- Konu Sahibi PembeBeyaz
-
ya işte kızlar kimse alınmasın ama,bu tarz şeyler insanı bence evlilikten soğutuyor.açıkçası kayınvalidem de biraz adetleri uygulama konusunda meraklı hem akrabaları da kalabalık ama ben tavrımı baştan koydum.bizde yok böyle şeyler ve ben sıkılırım dedim.o da üzerime gelmedi.nişanlıma da söyledim.çünkü gerçekten dilekdilekcim imdaaat diyecektim bir ara.her cmts kayınvalidem beni alıp bi yerlere götürüyodu.e iyi de ben ev kızı deilimki çalışıyorum ve bi hafta sonum var.daralmıştım yani.nerdeyse evlenmekten vazgeçecektim.sinirim bozuk olduğundan gerginlikten nişanlıma herşey kıl tüy herşeye uyuzluk yapıyodum kapris yapıyodum acısını ondan çıkraıyodum sonra da kavga ediyoduk.bence eski zamanlarda kalmış adetler şimdiki düzene malesef uymuyor.çünkü herkes iş güç geçim derdinde ekonomik kriz var zaten.bence kimseyi özellikle de yenie vli gençleri bu şekilde daraltanlara çok kızıyorum.lütfen kimse alınmasın kızlar sonuçta akrabalarınız ama bence uygun dille anlatmak gerek benim kayınvalideme yaptığım gibi.
Şekercim fıtık ağrılarım azaldıda malum gün ağrıları başgösterdi.
Ben tombiş gelin olcammmmmmmm,dün 250 gr lık koca çikolatayı yedim bitirdim.:))))))))
mısraaa döktürmüşsün
bende diyete başladım off düğüne kadar vermeliyim bu kiloları
inşallah başarırım
bu arada senin ağrılar ne alemde umarım geçmiştir canım
Şekercim fıtık ağrılarım azaldıda malum gün ağrıları başgösterdi.
Ben tombiş gelin olcammmmmmmm,dün 250 gr lık koca çikolatayı yedim bitirdim.:))))))))
Eeee regle öncesi normaldir be arkadaım afiyet bal şeker olsun lop lop et olmasın:)))
Benim reglem 7 gün geçtikafamçokkarıştısenağlama
İlkönce evliliğin tadını çıkaralım diyorum e bide bizim çok borcumuz var o yüzden beklemedeyiz 7-8 ay kadarDilekcim anne olmaya hazırsan,maddi şartlarda elveriyorsa neden olmasın?
Ben büyüğüm ben büyüğüm :))))))Yaşım 32
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?