- Konu Sahibi PembeBeyaz
Canım çok çokkk ucuz bastırmışsınız vallahi.Sevindim adınıza :))))))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
PembeBeyaz canım hemşom benim son 3 kaldı heyecan ne alemde
birde sorularım var acil cevap
1-gelinliği nerden, ne kadara aldın/kiraladın
2-saçını hangi kuaföre yaptırıyorsun, fiyatı
3-sözde çıtçıt mı postiş mi ne kullandığını yazmışsın onu nereden aldın, fiyatı
resim varsa eklermisin a.s. a.s. a.s.
benimde saçlarım çok az bende düşünüyorum fikir olması açısından
biliyorum çok masraflı oldum ama yap bir güzellik be hadi hacı bee :ecrin_bebek:
başka soru aklıma gelirse sorarım şimdilik bu kadar
saygılar, hürmetler sengözlerimebaksanab
ayyy PembeBeyazzz mutluluklar dilerizzz..darısı hepimizin başına:) kızlar biz davetiyeleri koza dan 300 tanesini 160 liraya bastırdık.ama bizimkisi çok sade.tül,yaldız,kurdele gibi şeyler yok.karikatürlü istiyodum aslında ama kayınvalidem annem falan saolsunlar aa olmaz bilmem ne deyince bari sade olsun dedim.yarın çeyizimi götürücez ama yerleştirmicez,çünkü ordan çıkıp hemen halı ve perde işini halledicez.he bi de tv işi kaldı.lcd olacak ama samsung diye kafasına takmıştı nişanlım,bir mağazada philips en iyisi denince kafası karıştışimdi hangisini alırız bilmiyorum,sizler hangisini aldınız kızlar bilginiz varmı hiç?ben hiç anlamıyorum zaten tv işinden..
sonra,düğün yerine gittik detayları konuştuk süsleme,müzik,gelin-damat masası vs.. müzik olayında kafamız takıldı.bizimki canlı müzik olmayacak,dj çalacak ama ağırlıklı nasıl parçalardan oluşsun liste bilemedik.oturup konuşmamız lazım yaa daha konuşacak çok fazla şey olmasına rağmen nişanlım yorgun ben yorgun evden dışarı çıkpta buluşup konuşamıyoruz.tlfnda halletmeye çalışıyoruz.
Kitty cim benimde ev tamamlandı artık.Yerleştirme konusunu tek başıma hallettiğim için sana gelenek görenekler konusunda çok fazla yardımcı olamayacağım.
Bizim adeti sorarsan; kız tarafından birkaç kişi gider yerleştirir,benim burada hiç akrabam olmadığı için böyle oldu cnm.
Çok yoruluyorsun tabi,izin alman iyi olmuş,kolay gelsin
1-Nradd 28 Aralık 2008 Pazar - - - MUTLULUKLAR
2-dilekdilek 3 Ocak 2009 Cumartesi - - - MUTLULUKLAR
3-PembeBeyaz 11Ocak 2009 Pazar - - - MUTLULUKLAR
4-mısraaa 31 Ocak 2009 Cumartesi
5-katre 1 Şubat 2009 Pazar
6-clyfth2025 1 Şubat 2009 Pazar
7-ebediz 7 Şubat 2009 Cumartesi
8-kitty_n 7 Şubat 2009 Cumartesi
9-pınartuncay 14 Mart 2009 Cumartesi
10-ancil 15 Şubat 2009 Pazar
11-Asya642 15 Mart 2009 Pazar