- Konu Sahibi PembeBeyaz
- #1.121
kızlar nerdesiniz ya??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam ciciler yıl dönumumuz gelyo nırelerdesınızzz
benim geçti yıldönümüm ve iğrençti kocam hatırlamadı bile belkide hatırladı unutmuş gibi yaptı off offffffff sıra geldi d.günüme bakalım o zaman ne öküzlük yapacak.[/COLOR][/SIZE][/B]
haydaaa :1shok: aynen mısraya katılıyorum bu erkeklerin genleri bozuk!!kötükedihüso e sen hatırlatsaydın?? ya da özel birşey yapsaydın hediye gibi ya da özel yemekler fln pişirseydin?? cokacimcoook ama sen de hamilesin tabi uğraşamadın belkide üzüldüm şimdi bak :bbo: olsun ama sizin yeni heyecanınız bebeğiniz dimi ama zemuszemus
O gün babaannemin mevlüdü vardı ordan geldik akşam 5 gibi bişey almadığını biliyorum ama kadınsal duygular işte hala bekliyorum belki saklamıştır diye. O gün suratım hep asıkdı ondan önceki gecede konuşmuştuk yarın 1 sene olcak felan diye neyse akşam yatıyorum bu geldi öpmeye felan başladı bende dokunma bana dedim ağlamaya başladım bu anladı dışarı çıkmadık mı diye suratın asık felan dedi İllaki dışarı çıkmamız mı lazım bugün ne dedim? Ama kendimi tutamadım nasıl zırlaya zırlaya ağlıyorum ilk yıldönümümüzdü ve bu şekilde geçmemleiydi özel olmalıydı illaki hediye ya da dışarıda kulamak değil öpse güzel bir söz sölese o bile yeterdi benim için bunların aynısnı ona da söledim. Telafi edicem felan dedi 1 ay oldu hala telafi edecek sabırla bekliyorum:sinifsinif:
25 ocak onun d.günü şehir dışında hiçbişey yapmıycam o öküzse ben ondan öküzüm sadece mesaj göndericem birde bebişin cdsi çekilecek yarın onu gönderebilirim.11 şubatda benim d.günüm işte o zaman bişey yapmazsa kızıllca kıyamet kopacak. Evlilik yıldönümünden 1 gün sonra antalyaya gitti küslüğümü yaşayamamıştım bu seferde izmirde. Evliya çelebi geziyor benim kociş:lepi:
canıııııııııımmmmmmmm a.s. kıyamam tatlım sana bennnn.. sen şimdi hamilesin diye de duyguların tavanda :CüvCüv: ,tamam eşinde normal birşey yapmamış nolursa olsun dışarda yemek ya da hediye olmasada gelip dediğin gibi öpse,bir demet çiçek getirseydi sen o zaman daha rahat olurdun.ama erkeklerin çoğu böyle -tatlicadiarzu- arada bi dürtmek lazım.sen de tavrını koy mutlaka,uzatmadan tabi.:mymeka: benimkide biraz ağzını aradım pek oralı değil sankieğer kutlamazsak benim tepkim büyük olur
klava: çünkü ben de her kadın gibi önem veriyorum hatta birazcıkın daha fazzzlaaa :umursamaz:
Ayyy kıyamam dilekcim bu erkeklerin genleri bozuk anacım(((((
Kittyy sen nasılsın cnm?
Benimkisi hep öyleydi nişanlıyken de öncesinde de ( öyleymiş) Değiştirmeye çalışsam da olmuyor. Evlendikten sonra zaten nasılsa ayrılamaz küsemez düşüncesi olduğu için dahada vurdumduymaz oluyolar.evt hayatım benimde sorunum bu.ilk olduğu için önemli,ama ben eminimki benimkide birşey yapmayacak.nedir bu erkeklerin sorunu niye evlenince birşeyler kayboluyor?biz sıcak tutmaya çalıştıkça onlar ilgisiz davranıyolar.??
vallar kızlar ben bıraz yuzsuzum herhalde 1 ay önceden başladım hergun hatırlatıyorum....helebi unutsun gösteririm ona gununu. ya birdaha bu kadar rahat kutlayamayacagız belki çocuk falan yokken rahat rahat kutlayalım...çocuk olduktan sonra ben nasıl olsa ikinci plana atılacagım e tabi kociş de....az kaldı bakalım benım hediyem hazır hayırlısı lsun inşalah... öpüyorum kıjlarrr
inş. cnm....
senin eşin ne iş yapıyo cnm ya şehir şehir dolanıyo...
Elektrikçi ama büyük mağazaların elektrik işlerini yapıyor o büyük mağazada genelde şehirdışında mağaza açtıkları içinde oda hep oralarda oluyor. Yine gitti 1-2 hafta yok annemlerdeyim bide hamileyim çok gücüme gidiyor evimi özlüyorum kocamı özlüyorum kocama naz yapmayı özlüyorum
1-2 gün iyi oluyor özlem giriyor araya ama 1-2 hafta olunca anne evinde olmuyor sıkılıyor insan[/COLOR]
cnm ya işin zor gerçekten bide hamilesin allah yardımcın olsun ama bide şu açıdan bakmak lazım çok şükür işi var gücü var.ailen yanında destekçin benim bi tanidigim var onun eşide böyle ama o yabancı ulkeye falan da gidiyo ailesi de burda degil kaynanasıyla kalıyo ve onun eşi bir aylık falan gidiyo buna da şükür yani..a.s