Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar yine ben geldim.... az önce wc ye gittim ve kanamam olduğnu gördüm... sancılarm aralıklarla devam ediyor... şimdi duş aldım, çantamı kontrol ettim sabah erkenden hastaneye gitcem... kızım ve benim için dua edin olur mu?
a.s.krispi, zeren sağlıcakla gelsin miniklerinizneyse ben yatam uyuyamıycam emme yatamda dinlenem yarın büyük gün
yarın dilmuhta sezercik olcakmış nasılda aynı güne denk geldi yaaaaa ben ona diyodum zati ya geçecem seni ya aynı günde olcek diyeeee
inşallah yarın hayırlısıyla kurtuluruz bizlere dua edin ben hepinize allahtan kolaylaıklar diliyorum rabbim herkesin doğumunu koly ve gönlüne göre nasip etsin inşallah hepimiz yavrularımızı sağlıcakla kucaklarımıza alırız
hakkınızı helal edin ne olur ne olmaz hepinizi çok seviyorum 2,3 gün sonra görüşürük allah nasip ederse
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
kızlar yine ben geldim.... az önce wc ye gittim ve kanamam olduğnu gördüm... sancılarm aralıklarla devam ediyor... şimdi duş aldım, çantamı kontrol ettim sabah erkenden hastaneye gitcem... kızım ve benim için dua edin olur mu?
Evet bende yalnız oldugu İÇİn ona cok dua ettİm bende onun gİbİydİm cÜnkÜ Ama cok gÜzel gelİodu sesİ maŞallahh allah yardım edİo onada edecektİrrr
selam kızlar
ben gece gece girdim ama napam anca fırsat bulabildim
bi doğum patlaması var galiba kasıma girdik yaaa ondan herhalde
bende bugün doktordaydım gün alıcaktım perşembeye alalım dedi bende tamam dedim ulatrasonda bakarken karnın çok sert dedi kasımanmı var evet dedim çok kasılıyo dedim ve bıçak saplanıyo sanki dedim ooooooooooo dedi eğer öleyse rahim açılıyo dedi sancın varmı dedi sancı değilde kasılma ve bıçak saplanması çok oluyo dedim istersen bu akşam alalım dedi ayyyy heyecanlandım öle deyince ayyy hocam o zaman yarın gelem alın dedim şimdi hazırlıklı gelmedim tamam dedi yarın sabah 9 da burda ol dedi 11:30 gibi ameliyata alalım dedi ayyy kızlar çok sevindim anlatamam bu kadar erken beklemiyodum kasılmalar fazla olunca bende hocam gece gece acillere düşmek istemiyom yarın alalım deyince karar verdik ha 2 gün önce ha 2 gün sonra farketmez dedi bu gece uyuyabilirmiyim sanmıyoruminşallah her şey yolunda gider enişe ediyorum doğal olarak tabiallah yardımcım olsun