2009 kışı evleneceklerin paylaşım alanı...

hoşbulduk,
tarih belli 18 nisan kısmetse, çeyizde hızla alımlara devam ediyorum
iki haftadır alışveriş yapıyorum kalan büyük eksiklerimi tamamladım sayılır, artık ufak tefek şeyler kaldı gibi
bide annemin sevdası çarşaf takımları sarılacak.

hoşbulduk tekrardan
dün akşamda buzdolabı aldık son beyaz eşyamızdı, artık mobilyalara başlayacağız beğenebilirsem
anket formunda arkadaşım topik açtı yatak odası beğenemiyorum da oylamada sizde bakarmısınız ?

mısraa sen fikrini söylemişsin bende onu beğenmiştim ama nişanlım siyahlı yada beyazlı istemiyor ne yazık ki, onlar fikir olsun diye. birde taşlı ve 3 numarayı bir kaç modelin daha inegöldeki akrabalarımıza fotoğrafını göndermiştim modasının geçtiğini daha farklı modeller çıktığını söylediler, taşlı modeller daha yeni yaygın olmaya başladı onları demode diyorlar aklım karıştı yani oraya gidip bakmak daha mantıklı sanırım.

Sevgili tubiş biz de buzdolabına bakıyoruz gri istiyorum.Siz hangi markadan kaça aldınız?
Yatak odası konusunda da yalnış numarayı söylemişim resim koyan arkadaşa.
Çok gusel takımlar var ama çok para.
Orda beyaz bir takım var başka bir arkadaş koymuş resmini onu hep çok beğenirim-kelebek mobilya 5000 ytl.
Birde düz krem renkli bir takım var resimlerin arasında o da lazzoni mobilya ve yanılmıyorsam 8000 ytl.Anlayacağın gusel takım epey var ama çok pahalı :((((Napcaz bilmiyorum artık

Bu arada İnegöl'de akrabalarım var demişsin.Orda seçenek çok fazla ve fiyatları uygun bence oradan alın.

merhaba kızlar.ben de şubatta evleniyorum.çeyizim tamam sayılır.gelinlik hiç bakmadım daha :( mekan da bakmadık. anadolu yakasında olacak ama uygun fiyatlı bir yer bulur muyuz acaba?? bir kaç yere mail attım dönen olmadı. ev de hazır. hazır derken bomboş bir şekilde. ne eşya var ne de beyaz eşya. bi sürü şey var hangisinden başlanacak bilmiyorum. nişanlım da saolsun biraz ağır kanlı bu konularda, sürekli yetişir yetişir deyip beni sinir ediyor..fikirlerimizi paylaşalım kızlar. sevgiler hepinize..

Sevgili kitty hg cnm.Erkekler bize göre daha rahatlar.Hemen hemen hepsi aynı kafana takma.Tatlı bir dille dürtüklemek gerekiyor.Bizim düğün daha yakın bizimde buzdolabı ve mobilya eksik.:(

Tubişcim güle güle kullanın.İşyerinde olduğum için linklerin çoğu açılmıyor dolayısıyla dolabını göremedim.Akşam evden bakarım

Mısraaa teşekkürler, darısı başına umarım istediğini bulursun ve alırsın. kitty hoşgeldin, nişanlını sıkıştır kısa bir zamanınız kalmış eşyalar zaten bir ayda ancak geliyor çeyizi yerleştirme falan vaktiniz azalmış. üstelemezsen rahat onlar mısraanın dediği gibi benimkide aynıydı buzdolabı bir yıl önce alınacaktı daha yeni alabildik :delphin:

merhaba kızlar.ben de şubatta evleniyorum.çeyizim tamam sayılır.gelinlik hiç bakmadım daha :( mekan da bakmadık. anadolu yakasında olacak ama uygun fiyatlı bir yer bulur muyuz acaba?? bir kaç yere mail attım dönen olmadı. ev de hazır. hazır derken bomboş bir şekilde. ne eşya var ne de beyaz eşya. bi sürü şey var hangisinden başlanacak bilmiyorum. nişanlım da saolsun biraz ağır kanlı bu konularda, sürekli yetişir yetişir deyip beni sinir ediyor..fikirlerimizi paylaşalım kızlar. sevgiler hepinize..
al bendende o kadar benim düğünümde aralık sonu ocak başı gibi ama hala mobilya falan bakmadık
ev tadilatı var şu anda
benim nişanlımda öyle yetişir yetişir allahın izniyle herşey olur deyip duruyor
bu erkeklerin çoğu pek ağır kanlı demekki :kızgın:

