• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

ağlamadım işte baanee lülülülülülü
ağlama sen kas kendini :roflol: ben ağladım rahatladım ooooooh
kız cersuu senin bebeninde hala ismi yok dimii kaydirigubbakcemile5

yok yahu bi ara tamam irem koydum dedim
uyuz anam dediki aaaa demet şenerdenmi etkilendin isimden soğudum yaaa
ne gıcık bi kadın yahu çok sinir edio beni

slm kızlar nasılsınız
yeni dogum haberleri var ne guzel
Allah analı babalı buyutsun yeni meleklerimizi
bende saglık ocagına gittim hersey normal
bacaklarıma baktı ödem olmus biraz dedi
ben ne zaman dogurucam dedim kadın guldu :)
heran olabilir dedi
bebişin pozisyonuna baktı karnımı mıncıkladı dogum pozisyonunda dedi
cok hareketli bir bebekmiş :) gel bide bana sor
kalp atıslarıda normaldi bi sıkısma falan yok sükür
ben nasıl anlarım dogum agrısını dedim
herkeste farklı olur dedi
arada hafif agrılarım dısında hicbir sıkıntım yok dedim
birden gelebilir agrılar anlayamazsın dedi tetikte ol dedi bakalım hayırlısı artık
bebegi 1 haftalıkken topuk kanı almak iöin cagırdı bende dua edinde 10 gun sonra goruselim dedim :)))

sonu güsel bitmedi sanırsam
kız harbiden evlenip çoçukmu yaptı ingiltere de falan
sonra bişeyler anlatıyordu wc den duyamadım
birleşemediler sonunda sanırım
geldiğimde yazılar geçiydi
kocişe sordum salakça bitirdiler işte dedi

zeytınım bi link vermişsin ya doğum hıkayesi onu okusum hadi bitane daha okuyayım dedım.ayy duygulandım tutamadım gözyaşlarımııı yaaa...
Allahım bizde sağlıcakla alsak bebişlerimiziii

selam kızlar
ben gece gece girdim ama napam anca fırsat bulabildim
bi doğum patlaması var galiba kasıma girdik yaaa ondan herhalde

bende bugün doktordaydım gün alıcaktım perşembeye alalım dedi bende tamam dedim ulatrasonda bakarken karnın çok sert dedi kasımanmı var evet dedim çok kasılıyo dedim ve bıçak saplanıyo sanki dedim ooooooooooo dedi eğer öleyse rahim açılıyo dedi sancın varmı dedi sancı değilde kasılma ve bıçak saplanması çok oluyo dedim istersen bu akşam alalım dedi ayyyy heyecanlandım öle deyince ayyy hocam o zaman yarın gelem alın dedim şimdi hazırlıklı gelmedim tamam dedi yarın sabah 9 da burda ol dedi 11:30 gibi ameliyata alalım dedi ayyy kızlar çok sevindim anlatamam bu kadar erken beklemiyodum kasılmalar fazla olunca bende hocam gece gece acillere düşmek istemiyom yarın alalım deyince karar verdik ha 2 gün önce ha 2 gün sonra farketmez dedi bu gece uyuyabilirmiyim sanmıyoruminşallah her şey yolunda gider enişe ediyorum doğal olarak tabiallah yardımcım olsun

selam kızlar

bende bugün doktordaydım gün alıcaktım perşembeye alalım dedi bende tamam dedim ulatrasonda bakarken karnın çok sert dedi kasımanmı var evet dedim çok kasılıyo dedim ve bıçak saplanıyo sanki dedim ooooooooooo dedi eğer öleyse rahim açılıyo dedi sancın varmı dedi sancı değilde kasılma ve bıçak saplanması çok oluyo dedim istersen bu akşam alalım dedi ayyyy heyecanlandım öle deyince ayyy hocam o zaman yarın gelem alın dedim şimdi hazırlıklı gelmedim tamam dedi yarın sabah 9 da burda ol dedi 11:30 gibi ameliyata alalım dedi ayyy kızlar çok sevindim anlatamam bu kadar erken beklemiyodum kasılmalar fazla olunca bende hocam gece gece acillere düşmek istemiyom yarın alalım deyince karar verdik ha 2 gün önce ha 2 gün sonra farketmez dedi bu gece uyuyabilirmiyim sanmıyoruminşallah her şey yolunda gider enişe ediyorum doğal olarak tabiallah yardımcım olsun
ayy krispim sende hayırlısıyla kavusacaksın bebişine cok sevindim canım rabbim bizleredere nasip etsin inş. dilmuhta yarın sezeryan olucak aayy cok heyecanlı yaaa
dualarım sizinle :Saruboceq:

