Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu saatte kimse yok tabi herkesler mışıl mışıl uyuyo ama benim acayip sancım var:sinifsinif:
dün akşamdan beri sancım var kızlar uyutmadı beni... çok düzenli sayılmaz ama 4 dk da bir, 8 dk da bir, 10 dk da bir geliyo 25 - 40 saniye sürüyo,inletiyo ve gidiyo... adet sancısı gibi olur demişlerdi hakkaten de öle... şimdi ben anlamadım doğuruyomuyum yoksa yalancı sancı mı bunlar. bebişte hareket ediyo arada sanki..bugün iş yaptığım için olabilir mi acabafisfisfisyarın sabaha kadar geçmezse dr u arayıp hastaneye gitcem... eğer bir iki gün gelmezsem doğurmuş olabülürüm heeee
yoksa sabah girer yazarım ben doğurmadım deyü.....
şimdiden günaydın hepinize
canım benim şimdiden gözün aydın diyeyim.... inşallah kolaylıkla ve sağlıkla alırsın bebişi kucağınaopuyorumnanaktan
sunways gecmiş olsun yeğenine canımcım umarım canı fazla acımazzzz kolay gelsin sanada öptüm:)
dubammmmmmmmmmmmm sende doğur bajım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kızlar ben geldim...
sabah 8 de hastaneye gittik... nst ve açılma kontrolu yapıldı... sancım çıktı açılmam da sadece 1 cm di... ordaki dr anca yarın sabaha doğurursun ,istersen yatışını yapalım istersen eve git,, sancın çok ağırlaşınca gel dedi.. bende sancımı evde çekmenin daha iyi olacağını düşündüm...şimdi eşimle evdeyiz.. sancılarım 5 dk da bir geliyor yine... akşama ya da yarın sabaha kadar yeterli açılma olur herhalde... dün sabahtan beri uyumadım en azından uzaniym de biraz güç toplayayım...
surem ve dilmuh a hayırlı olsun... darısı başıma olsun.... ayyyy sancım geldiiiiiiiii
hadi kaçtım
herkes kendi derdine dustu iyice. dun gece merdivenden dustum dedim, kimse takmadi ya.mafoldumben
herkes kendi derdine dustu iyice. dun gece merdivenden dustum dedim, kimse takmadi ya.mafoldumben