2009 kışı evleneceklerin paylaşım alanı...

günaydııııııııııııııııııınnnnnnnnnn
sevgililer gününüz kutlu olsun :asigim:

Ben kesin kararımı verdim bu Kış Gelinlerine emniyetten arama raporu çıkartacam,yakalananlarada ceza kescem
Yahu arkadaşlar topik boşuna burada duruyor nerdeyse,yazmayacaksanız kaldırılsın bari.

Neysem,bu kadar ah vahhh tan sonra Sevgililer Gününüz Kutlu Olsun

kızlar selam, kusura bakmayın uzun zamandır yazamadım,balayından yeni geldik ve ev işleri inanılmazzzzzzzz yoruyor...düşe kalka yemek yapmaya çalışıyorum ve de temizlik yapmaya :) sizler neler yapıyosunuz bikaç sayfa okudum ama pek de geriye gidemedim vaktim olmadığı için...

Sevgili kitty hoşgeldin cnm.
İşler evet çok yoruyor birde benim ev 200 metrekare olunca yorgunluğumikiye katlanıyor.Evdeyken bu denli yoruluyorum,yarın işe başladığımda ne olacak acaba?

1-Nradd 28 Aralık 2008 Pazar - - - MUTLULUKLAR
2-dilekdilek 3 Ocak 2009 Cumartesi - - - MUTLULUKLAR
3-PembeBeyaz 11Ocak 2009 Pazar - - - MUTLULUKLAR
4-mısraaa 30 Ocak 2009 Cuma - - - MUTLULUKLAR
5-katre 1 Şubat 2009 Pazar - - - MUTLULUKLAR
6-clyfth2025 1 Şubat 2009 Pazar - - - MUTLULUKLAR
7-ebediz 7 Şubat 2009 Cumartesi - - - MUTLULUKLAR
8-kitty_n 7 Şubat 2009 Cumartesi - - - MUTLULUKLAR
9-ancil 15 Şubat 2009 Pazar - - - MUTLULUKLAR
10-pınartuncay 14 Mart 2009 Cumartesi
11-dimples 14 Mart 2009 Cumartesi
12-Asya642 15 Mart 2009 Pazar
13-şeker-leblebi 29 Mart Pazar
14-tubiS 18 Nisan 2009 Cumartesi
15-esra_karadeniz 26 Nisan 2009 Pazar

günaydın
karlı bir konya sabahından herkese kucak dolusu sevgiler
şu an itibariyle 9 gelini olan bir topiğimiz var

şeker, kar çokmu orada burada yağmur var hep, haftaiçi kar yağcak diyorlar.
topikte gelinler var ama gelen yok. dilekte kayboldu.

şeker, kar çokmu orada burada yağmur var hep, haftaiçi kar yağcak diyorlar.
topikte gelinler var ama gelen yok. dilekte kayboldu.

yağmur birkaç gündür vardı bu sabah uyandım heryer bembeyaz
halada devam ediyor
şubata kadar bir kere kar yağdı
yağsın artık geç bile kaldı çok severim ben karı hihoyyyt

Teşekkür ederim canım listede düzenleme yaptığın için..

rica ederim canım

Kızlar uzun bir aradan sonra tekrar merhaba işten ayrıldığım ve sürekli iş aradığım için kkya yazma fırsatım olmadı Şimdi şöle bir geçmişe baktım ne var ne yok diye evlenen arkadaşlarımızdan başka bir değişiklik olmamış.Evlenen arkadaşlarıma hayırlı uğurlu olsun diyorum hep mutlu kalın canlarım

Dilecim hoş geldin cnm çok merak etmiştik bizde seni.
İşten ayrıldığındanda haberimiz yoktu.
Umarım yeni bir iş bulmuşsundur yada yakın bir zamanda bulursun cnm.

Birdenbire oldu bende şok oldum evdeyim maalesef boştayım iş yok kriz var sinir oluyorum bu kadar borcun içinde birde bu çıktı Hayırlısı Allahtan diyorum bakalım nasip inşallah güzel bir iş bulabilirim dua edin kızlar benim için

dilek üzüldüm ya bende korkuyorum düğünden sonra işimden olurum diye. inşallah en kısa zamanda iş bulursun. ne taraftaydın sen gitmişsin tüh ben yazana kadar aklımızda olurdun en azından eleman arayan olursa haber ederdik sana bida geldinde bakarsın artık.

mısraa işe başlamışsın bugün sende, zor geldimi tatil sonrası kocişi bırakıp işe gitmek keyifsiz ama gerçek hayat şimdi başlıyor bana göre tabi bu. çünküm balayı modundan çıkıp normal hayat akışına kaldığın yerden iki kişi oalrak devam etmeye başlıyorsun.

mısraa işe başlamışsın bugün sende, zor geldimi tatil sonrası kocişi bırakıp işe gitmek keyifsiz ama gerçek hayat şimdi başlıyor bana göre tabi bu. çünküm balayı modundan çıkıp normal hayat akışına kaldığın yerden iki kişi oalrak devam etmeye başlıyorsun.[/QUOTE]

Gerçekle neden yüzleştiriyorsun kız beni dövcem seniklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…