2009 kışı evleneceklerin paylaşım alanı...

Canım benim evet burası adı üzerinde sanal alem ancak kim kimi niye kandırır aklım ermez.İşin aslı o gruptaki arkadaşlar reel hayatta kendini gerçekleştirememiş olanlardır ve ne acı ki aslında kendilerini kandırdıklarının farkında değilller!
Ben bu yaşıma değin yardımseverliğimden,dürüstlüğümden hiç taviz vermedim bu bağlamda çokta eleştirilmişimdir ama şuna inanırım güzel paylaşımların karşılığıda mutlaka birgün güzel -kalıcı olur.Sevgilerimle

noldu, bişimi kaçırdım fransız kalmak bu oluyor sanırım. kim ne yaptı pınarcım sana.

mrb arkadaşlar
son 9 günü kalan arkadaşlar var ne güzel
darısı başıma :(((

şeker nerelerdeydin sen görünmüyorsun bir kaç gündür.

mısra, pınar kafam takıldı neden öle demiş acaba. o tarz kişiler varmış gerçi bana denk gelmedi burdaki ve yaz topindeki kısçeler çookk iyiler.

aman mısracım çok çok sevindim halletmenize,ya oluyo ya ilk günler.hatta insan diyoki ya ilk günden böyleysek yandık fln.mesela benim eşimde mutfak işine çok karışlıyo beni sinir ediyo. :(

kızlar merak edenlere bir açıklama ismi önemli değil burdan bir arkadaşla konuşuyorum msnden falan sürekli şu yok bu yok diye yazışıyoduk falan filan işte tipik şeyler ayy kızı bir görseniz herşeyim tam şöyle böyle anam bi bakıyosunuz sakın yanlış anlamayın kimseyi aşşağılamak için değilde söyleiğim şunu adık bunu yaptım grseniz sanarsınız fabrikatör çok sinirlendim dün akşam mısracıma yazdım işte bende

anladım pınarcım merak ettim bende bişimi oldu diye. sallayan kendine zararı walla sadece kendini kandırır yalan söylemekle ne geçiyorsa ellerine anlamıyorum.

ayy canım çok kötü hissettim kendimi yaa üzüldüm ben dürüstçe söylüyorum ti ye alı gibi cevalar veriyo falan çok sinirlendim

kızlar günaydınnnnnn nerde kış gelinleriii bugün son 8 günnnnn düğünüme haftaya bugün kınam olucakkk

günaydın kış ve bahar gelinleri
cumanız mübarek olsun
2 arkadaşımız için SON 8 :lepi:
herşey gönlünüzce olsun arkadaşlar
8 gün sonra sizin isimlerinizin yanınada MUTLULUKLAR yazacağım

amin tubiS
allah yuva kurana yardım eder
sağlık, mutluluk, huzur olsun inşallah

1-Nradd 28 Aralık 2008 Pazar - - - MUTLULUKLAR
2-dilekdilek 3 Ocak 2009 Cumartesi - - - MUTLULUKLAR
3-PembeBeyaz 11Ocak 2009 Pazar - - - MUTLULUKLAR
4-mısraaa 30 Ocak 2009 Cuma - - - MUTLULUKLAR