2009 kışı evleneceklerin paylaşım alanı...

Afiyet olamadı kociş kalkmıyor bende bütün telefonların saatini kurdum tepesine koydum :))))Bakalım ne olacak?

Şekerim haftayabaşlayacağım işe.

1-Nradd 28 Aralık 2008 Pazar - - - MUTLULUKLAR
2-dilekdilek 3 Ocak 2009 Cumartesi - - - MUTLULUKLAR
3-PembeBeyaz 11Ocak 2009 Pazar - - - MUTLULUKLAR
4-mısraaa 30 Ocak 2009 Cuma - - - MUTLULUKLAR
5-katre 1 Şubat 2009 Pazar - - - MUTLULUKLAR
6-clyfth2025 1 Şubat 2009 Pazar - - - MUTLULUKLAR
7-ebediz 7 Şubat 2009 Cumartesi - - - MUTLULUKLAR
8-kitty_n 7 Şubat 2009 Cumartesi - - - MUTLULUKLAR
9-ancil 15 Şubat 2009 Pazar
10-pınartuncay 14 Mart 2009 Cumartesi
11-dimples 14 Mart 2009 Cumartesi
12-Asya642 15 Mart 2009 Pazar
13-şeker-leblebi 29 Mart Pazar
14-tubiS 18 Nisan 2009 Cumartesi
15-esra_karadeniz 26 Nisan 2009 Pazar

Son düzenleme:
listemizi güncelledim
8 tane gelinimiz var hihoyyyt
haklısın tubiş bu gidişle topik kapanacak
dilek gelmez oldu neden acaba

kimsecikler gelmiyor şekercim buraya, esranın düğün tarihi değişti cnaım 26 nisana çekmiş kayınpederi üzgündü birazcık haklı olarak onlara sormadan yapmışlar.

Dostlar nerelerdesiniz?Evlenen arkadaşlarımızın sesi soluğu kesildi birden umarım olumsuzluk yoktur.

pınar gülüm mısra yok ama bende cevap vereyim, sağlık ocağında yaptırdık hiç para vermedik.

mısracım sana bişey sorucam sağlık raporuna para alıyorlar mı

Öncelikle hepinize GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNN
Canım bazı yerler tahlil için para alıyor ,bazsı sağlık ocaklarıdaalmıyor.Biz Belediyeden ücretsiz olan iki yeri öğrendik,birinde yaptırdık.

Ben birazdan kısa bir süreliğine aranızdan ayrılacağım,kahvaltı faslı için.

ben baktıydım mısra, alınmazsın umarım ama söylicem dayanamıyom nişanda çok şeker olmuşsun.

Evet Tubiscim aynen ,nişanda çok daha iyiydim.Gelinlikçi üç kağıt yaptı,saçımı yapamadılar birde nişandan sonra 5 kg aldım :)

gelinliğin güzeldi canım, ben o modele bakmıştım daha öncede dediydim sankim. kızıl sana çok yakışmış. bende eskiden kısacık ve kızıl saçlı bir hatundum. ama şimdi uzun ve kendi rengim koyu kestane oldu herşey hayatımın en güzel günü için hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…