2009 Kasm Anneleri

ayyy benim göğüsler son zamanlarda çok ağrımaya başladı yaaaa bide şiştiler
artık sütyen takamim boğuluyom sanki yaaaaa

büyük ihtimalle furkan olucak
barış
kerem
bunlarda aklımda ama hal düşünmekteyim
eee seninki yiğit değelmiydi nan ayda bir isim değiştiriyon sende:uhm::uhm:

furkan cok guzel ya opuyorumnanaktan benım oglan yaman oldu kocamla buna karar verdık eger degısmesse lülülülülülü
saldın mı gıı memişlerii :dance: :dance:

furkan cok guzel ya opuyorumnanaktan benım oglan yaman oldu kocamla buna karar verdık eger degısmesse lülülülülülü
saldın mı gıı memişlerii :dance: :dance:

heee güzelm demi isim bak yanan söleme haaaa

kız napam boğulim sanki takınca süngersiz aldım penyeden onlarda rahatsız etti karnımla memişilerin arasında sanki biri beni sıkıyo gibi dışarı çıkınca takim mecburen

heee güzelm demi isim bak yanan söleme haaaa

kız napam boğulim sanki takınca süngersiz aldım penyeden onlarda rahatsız etti karnımla memişilerin arasında sanki biri beni sıkıyo gibi dışarı çıkınca takim mecburen

valal kız bende dedım kocama furkan dıye hem anlamı hem sölenısı cok hoş esım yaman ı begendı adıyamanlı ya bacım baba tarafı hem ordan baglantı kurdu -tatlicadiarzu-

valal kız bende dedım kocama furkan dıye hem anlamı hem sölenısı cok hoş esım yaman ı begendı adıyamanlı ya bacım baba tarafı hem ordan baglantı kurdu -tatlicadiarzu-

heee o zaman tamam
kız yakında başka isimde çıkarır kocişin onlada mutlaka bi bağlantı kurar hacıııı:roflol::roflol::roflol:

abuuuuuuuuu herkes kaçmış bende evitopluyom bi yandan bakıyom neyse gelir herhalde birileri ben yine evi toplamaya devam edem birileri damlar

heee o zaman tamam
kız yakında başka isimde çıkarır kocişin onlada mutlaka bi bağlantı kurar hacıııı:roflol::roflol::roflol:

he bellı olmıyı onaa kafamçokkarıştı kızlar nerde yaaa hazır ısım yokken lak lak edem dedıydım nan bırazdan kına sacı gelcek yaaa

Back
X