- Konu Sahibi PembeBeyaz
Sevgili cylfth2025 gelinliğinin içine sinmesine çok sevindim cnm.Görmek isterdim doğrusu.Link olarak eklersen çok seviniriz.Senin düğün ne zaman?Antalya dan sevgiler...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevgili cylfth2025 gelinliğinin içine sinmesine çok sevindim cnm.Görmek isterdim doğrusu.Link olarak eklersen çok seviniriz.Senin düğün ne zaman?Antalya dan sevgiler...
mısraaa benim de düğünüm 1 şubatta olacak.daha karara veremedim gelinliğe bu hafta onunla ilgilenmeyi düşünüyorum
cylfth2025 canım acelecisiniz maşallah.benim koltuk takımım alınmadı daha.bayramdan sonra da ev aramayı düşünüyoruz kiralık olarak.ama bu hafta damatlığı hallettik çok beğendik bi takımı ve aldık aklımızdan o çıkmış olsun bari.
Sarı melek evin hayırlı olsun cnm.Açık renk mobilyada olabildiğince çok artık kolay bulursunuz merak etmeyin.
Sevgili cylfth2005, bizde mobilyaları yaptıracaktık çok daha pahalıya maloluyordu vazgeçtik.Sunta dan yapılanlar ucuz ancak bizim tercihimiz tamamen ağaç ve mdf kaplama olması .Bir önceki sayfada verdiğim linktekilerde hiç sunta yok örneğin.
mısraaa canım bizim bütün mobilyalar mdf ve gerçekten çok uygun fiyata yaptırdık..yatak odası plazma ünitesi orta sehpa mutfak dolabı banyo dolabı pormando bunların hepsini
8.000'e hallettik ama heryerde aynı olmaya bilir tabi cnm.a.s