2009 kışı evleneceklerin paylaşım alanı...

hadi geçmiş olsun canım.darısı başımıza artık.görüşemezsek tekrar şimdiden mutluluklar dilerim :)) düğününün tadını çıkart.

günaydın kış gelinleri
güzel bir hafta dilerim
bu hafta 2 kuş daha uçuruyoruz yuvamızdan
dimples hayırlı olsun canem

kızlar bu yazıyı diyet topic inden kopyalayıp getirdim. Ankarada olup yardım edebilecekler aşağıdaki linklerden ulaşabilirler telefon bilgilerine. yaşam destek ünitlerine bağlanmış şu an çocuk. ve hala kana ihtiyaç varmışş diğer topiclerede kopyalıcam şimdi
Ankara'da olan üyelerimiz veya tanıdıklarına ulaşabilecek olanlar lütfen yardıma ihtiyacımız var....

9 Yaşında bir minik meleğimiz dün geceden itibaren hayata yaşam destek ünitesiyle tutunuyor ve bu yavrumuzun çok ama çok acil olarak kana ihtiyacı var... Kan ve trombosit bağışı yapabilecekler lütfen yardımlarınızı esirgemeyin......Lütfen iki linkede bakınız sormak istedikleriniz için bana ulaşabilirsiniz...

http://www.kadinlarkulubu.com/yardim-melekleri/257825-acil-kan-gerekiyor-0rh-ankara.html

Kuyu taş ve deli.... çıkartana hediye... IV. - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU

Yorgun bir kış gelini burda ama kötü birgün geçirdi birazdan duş almaya gidecek sonrada yatacak:)

kızlar bu yazıyı diyet topic inden kopyalayıp getirdim. Ankarada olup yardım edebilecekler aşağıdaki linklerden ulaşabilirler telefon bilgilerine. yaşam destek ünitlerine bağlanmış şu an çocuk. ve hala kana ihtiyaç varmışş diğer topiclerede kopyalıcam şimdi

arkadaşlar tam 5 dakika önce babam kan vermek için aradı babası açtı çok kısa bir süre önce minik kardeşimizi kaybetmişiz mekanı cennet olsun Allah ailesine sabır versin

arkadaşlar hala olayın şokundayım çok etkilendim ve çok üzgünüm kan vermek için aradık ve bir kaç saat önce kaybetmişiz minik kardeşimizi keşke dün görseydimmm belki bi fayda olurdu

günaydın kış ve bahar gelinleri

minik kardeşimizinde mekanı cennet olsun
allah ailesine sabır versin

Hepsi su gibi akıp gidiyor inan nasıl evlendiğini bile anlamıyorsun.Çok kısa bir süre sonra zaten sende bunu ifade edeceksin cnm.

Tünaydın fıstıklar, ben sayfalar arasında kayboldum. sonunda buraya gelebildim.

Minikin ailesine ALLAH sabır versin. Rabbim kimseye evlat acısı vermesin.

1-Nradd 28 Aralık 2008 Pazar - - - MUTLULUKLAR
2-dilekdilek 3 Ocak 2009 Cumartesi - - - MUTLULUKLAR
3-PembeBeyaz 11Ocak 2009 Pazar - - - MUTLULUKLAR
4-mısraaa 30 Ocak 2009 Cuma - - - MUTLULUKLAR
5-katre 1 Şubat 2009 Pazar - - - MUTLULUKLAR
6-clyfth2025 1 Şubat 2009 Pazar - - - MUTLULUKLAR
7-ebediz 7 Şubat 2009 Cumartesi - - - MUTLULUKLAR
8-kitty_n 7 Şubat 2009 Cumartesi - - - MUTLULUKLAR
9-ancil 15 Şubat 2009 Pazar - - - MUTLULUKLAR
10-pınartuncay 14 Mart 2009 Cumartesi
11-dimples 14 Mart 2009 Cumartesi
12-Asya642 15 Mart 2009 Pazar