bende varım. ya arkadaşlar ne kadar zormuş bu evlilik b yığın borçla evleneceğiz ama daha borç alacak kişi dahi bulamadık:((koltuk takımımız alınmadı gelinlik damatlık hepsi duruyo bakalım.bzim sorunumuz yetiştirememek değil maddiyatsızlık.annem hep şöyle derdi kızım para olduktan sonra ev kurmak bi zevktir.ne kadar da haklıymış sıkıntı olunca zevkini de almaya mecalin kalmıyo afffff

şeker leblebi ve diğer arkadaşlar tşk ederim.bu cmts tadilata başlanıyor.öyle büyük deil ufak tefek tadilatlar.dolap yapılacak falan.15 gün sürermiş.ordan gelinlik bakmaya gidicez annem ve kayınvalidemle.ya ben gelinliğimin üstüne bolero ya da kürk gibi bişeyler düşünüyorum hava çok soğuk olur diye.bi de kapalı ayakkabımı düşünüyosunuz hepiniz?başka neler neler konuşalım?çok heyecanlıyımm herşeyi konuşalım istiyorummm :)

Sevgili katre biz de aynı dertten muzdaribiz.Şimdi nişanlıma hesap kitap yapıyorduk.1 yı boyunca belki daha faza borç ödeyeceğiz.Evde bizim değil kira.Offf offff.Evi olan arkadaşlar yatıp kalkıp şükretsinler...

evet mısraacım gerçekten evin olması büyük nimet.Allah yardım etsin bize de bizde nişanlımla bu akşam daldık hesap kitap işlerine
kitty_n ben kapalı ayakkabı giymeyi düşünüyorum.hatta düğün şubatta olabağı için ayaksız çorap alacam gelinliğin altına üşütmemek lazım sonuçta.ayaksız alacam ki ayağıma da ten rengi çorap giyebileyim.sen nasıl düşünüyosun

günaydın kızlar,
mısracım seninle aynı kaderi paylaşıyoruz. bizde de ev yok para yok evleneceğiz senağlama
gelinliğin içinede kısa tayt giyilebilir, şubatta evlenen komşumuz öyle yapmıştı. üstünede şal örebilirsiniz ama etol deniyor sanırım o kürk gibi kısa şeylere onlar çok hoş oluyor. fiyatlarını bilmiyorum geçen hafta bakıcaktım ama annem ellerimiz çok dolu olduğu için baktırtmadı.

günaydın kış gelinleri
bende kapalı ayakkabı giyeceğim hatta çizme bile giyebilirim kaydirigubbakcemile3 yoksa postallarımı mı giysem çok şık durur gelinliğin altında kaydirigubbakcemile3
kısa tayt çok mantıklı ben çok üşürüm zaten kansızlık var birde
gerçekten çok üşüyeceğiz çok sonradan hasta falan olmayız inşallah
birde şal alacağım ben üzerime

Günaydınnnnnnnnnn canlar tabi bende kapalı ayakkabı giyeceğim-tayt hiç aklıma gelmemişti iyi fikir.Hatta yün bir tayt bulmak lazım :))))))) Eve gidince hemencik çıkarmak lazım kocişe rezil olmamak için.Düşünsenize adam ne hayal ediyor çamaşır.. vs tayt çıkıyor puhaa :)))))))
Üstümede etol düşünüyorum.
Gelinlikğide uzun kollu yaptırsam mı diyorum.
Gelinlik modeli seçen arkadaşlar paylaşşın ltf açılışı ben yapayımm.Neden bunlar diye soracak olanlarada şimdiden açıklamasını yapayım.Ben alçıya alınmış gibi hareketini kısıtlayacak türden çok kabarık gelinlikleri sevmiyorum ayrıca boyda yok bende iyicene top gibi görünmek istemem :))))
Ben favorlerimi ekleyeyim :
..:: Ecem Gelinlik ::.. _____________________________________________________________________________________________________________________________
..:: Ecem Gelinlik ::.. _____________________________________________________________________________________________________________________________ (Bunun yanındaki gül olmayacak)
iki tanede Pronovias markalı gelinlik var onları beğeniyorum ekleyemiyorum ama.Birinin dantelden uzun kolu var
Öptüm hepinizi

Back
X