2009 kışı evleneceklerin paylaşım alanı...

Elifcim az önce başka bir topiğe yazdım senin için tekrar yazayım.Halen aynıyım heyecan yok sanki başkası evleniyormuş gibi geliyor.Bugün ayakkabımı aldım yine tık yok :))))
Nişanlımında son 3-4 gündür hiç tadı yok bu durumda beni etkiliyor.

Mısraacım böyle olman daha iyi stres yapmazsın hem. erkekler de bizim gibiler aslında ama onlar daha çok belli ediyolar. biz daha güçlüyüz Çok üzgünüm çoook onlardan. Allah şimdiden mutlu mesut etsin hayırlısıyla atlatıverin o günü, sonra keyfinize bakın atın yorgunluğunuzu inşallah kaydirigubbakcemile3

kızlar nasılsınız ya ben kına kıyafeti almıştım kırmızıydı kapalı olacam kınada baştan aşağı da kırmızı olmak itici geldi cuma günü değiştirmeye gitcem değiştirirler inş petrol mavisi alacam inş

günaydın kızlar nasılsınız bugün,
katre ben kırmızıyı çok seviyorum ayrıca bir çok kişi baştan aşağı kırmızı oluyor çirkin durmuyor. Yinede sen bilirsin. bana göre kına gecesi rengi kırmızıdır.hihoyyyt

katrecim, bindallıyı sadece kına yakılırken giyeceğim için ayriyetten straplez mini kırmızı sexy :jeyyar: bi elbise aldım kaydirigubbakcemile3 indirim vardı 30 liraya bulduğum gibi kaptım delikafadulden ama sen kına boyunca bindallı mı giyeceksin orasını anlamadım :sm_confused: kınada börek çörek verilir mi ayrıca??? yoksa sadece içecek mi??

kitty_ncim geçenlerde de biri sormuştu. kınada börek çörek verilmez içecekde verilmez yani veren hiç görmedim şimdiye kadar. çerez ve kına dağıtıyorlar. kınalar hazır olarak satılıyor artık eminönünde 100'lü paketlerde onlardan alıyorlar, çerezide alıp evde paketleme yapılıyor çerez koymak içinde lavanta kesesi gibi tülden şeyler çıkmış öyle dağıtıyorlar.

Günaydın gelin adayları

Kızlar bugünlerin kıymetini bilin valla biz el öpmelerden kendimize zaman ayıramıyoruz valla.Artık böğğ geldi yani.Evlendik evleneli 3 hafta oldu üç haftada belki 3 kere evde rahat rahat oturabildik evimi özlüyorum bazen :))

dilekcim el öpmeye gittiğiniz yere hediye götürüyormusun? bizde mutlaka havlu çetik çorap bir şeyler gidiyor düşünüyom şimdiden kime ne götüreceğimi nişanlımın tarafı kalablık birazfisfisfis

canım bohça götürüleceklere bohça götürüyoruz yanında da kufak bir el armağanı tabiki gidiyor.bohça götürülmeyeceklerede meyve, kola vs gibi ufak şeyler götürüyoruz.Gerçi kime ne götürsek geri bize verildi siz yeni evlisiniz ne gerek var masrafa diye özellikle canım halacığım üzerine eklemeler yaparak geri verdi:teytey:Bide biz yani ben özellikle ayarlıyorum ki akşam yemeğine gidiyorum bari akşam yemeğinden kurtulmuş olayım delikafadulden

Amanın bu adetler beni bozar iyi ki böyle şeyler yok bizde.Olsa da burda akrabamız yok zaten kurtardık:)

Ben kalabalık aileyi severdim ama şu prosüdürler yok mu beni çileden çıkarıyor imdaaaaaatt demeye az kaldı.Bide gidilmediği zaman alınıyorlar surat asıyolar arkadan konuşuyolar.Herkesin gönlünü yapmak ne zormuş off ya offfffffff.Biliyordum başıma gelecekleride ben evimde yatıp dinlenip evde yapamadığım işleri yapmak istiyorum yaa sadece bir pazarım var onda da yetiştiremiyorum zaten.E bide bu pazar görümcemler ve eltimler gelecek bana kahvaltıya.Haftaya da halamlar yemeğe gelecek.Artık gelen gelse giden gitse de bende kendimize zaman ayırsam

ya işte kızlar kimse alınmasın ama,bu tarz şeyler insanı bence evlilikten soğutuyor.açıkçası kayınvalidem de biraz adetleri uygulama konusunda meraklı hem akrabaları da kalabalık ama ben tavrımı baştan koydum.bizde yok böyle şeyler ve ben sıkılırım dedim.o da üzerime gelmedi.nişanlıma da söyledim.çünkü gerçekten dilekdilekcim imdaaat diyecektim bir ara.her cmts kayınvalidem beni alıp bi yerlere götürüyodu.e iyi de ben ev kızı deilimki çalışıyorum ve bi hafta sonum var.daralmıştım yani.nerdeyse evlenmekten vazgeçecektim.sinirim bozuk olduğundan gerginlikten nişanlıma herşey kıl tüy herşeye uyuzluk yapıyodum kapris yapıyodum acısını ondan çıkraıyodum sonra da kavga ediyoduk.bence eski zamanlarda kalmış adetler şimdiki düzene malesef uymuyor.çünkü herkes iş güç geçim derdinde ekonomik kriz var zaten.bence kimseyi özellikle de yenie vli gençleri bu şekilde daraltanlara çok kızıyorum.lütfen kimse alınmasın kızlar sonuçta akrabalarınız ama bence uygun dille anlatmak gerek benim kayınvalideme yaptığım gibi.

heryerde var galiba bu el öpmeye gitme adeti
ne sıkıcı ama elimiz mahkum gideceğiz malesef

Dilekdilekcim kahvaltıya mı karar verdin pazar gün için?
O halde krep yapabilirsin çok güzel olur.Krepten birçok tat ğretebilirsin çok kullanışlıdır :)
Örneğin içine peynir-maydanoz-karabiber karışımı koy rulo şeklinde sar,ortadan verevine ikiye böl ve üstlerine kürdan tak.
Bir kısmına reçel yada çikolata sür yine aynı şekilde sar.

İkinci bir seçenekte patatesli pizzaya ne dersin?Patatesleri küp küp doğra ,az yağda kızart,içine koyacaklarını belirle mesela sosis,sucuk,yeşil biber,1 domates.Bunları böylece biraz daha pişir.Altını kapat ve bir avuç rendelenmiş kaşarı üstüne yay,kapağını kapat kaşarlar erisinnnn:))))

Yumurta severlerlerse yumurta salatası yap.6-7 yumurta,birkaç baş yeşil soğan,yağ istersen limon

Seçenekleri çoğaltabilirim arzu edersen cnm :))))))

Kahvaltıya çağırıcam. Menüyü söleyim zaten karar vermiştim de bide fikir alayım dedim..Domates salatalık peynir çeşitleri salam patates kızartması biber kabak ve patlıcan kızartması üzerine domates soslu.Sigara böreği yada milföy hamurundan börek o da olmazsa yeterse buzluğumda börek vardı onu çıkarıcam.yumurta salatası. e bu kadar da yesinler yeter onlara ben yeni evliyim maddi olarak zaten sıkışığım.Cebimde şimdi sadece ekmek parası var:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…