2009 kışı evleneceklerin paylaşım alanı...

kitty_n, canım bizim nikah 15:30 da Küçükçekmece Nikah Sarayında olacak.Listenizde olmak güzel. Hazırlıklar bitti.Nikah şekeri,davetiye hazır.Bu hafta sonu davetiyeleri teslim alıp dağıtacağız. Gelinlik hazır değil.Pazar günü daha ilk provam olacak.O konuda biraz endişeliyim.Ben hazır almak istiyordum.Ne ile karşılaşacağımı bilmek açısından. sağolsun aşkım ama kabul etmedi. 800 tl ye gelinlik mal olacak.davetiyeler için 250 tl,nikah şekerlerine 350 tl verdik (500 Adet,Kelebek şeklinde) İşyeri çok yoğun pek yazamıyorum kusura bakmayın lütfennnn:)

daha ayakkabı olayı var.ve iç çamaşırı...provaya ayakkabı götürmek gerekiyormuş.ona göre son şeklini alacakmış.çok çalışmamız lazım çok. hoşbulduk demeyi unutmuşum arkadaşlar.Hoşbuldummm:)

cylfth2025 davetiyeleri çok uygun bastırmışsınız.Benim nişanlım cağaloğlunda ilk dükkana girdi (dolaşmaktan hoşlanmıyor:( siparişi verdik ve çıktık. Küçük karikatürlü birşey.300 tane 250 tl tuttu.

PembeBeyaz canım hemşom benim son 3 kaldı heyecan ne alemde
birde sorularım var acil cevap
1-gelinliği nerden, ne kadara aldın/kiraladın
2-saçını hangi kuaföre yaptırıyorsun, fiyatı
3-sözde çıtçıt mı postiş mi ne kullandığını yazmışsın onu nereden aldın, fiyatı
resim varsa eklermisin a.s. a.s. a.s.
benimde saçlarım çok az bende düşünüyorum fikir olması açısından
biliyorum çok masraflı oldum ama yap bir güzellik be hadi hacı bee :ecrin_bebek:
başka soru aklıma gelirse sorarım şimdilik bu kadar
saygılar, hürmetler sengözlerimebaksanab

Herkese slm ben şimdilik aranızdan ayrılıyorum.Çok heyecanlıyım.İnşallah gerginlik stres olmadan hayırlısıyla biter.
Gelinliği nüans modadan kiraladık 1 milyara verdi indirim yaptı biraz sanada orayı tavsiye ederim canım çok güzel modeller var.Saçımıda yılın bayan kuaförü ayşede yaptırıcam barbaros ilköğretim okulunun karşısında oraya gidiyosun o çıt çıtı oradan ayarlıyor saçının renk tonuna göre çokda güzel duruyo sana numarasını veriyim randevunu al.Çok güzel modeller yapıyor.

Ay ay ayyy bir gelinimiz daha var artık.Şimdiden MUTLULUKLAR DİLERİM CNM.İyi haberlerle dönmeni bekleyeceğiz.Sıra bana geliyor amanınnnnnnn :))))))))

ayy kızlar ne güzel herkes hareketli.bizim de davetiyeler basıldı bugün üzerlerine isimleri yazdım ayarladım.gelinlikçiye bu hafta gidecem iç çamaşır ve ayakkabımı aldım.daha eşyalardan gelmeyenler var bu hafta gelecekler inş.hadi bakalım herkese kolay gelsin.biz de davetiyeleri 200 adedine 110 verdik.tanıdık matbaa olunca böle oldu davetiyenin fiyatı daha fazla