neyse ben yatam uyuyamıycam emme yatamda dinlenem yarın büyük gün
yarın dilmuhta sezercik olcakmış nasılda aynı güne denk geldi yaaaaa ben ona diyodum zati ya geçecem seni ya aynı günde olcek diyeeee

inşallah yarın hayırlısıyla kurtuluruz bizlere dua edin ben hepinize allahtan kolaylaıklar diliyorum rabbim herkesin doğumunu koly ve gönlüne göre nasip etsin inşallah hepimiz yavrularımızı sağlıcakla kucaklarımıza alırız
hakkınızı helal edin ne olur ne olmaz hepinizi çok seviyorum 2,3 gün sonra görüşürük allah nasip ederse
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

selam kızlar

neyse ben yatam uyuyamıycam emme yatamda dinlenem yarın büyük gün
yarın dilmuhta sezercik olcakmış nasılda aynı güne denk geldi yaaaaa ben ona diyodum zati ya geçecem seni ya aynı günde olcek diyeeee

inşallah yarın hayırlısıyla kurtuluruz bizlere dua edin ben hepinize allahtan kolaylaıklar diliyorum rabbim herkesin doğumunu koly ve gönlüne göre nasip etsin inşallah hepimiz yavrularımızı sağlıcakla kucaklarımıza alırız
hakkınızı helal edin ne olur ne olmaz hepinizi çok seviyorum 2,3 gün sonra görüşürük allah nasip ederse
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım benım dualrımız senınle hadi bakalım içini ferah tut.bizim içinde dua et olur mu?
bebeğini kucağına aldığında bizim içinde öp kokla canımm...
bak dılmuhta yarın sezeryana alınıyo kadere bak ikinizde aynı tarıhte hadi bakalım dualarımız sizinle kızlar....

canım benım dualrımız senınle hadi bakalım içini ferah tut.bizim içinde dua et olur mu?
bebeğini kucağına aldığında bizim içinde öp kokla canımm...
bak dılmuhta yarın sezeryana alınıyo kadere bak ikinizde aynı tarıhte hadi bakalım dualarımız sizinle kızlar....

sağol canım benimde dualarım sizinle rabbim sizide kavuştursun inşallah dilmuhlan zati aynı güne düşmek te ayrı bi komedi

bu arada kartanesinide arkada bıraktım kulakları çınlasın biraz daha otursun popişinin üstüne:roflol::roflol:

sağol canım benimde dualarım sizinle rabbim sizide kavuştursun inşallah dilmuhlan zati aynı güne düşmek te ayrı bi komedi

bu arada kartanesinide arkada bıraktım kulakları çınlasın biraz daha otursun popişinin üstüne:roflol::roflol:

canım benım hadi bakalım az kaldı kucağına alacaksın bebeişini ay nasıl heyecan yaptımmmm.bizde senı seviyoruz biliyosun demııı...
Rabbım yardımcın olsun.çabucak kucağına al miniğini...
hadi uyumaya çalış yarın zinde ol...
Allah rahatlık versın canımmmmopuyorumnanaktan

bu saatte kimse yok tabi herkesler mışıl mışıl uyuyo ama benim acayip sancım var:sinifsinif:

dün akşamdan beri sancım var kızlar uyutmadı beni... çok düzenli sayılmaz ama 4 dk da bir, 8 dk da bir, 10 dk da bir geliyo 25 - 40 saniye sürüyo,inletiyo ve gidiyo... adet sancısı gibi olur demişlerdi hakkaten de öle... şimdi ben anlamadım doğuruyomuyum yoksa yalancı sancı mı bunlar. bebişte hareket ediyo arada sanki..bugün iş yaptığım için olabilir mi acabafisfisfisyarın sabaha kadar geçmezse dr u arayıp hastaneye gitcem... eğer bir iki gün gelmezsem doğurmuş olabülürüm heeee:emir_bebek:
yoksa sabah girer yazarım ben doğurmadım deyü.....

şimdiden günaydın hepinize

selam kızlar

canım benim şimdiden gözün aydın diyeyim.... inşallah kolaylıkla ve sağlıkla alırsın bebişi kucağınaopuyorumnanaktan

kızlar yine ben geldim.... az önce wc ye gittim ve kanamam olduğnu gördüm... sancılarm aralıklarla devam ediyor... şimdi duş aldım, çantamı kontrol ettim sabah erkenden hastaneye gitcem... kızım ve benim için dua edin olur mu?

Back
X