2009 kışı evleneceklerin paylaşım alanı...

dilekcim canını sıkmak istemem ama alkollüyken namaz kabul olmaz alkolu ve namazı bir araya koyunca şaşırdım epeyy.

ayyy dilek allah seni davul etsin emi
koptum gülmekten yaaa
:roflol: :roflol: :roflol:
seni azgın senii kaydirigubbakcemile3

kızlar ne çok kaynatmışsınız, dilek walla bravo sana anlatmışsın açıkca bizede bilgi oldu gerçi ben yengemlerdende baya taktik almıştımhihoyyyt

laa kimsenin baa taktik maktik verdiği yok
cahil cahil gözü kapalı gitcem valla hee
kısçeler bir el atın yaff banada

şeker-lebelebicim çok fazla korkulucak bir şey yokmuş yani abartıyoruz aslında. kasınca daha çok zor oluyormuş, birazcık acıyormuş tabi acımadı diyen olmadı şu zaman kadar ama korkulacak kadar değilmiş zaten kimse olduğunu anlamıyor anlatılanlardan çıkardığım dilekte aynısını söylemiş.
Yani şekercim korkunun ecele faydası yok delikafadulden

şeker-lebelebicim çok fazla korkulucak bir şey yokmuş yani abartıyoruz aslında. kasınca daha çok zor oluyormuş, birazcık acıyormuş tabi acımadı diyen olmadı şu zaman kadar ama korkulacak kadar değilmiş zaten kimse olduğunu anlamıyor anlatılanlardan çıkardığım dilekte aynısını söylemiş.
Yani şekercim korkunun ecele faydası yok delikafadulden

:çok üzgünüm: :1no2: senağlama

BUNLARDA NİŞANLIMA :mymeka: :tomato: :oklava: kaydirigubbakcemile kötükedihüso Çok üzgünüm çoook

Günaydın cesaretli kadın :)))Benim son 7 günüm her ne kadar takvim 8 i gösteriyor olsada.Düğünü 30 na çektik.Ben birkaç haftadır evde hiçbirşey yapmıyorum ,tv ünitesinin rafıyla yemek masanının sandalyelerinin kılıfı daha gelmedi.Bu salı temizlikçi gelecek eve mecburen tam yerleşim gerçekleşecek.

Günaydın cesaretli kadın :)))Benim son 7 günüm her ne kadar takvim 8 i gösteriyor olsada.Düğünü 30 na çektik.Ben birkaç haftadır evde hiçbirşey yapmıyorum ,tv ünitesinin rafıyla yemek masanının sandalyelerinin kılıfı daha gelmedi.Bu salı temizlikçi gelecek eve mecburen tam yerleşim gerçekleşecek.

Yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin herşey yerleştikden sonra resim istiyoruz senden bende biraz fikir alayım.ev yerleştide benim yine dolap içi düzenlemeleri kendi kafama göre yapıcam tabi vakit bulabilirsem

Haftaya yıllık izne ayrılıyorum cnm,inşallah evimin resimlerini ekleyeceğim.Ama hiçbirşey yapasım gelmiyor KAL geldi zannumca :)))))

Back
X