ayyy PembeBeyazzz mutluluklar dilerizzz..darısı hepimizin başına:) kızlar biz davetiyeleri koza dan 300 tanesini 160 liraya bastırdık.ama bizimkisi çok sade.tül,yaldız,kurdele gibi şeyler yok.karikatürlü istiyodum aslında ama kayınvalidem annem falan saolsunlar aa olmaz bilmem ne deyince bari sade olsun dedim.yarın çeyizimi götürücez ama yerleştirmicez,çünkü ordan çıkıp hemen halı ve perde işini halledicez.he bi de tv işi kaldı.lcd olacak ama samsung diye kafasına takmıştı nişanlım,bir mağazada philips en iyisi denince kafası karıştı :( şimdi hangisini alırız bilmiyorum,sizler hangisini aldınız kızlar bilginiz varmı hiç?ben hiç anlamıyorum zaten tv işinden.. :(
sonra,düğün yerine gittik detayları konuştuk süsleme,müzik,gelin-damat masası vs.. müzik olayında kafamız takıldı.bizimki canlı müzik olmayacak,dj çalacak ama ağırlıklı nasıl parçalardan oluşsun liste bilemedik.oturup konuşmamız lazım yaa daha konuşacak çok fazla şey olmasına rağmen nişanlım yorgun ben yorgun evden dışarı çıkpta buluşup konuşamıyoruz.tlfnda halletmeye çalışıyoruz.

aaa biz davetiyeyi çok iyi yaptırmışız o halde ya... herkez çok begendi amcan görümcem falan acaip begendiler ilk defa görüyoruz böyle birşey çok şeker dediler..ohhh allahım streslerin bitmesinr az kaldı sabırrrrr

ayyy PembeBeyazzz mutluluklar dilerizzz..darısı hepimizin başına:) kızlar biz davetiyeleri koza dan 300 tanesini 160 liraya bastırdık.ama bizimkisi çok sade.tül,yaldız,kurdele gibi şeyler yok.karikatürlü istiyodum aslında ama kayınvalidem annem falan saolsunlar aa olmaz bilmem ne deyince bari sade olsun dedim.yarın çeyizimi götürücez ama yerleştirmicez,çünkü ordan çıkıp hemen halı ve perde işini halledicez.he bi de tv işi kaldı.lcd olacak ama samsung diye kafasına takmıştı nişanlım,bir mağazada philips en iyisi denince kafası karıştı :( şimdi hangisini alırız bilmiyorum,sizler hangisini aldınız kızlar bilginiz varmı hiç?ben hiç anlamıyorum zaten tv işinden.. :(
sonra,düğün yerine gittik detayları konuştuk süsleme,müzik,gelin-damat masası vs.. müzik olayında kafamız takıldı.bizimki canlı müzik olmayacak,dj çalacak ama ağırlıklı nasıl parçalardan oluşsun liste bilemedik.oturup konuşmamız lazım yaa daha konuşacak çok fazla şey olmasına rağmen nişanlım yorgun ben yorgun evden dışarı çıkpta buluşup konuşamıyoruz.tlfnda halletmeye çalışıyoruz.

cnm ben de alırsam ya samsung alırım ya da philips.o yuzden için rahat olsun

Burcucum bizde çok araştırdık tv işini,samsung ve philips düşünüyorduk.
Salona LG aldık,ben çok anlamıyorum bu işlerden nişanlım anlıyor bildiğim kadarıyla çözünürlüğü diğerlerinden çok yüksek,kablo giriş sayısı çok,ekran epey geniş ...vs.107 ekran ı 2000 ytl ye aldık.

Nişanlıma dün bir de Samsung 82 ekran geldi,o da gayet güzel.

selam gelin hanımlaaaaaaaarrrr :)) nasıl geçiyor haftasonları?valla hepimiznki gibi bende her cmts-pazarı değerlendirmeye bakıuyorum,önümüzdeki hafta 2 gün izin aldım çeyiz yerleştirmek için.biz bugün çeyizleri götürdük,kamyonet tutmadık arabayla götürdük 2 araba,4 kişi hep bir elden taşıdık ama fena yorulduk.perşembe cuma da kayınvalidem ve annem yerleştiricez.ne zormuuuuuşşş :( çeyiz yerleştirirken var mıdır adetler hanımlar,damat tarafı arnavut ve herşeyi adetiyle yapmak istiyolar bizdede hiç yoktur,annem farklı yerden babam farklı.bize ters ve saçma geliyor açıkçası ama onlarıda kırmak istemiyoruz.ama alışmayanada bunlatıcı geliyor :( o yüzden bazı şeyleri söyleyince annemle apışıp kalıyoruz.o da bizden bazı şeyleri bekliyor ama bilmediğimiz için yapmıyoruz :))) garip olaylar oluyor.neyseki iki tarafta anlayışlı olduğundan fazla büyütmüyolar.ama varsa çeyiz dizilirken yerleştirilirken kız tarafından yapılması gereken bişeler,kızlar haydi bana akıl veriiiiinnnn.valla burası olmasa napardım.hepinisi çok seviyorum :)

