2009 kışı evleneceklerin paylaşım alanı...

Sevgili cylfth2025 gelinliğinin içine sinmesine çok sevindim cnm.Görmek isterdim doğrusu.Link olarak eklersen çok seviniriz.Senin düğün ne zaman?Antalya dan sevgiler...

mısraaa benim de düğünüm 1 şubatta olacak.daha karara veremedim gelinliğe bu hafta onunla ilgilenmeyi düşünüyorum
cylfth2025 canım acelecisiniz maşallah.benim koltuk takımım alınmadı daha.bayramdan sonra da ev aramayı düşünüyoruz kiralık olarak.ama bu hafta damatlığı hallettik çok beğendik bi takımı ve aldık aklımızdan o çıkmış olsun bari.

mısraaa benim de düğünüm 1 şubatta olacak.daha karara veremedim gelinliğe bu hafta onunla ilgilenmeyi düşünüyorum
cylfth2025 canım acelecisiniz maşallah.benim koltuk takımım alınmadı daha.bayramdan sonra da ev aramayı düşünüyoruz kiralık olarak.ama bu hafta damatlığı hallettik çok beğendik bi takımı ve aldık aklımızdan o çıkmış olsun bari.

evet canım aceeciyiz çünkü dügüne bir hafta kala ev bark la degilde bakarlıgın son demlerini yaşayalım diyoruzz malum bidaha ele geçmez ..............size de çoook kolay gelsin canım...:teytey::teytey:

canlar ya ben koltuk takımında kararsız kaldım hem bütçeme uysun istiyorum hem de kullanışlı olsun.yemek takımım kaliteli aldık onların yanına basit koltuklarda gitmez ama kiracı da olacam affff ne zor bu iş.yemek takımında 1 vitrin konsol ve masa aldım şimdi acaba iyi mi yaptım diyorum tutacağım evin salonu küçük olmamalı o açıdan siz nasıl aldınız fikir alışverişi yapalım

Katrecim son iki aydır sürekli mobilyacıları geziyoruz.Benim mobilyalara özel bir ilgim var yıllardır beğendiklerimi topladım katalog haline getirdim.Ama şimdi görüyorum ki herşeyi bilmek hiç iyi değil başımıza iş açtı bu durum.Artık mağazalara girince mobilyanın hangi firmaya ait olduğundan tut malzemesine kadar herşeyi tanıyorum.Ben modern takımlar beğeniyorum ancak öğrendim ki bu takımların nerdeyse tamamına yakını suntadan yapılmış:(((( Örn;dün çok şaşırdım kelebek mobilyanın beyaz lake bir yatak odası takımı var fiyatı uzun süredir 5500 ytl idi şimdi 3500 veriyorlar mağazadaki teşhir olanını ilginç olan fiyatından öte malzemesinin sunta olması :((((Buna benzer birçok mobilya gördüm şaşırmamın yanında çok ta üzüldüm!Hayallerimi çaldılar resmen...
Koltuktada renk seviyorum bunuda tutturamıyoruz bir türlü beğendiklerim lazzoni -fuga-tuna ev de var 6000 ytl civarı :((((Ayyyyy çok dertliyim çok.
Tam karar vermiştik istediğimiz özelliklerde yatak odası ve koltuk bulmuştuk dün kataloğu götürdüm annemlere yatak odasını çok sade buldular.Koltukta siyah yastıkları beyaz üzerine siyah ve kırmızı desenliydi beğenmediler....
Uzun anlattım soruna cevap vereyim salona koltuk tv ünitesi ve yemek takımları için konsol alcaz...
Yatak odasıda herkesinki gibi.
Yatak odası takımı için görüşünüzü rica edeceğim Saka ev a bakınız ltf.
Hepinizi öpt arkadaşlar

canım bende herkesin sölediğine kulak asmamayı öğrendim boşver annenler sade desin veya başka şeyler sölesinler sen bildiğin yolda devam et.bu konu benim de çok başımı ağrıtıyo.bişey hakkında çok fikir sahibi olmamak lazım yoksa mutlu olamıyosun.bi seferde gidip alanlar var çok uğraşmayıp kafa patlatmadıkları için de içleri çok rahat Allah yardımcımız olsun.ben de bellonadan lal kolyuk takımını beğendim ama sırt kısmı küçük yastıklı olduğu için kararsız kaldım bi bakarmısınız fikir vermek için

