaz kılarken sertleşir kimin olii karnımm oturarak mı kılsam artık dedim dün denedim emme o daa zor gıı yastık koydum kucaama kafamı götüremedim secdeye nası oluyoki bu oturarak kılması kafamçokkarıştı

eger calismiyor evdeysen bol bol yatip dinlenicen. doktorun ne diyor kontrole gittiginde? acilma falan goruyor mu?

evdeyim çalışmıoyorum diyorum ya anca yatıom ztn kavun karpuz yata yata kaydirigubbakcemile3 dr bişey demio valla normaldir olur dio..açılmaya da hiç bakmadı ama sizi muayene ediomu ki bizi hala ultrasonda muayene edio:uhm:

Bebişim kıpırdıyormu kıpırdamıyormu onuda anlayamadım kıpırdamıyor sanırım:(

anacim yerimi kaldi cocugun, nerde debelensin? mutlaka hareket ediyordur? bende ayniyim aslinda, surekli hareket etsin istiyorum ama onlarda icerde dinleniyorlardir.

kahvaltidan sonra benim kiz costu costu simdi tik yok. azcik karnini oksa, sev. genelde ona tepki veriyorlar.

ayy cok salak bir yarısma bu benim kocam bir melek kafamçokkarıştı

dunde yemekteyiz icin bunu diyorduk ama yinede seyrediyoruz.kaydirigubbakcemile3

Kızlar son ayda bebek hareketleri kaç tane olmalı biliyormusunuz??

gunde 10 kere gibi hareket etmeliymis. buda genelde sanki icimizde kayiyor gibi oluyor. ama 9 kere hareket etse panik yapmiyoruz.yerimseniben

öpme istemiiiiiiiiiiimm :mymeka::mymeka:

nan tuba bu gene arızaya bağladı gel şuna bi ayar çekek gı :jeyyar:
noli naa ne bu tribal enfeksiyonnar haaaaaaaaaa koparturun o dilini haaaaaaaaa
öpecükk dedik mi öpecüüükkk sağa soran mı var olummm :roflol:
gel bakamm Şeniz

beni neen öpmiin kııı :asigim:
öpmiyim iştee sen beni sefmiyinnn :çok üzgünüm:
evdeyim çalışmıoyorum diyorum ya anca yatıom ztn kavun karpuz yata yata kaydirigubbakcemile3 dr bişey demio valla normaldir olur dio..açılmaya da hiç bakmadı ama sizi muayene ediomu ki bizi hala ultrasonda muayene edio:uhm:

benide hep karından muayene ediyolar
herhaldee ilerleyen haftalarda bakıyolar yada sancı gibi aksi bi durum olunca bakıyolar sanırsam

:roflol::roflol:lülülülülülü

ohhh, ne guzel arkadaslarin var kiz. iki tane yollasana.hihoyyyt

bi tek namaz kılarken sertleşir kimin olii karnımm oturarak mı kılsam artık dedim dün denedim emme o daa zor gıı yastık koydum kucaama kafamı götüremedim secdeye nası oluyoki bu oturarak kılması kafamçokkarıştı

ben nerdeyse hamile kaldigimdan beri oturarak kiliyorum. basta bende nasil yapicam diyodum, simdi dogum sonrasi ayakta nasil kilicam diye dusunuyorum.

ultrasonda rahim agzinada bakiyorlar zaten. birsey demediyse sorun yoktur canim.

Back
X