Kitty cim benimde ev tamamlandı artık.Yerleştirme konusunu tek başıma hallettiğim için sana gelenek görenekler konusunda çok fazla yardımcı olamayacağım.
Bizim adeti sorarsan; kız tarafından birkaç kişi gider yerleştirir,benim burada hiç akrabam olmadığı için böyle oldu cnm.
Çok yoruluyorsun tabi,izin alman iyi olmuş,kolay gelsin

Kitty cim benimde ev tamamlandı artık.Yerleştirme konusunu tek başıma hallettiğim için sana gelenek görenekler konusunda çok fazla yardımcı olamayacağım.
Bizim adeti sorarsan; kız tarafından birkaç kişi gider yerleştirir,benim burada hiç akrabam olmadığı için böyle oldu cnm.
Çok yoruluyorsun tabi,izin alman iyi olmuş,kolay gelsin

tşkler mısraacım,hepimize kolay gelsin.stres yetmiyomuş gibi bi de yorgunluk. :bbo: bu kadar zor olduunu anlatırlardı da ihtimal vermezdim. :sm_confused: olsun yine de halimize şükür dimi ama her daim mutluyuzzz hihoyyyt

canım bizdede bazı adetler vardır ama öyle önemsemiyoruz pek zaten nişanlımın ailesi burada değil o nedenle biz kız tarafı yerleştireceğiz.bu haftasonu yerleştirmeyi düşünüyoruz bizde ayy kızlar ya çok az kaldı kolay gelsin hepimize

günaydın kızlarr
artık çoğunuz eşyalarını yerleştirdinizz :)

resimlerini koysanızda bizde görsek yaa çok merak ediyorum:))))

1-Nradd 28 Aralık 2008 Pazar - - - MUTLULUKLAR
2-dilekdilek 3 Ocak 2009 Cumartesi - - - MUTLULUKLAR
3-PembeBeyaz 11Ocak 2009 Pazar - - - MUTLULUKLAR
4-mısraaa 31 Ocak 2009 Cumartesi
5-katre 1 Şubat 2009 Pazar
6-clyfth2025 1 Şubat 2009 Pazar
7-ebediz 7 Şubat 2009 Cumartesi
8-kitty_n 7 Şubat 2009 Cumartesi
9-pınartuncay 14 Mart 2009 Cumartesi
10-ancil 15 Şubat 2009 Pazar
11-Asya642 15 Mart 2009 Pazar
12-tubiS 18 Nisan 2009 Cumartesi
13-şeker-leblebi ? ? ?

Son düzenleme:
Günaydınnnnnnnn canlar,sağlıklı ve mutlu bir hafta geçirmeniz dileğimle...

Doublebump ben bu haftaiçi inşallah evimin resimlerini koyacağım.

1-Nradd 28 Aralık 2008 Pazar - - - MUTLULUKLAR
2-dilekdilek 3 Ocak 2009 Cumartesi - - - MUTLULUKLAR
3-PembeBeyaz 11Ocak 2009 Pazar - - - MUTLULUKLAR
4-mısraaa 31 Ocak 2009 Cumartesi
5-katre 1 Şubat 2009 Pazar
6-clyfth2025 1 Şubat 2009 Pazar
7-ebediz 7 Şubat 2009 Cumartesi
8-kitty_n 7 Şubat 2009 Cumartesi
9-pınartuncay 14 Mart 2009 Cumartesi
10-ancil 15 Şubat 2009 Pazar
11-Asya642 15 Mart 2009 Pazar
12-tubiS 18 Nisan 2009 Cumartesi