• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

anammm doğuran doğurana krispi zeren dilmuh allah yardımcınız olsun hayırlı haberlerle bebişlerinizle sa salim geri dönün

Son düzenleme:
kızlar yine ben geldim.... az önce wc ye gittim ve kanamam olduğnu gördüm... sancılarm aralıklarla devam ediyor... şimdi duş aldım, çantamı kontrol ettim sabah erkenden hastaneye gitcem... kızım ve benim için dua edin olur mu?

neyse ben yatam uyuyamıycam emme yatamda dinlenem yarın büyük gün
yarın dilmuhta sezercik olcakmış nasılda aynı güne denk geldi yaaaaa ben ona diyodum zati ya geçecem seni ya aynı günde olcek diyeeee

inşallah yarın hayırlısıyla kurtuluruz bizlere dua edin ben hepinize allahtan kolaylaıklar diliyorum rabbim herkesin doğumunu koly ve gönlüne göre nasip etsin inşallah hepimiz yavrularımızı sağlıcakla kucaklarımıza alırız
hakkınızı helal edin ne olur ne olmaz hepinizi çok seviyorum 2,3 gün sonra görüşürük allah nasip ederse
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
a.s.krispi, zeren sağlıcakla gelsin minikleriniz:nazar::nazar::nazar:

güzellerim, bu gece nihayet göbeğimiz düştü, bi macerayı daha atlatmış olduk kaydirigubbakcemile5:emir_bebek:

neslicim bebişin hayırlı olsun tatlım göbüşünüzde düşmüş oh ne güzel :)) ben kk da duyuyom cok uuzn sürede düşüo göbüşler benim bebemin göbüşü 3üncü gün sonunda düştü benim oğlanın gelişi gibi her bişesi acele demekki :)

günaydın kızlar..
bugun doguma gıdenler wa rdegılmı ınsallah hayırlısıyla alırlar kucaklarına ben de sezeryan olacagım ıcın benımde gunum bellı bakalım cumartesı netlesıcek ay heyecan stres nasıl degısık bısey bu yaaa

ayyy herkes sıraylan doğuruyo.yetişemez oldum anacım kim ne zaman doğruyo doğurmuş.başım döndü falla..:bbo:
bende pazartesi gidiyorum...:CüvCüv:
rabbim hepimize sağsağlim kurtulmayı nasip etsin inş.
:Saruboceq:

kızlar yine ben geldim.... az önce wc ye gittim ve kanamam olduğnu gördüm... sancılarm aralıklarla devam ediyor... şimdi duş aldım, çantamı kontrol ettim sabah erkenden hastaneye gitcem... kızım ve benim için dua edin olur mu?

canım hadi bakalım sağlıcakla kavuş meleğine inşallah.

gunaydinlar.a.s.

doguma giden herkese Rabbim kolayliklar versin. saglicakla kucaklasinlar bebislerini insallah.opuyorumnanaktan

bende dun gece evde asagiya inerken son basamagi fark etmemisim, dustum. Allah'tan dizlerimin ve ellerimin ustune denk geldi. canim yanmadi ama nasil bu dikkatsizligi yapabildim, ya bebegime birsey olduysa diye butun gece agladim.mafoldumben

Allah'tan bugun hastanede randevum var. iyice baktirayim kuzuma.

dilekkkk ( dilmuh)doğurmusss sesi bomba gibi gelioooo maşallahhhhhhhhhhhhhhhhh bebişimiz 3500 küsür doğmusss nazar değmesin hersey yolundaymıssssssssssssssssssssss

anaaa dılekcıkte dogurdu demın onu dusunuyodum oh sukur oda kurtuldu
allahım yardım etın ona yalnızdı ınsallah herseyı ıstedıgı gıbı gıder kuzumun

Evet bende yalnız oldugu ıÇın ona cok dua ettım bende onun gıbıydım cÜnkÜ Ama cok gÜzel gelıodu sesı maŞallahh allah yardım edıo onada edecektırrr

merhaba kızlarr......kimsecikler yokk anlaşılan
içim içime sığmıyor kızlar nolur dua edin yarın dr dan sezeryan günümüze dair gün alacağız hayırlısı olsun inş.
Allahım tüm hamişleri göz açıp kapayıncaya kadar bebeklerine kavuştursun biran önce sağlıklı, huzurlu, hayırlısıylan inşallah... :Saruboceq:

son anlardayız ve ben o kadar karışığım kiiii ağlasammı gülsemmi ne edeceğimi bilemiyorum
içimde değişik bir heyecan var birazda korku.. kafamçokkarıştı
herkesi kocaman öpüyorum opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
dualarımızı eksik etmeyelim birbirimizden Şeniz
şimdiden hayırlı doğumlar herkese a.s.

Evet bende yalnız oldugu İÇİn ona cok dua ettİm bende onun gİbİydİm cÜnkÜ Ama cok gÜzel gelİodu sesİ maŞallahh allah yardım edİo onada edecektİrrr

ben numarasını almadım akıllı gıbı arar destek olurdum
sende warsa bana yazsana ozelden
bı arayayım
hosuna gıder kuzunun

selam kızlar
ben gece gece girdim ama napam anca fırsat bulabildim
bi doğum patlaması var galiba kasıma girdik yaaa ondan herhalde

bende bugün doktordaydım gün alıcaktım perşembeye alalım dedi bende tamam dedim ulatrasonda bakarken karnın çok sert dedi kasımanmı var evet dedim çok kasılıyo dedim ve bıçak saplanıyo sanki dedim ooooooooooo dedi eğer öleyse rahim açılıyo dedi sancın varmı dedi sancı değilde kasılma ve bıçak saplanması çok oluyo dedim istersen bu akşam alalım dedi ayyyy heyecanlandım öle deyince ayyy hocam o zaman yarın gelem alın dedim şimdi hazırlıklı gelmedim tamam dedi yarın sabah 9 da burda ol dedi 11:30 gibi ameliyata alalım dedi ayyy kızlar çok sevindim anlatamam bu kadar erken beklemiyodum kasılmalar fazla olunca bende hocam gece gece acillere düşmek istemiyom yarın alalım deyince karar verdik ha 2 gün önce ha 2 gün sonra farketmez dedi bu gece uyuyabilirmiyim sanmıyoruminşallah her şey yolunda gider enişe ediyorum doğal olarak tabiallah yardımcım olsun

ayyy canım benim yaaa çok sevindim sağlıkla hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah
Allah yardımcın olsun :nazar: :nazar:

şimcik mutfagı bı toplım kızlarrr
ardından bı dus alayım
aksama arkadasım gelecekmı
abımın ogluda sunnet oluyo bugun gercı olmustu bı sorun cıktı yıne amelıyata gırdı
ufak bı operasyon ma 3 yasında olunca zor oluyo dualarınızı esırgemeyın olurmu
herkesı optum yıne gelıcem kızlarr

ayyy harkes patır patır doğuruyo Allahım çok duygulandım yaaaa
eşim olmasa evde ağlıycam yani
dilmuhcum sonunda oğluşuna kavuştu şükürler olsunki :nazar:

hepiciğinize günaydın a.s.
ayy bende zabaha kadar dilmuhlan uğraştım güya ameliyathanede yer yokmuşta sezeryanı ertelenmişte falan filan... diyorum bu kız doğuramıcak herhalde kafamçokkarıştı
ama şükür sağlıcakla almış kuzusunu kucağına :Saruboceq:

sunways gecmiş olsun yeğenine canımcım umarım canı fazla acımazzzz kolay gelsin sanada öptüm:)

dubammmmmmmmmmmmm sende doğur bajım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Back
X