valla kızlar ne kadar düşünürse insan işler o kadar içinden çıkılmaz hal alıyor...biz nişanlım la çok fazla dolaşmadık aslında istanbul da sadece masko ya gittik orda bir çok magaza var gittik ordan model çaldık (fiyatları çok pahalı çünkü) sonra da kafamızda oluşturdugumuz modeli yaptırdık özel hem fiyatı hesaplı oldu hemde yok surası küçük burası büyük keşke şurası olmasay dı yada keşke şuda olsaydı derdi olmadı eşyalarım çok modern oldu ve kimsede olmayan modeller oldu köşem koltuguma kadar herşeyi yaptırdırdım çünkü...eger imkanınız varsa sizde bu şekilde düşünebilirsiniz SADECE Bİ ÖNERİ CANLARIMM

canım ben zümrüt yatak odasına bayıldım kristalde fena değil benim fikrimce kolay gelsin inş beğenirsin canım bu aşamalar zor biraz.benim yatak odamda sorun yok yaptırıyoruz salonum venge rengi olduğundan yatak odamı açık renk istedim.sürgü kapak buzlu cam

Evim tutuldu sonunda çok beğendim çok güzel şimdi boya yapılıyor.Bayram sonuda inş mobilyalara bakıcaz ben açık renk istiyorum herşeyi ama şimdide hep siyah koyu renk nasıl bulucaz bilmiyorum :1no2:

Sevgili cylfth2005, bizde mobilyaları yaptıracaktık çok daha pahalıya maloluyordu vazgeçtik.Sunta dan yapılanlar ucuz ancak bizim tercihimiz tamamen ağaç ve mdf kaplama olması .Bir önceki sayfada verdiğim linktekilerde hiç sunta yok örneğin.
Katrecim Zümrüt'ü beğenen 2.arkadaşımsın.Dışardan çok albenili ama gadrop yandan bombeli olduğu için askılık kısmı çok dar o yüzden onu düşünmedik.Fikrini paylaştığın için teşekkür ederim.
Sarı melek evin hayırlı olsun cnm.Açık renk mobilyada olabildiğince çok artık kolay bulursunuz merak etmeyin.

Sevgili cylfth2005, bizde mobilyaları yaptıracaktık çok daha pahalıya maloluyordu vazgeçtik.Sunta dan yapılanlar ucuz ancak bizim tercihimiz tamamen ağaç ve mdf kaplama olması .Bir önceki sayfada verdiğim linktekilerde hiç sunta yok örneğin.

mısraaa canım bizim bütün mobilyalar mdf ve gerçekten çok uygun fiyata yaptırdık..yatak odası plazma ünitesi orta sehpa mutfak dolabı banyo dolabı pormando bunların hepsini
8.000'e hallettik ama heryerde aynı olmaya bilir tabi cnm.a.s

Cnm benim İstanbul da seçenek çok fazla ve ucuz gerçekten.Diğer başlıklarda İstanbul da oturan arkadaşlarında aldıklarını ve fiyatlarını görüyorum şaşırıyorum.Gerçekten iyi bir fiyat sizinkide. Güle güle kullanman dileğimle:)

kızlaaar uzundur yazamıyodumm.cmts gelinlik işini hallettikk :) tam istediim gibi bişey diktiriyoruz şuannn.kadköyde bir modaevinde.ne kadar pahalıymış yaa şok olduk:( mobilya içinse ider e baktık fiyatlar uygun.hafta sonu ise modakoya bakıcaz.peki kızlar mekan baktınızmı hiç düğün için??kışın nasıl olur?anadolu yakasında bildiiniz bi yer varsa bana söyleyin lütfennnn :)

kızlar bende gelinliğe baktım dün çok beğendim bitanesini yarın nişanlımla bakacağız tekrar.çok sade ama şık bence öyle heryerinden bişeler fırlayan gelinlikleri sevmiyorum.bellonadan da koltuk beğendim ona da bakacağız

Back
X