ayy gelir gelmez gözüm hemen bu topiğe takıldı ve nasıl duygulandım anlatamam sanki benim çocuğumun doğum günü tebrikleri okurken falan ağlayacaktım
kendiminkine ne olurum acaba artık kaydirigubbakcemile3
mikroskobiğimiz memo
ve dünya tatlısı ikizlerimiz kaan ve kerem
teyzecim sizleri çoook seviyoruz biliyorsunuz değil mi,bilmiyorsanız annelerinize sorun anlatsınlar
nice yaşlara yavrucuklarım allah daima mutlu etsin sizi o gözlerinizin içi gülüyor ya şimdi işte o hiiiç sönmesin inşallah
doğum günü fotolarımızı da koyun da bir an evvel görelim
elifcim ellerıne saglık bole bı konu actıgın ıcın
evet sıra geldııı kasım annıslerının erken davrananan kuzularının dogum gunlerını kutlamaya
MEHMET AKıF
KAAN
KEREM a.s.
DOĞUM GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN
evet büyük gün aceleci kasım bebişlerinin ilk doğum günleri
kerem
kaan
mehmet akif
iyiki doğdunuz kuzular, sağlıklı, mutlu, huzurlu, başarılı bir ömür geçirin inşallahhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
yanlış hatırlamıyorsam bir ikizlerimiz daha olacaktı bugün doğan ama hatırlayamdım kimdi balıkesirliydiler sanki, neyse onlarında doğum günleri kutlu olsun
MEHMET AKİF
KAAN ve KEREM
mutlu yıllar size..İyiki doğmuşsunuz iyiki varsınız..
Allahım bir ömür boyunca mutluluğunuzu daim etsin..önünüze hiçbir engel çıkartmasın inşallah..sağlıklı sıhhatli nice yıllara...
annelerininkuzuları,memo,kaan,kerem..iyiki doğdunuz bee..yoksaanelerinixzle nasıl tanışıpböyle hoş sohbetler edeektik..bahtlarınızgüzelolsun..bu da d. günü dileğimm
canım memom
yakışıklı delikanlılar kaan ve kerem
iyiki doğdunuz doğum gününüz kutlu olsun nice yıllara sağlıkla sıhatle huzur ve mutlulukla hep beraber inşallah
maytabım nazlımeleğim sevdiklerinzle nice yıllara
allah düğünlerinide göstersin...
hepinizi oğluşum ve kızımla kocaman öpüyoruz
2008 kasım bebişşlerinin hepsinin dopum günü kutlu olsunnn
iyki doğmuşlarrr... hepsine rabbim uzun ömürler versinnnn
allah sizlere bağışlasın yavrularınızıı....
bende 2009 kasım annesi oluyorummmmm
seneye deee bizlereeee nasip etsin rabbim bu günleri görmeyi....