2009 kışı evleneceklerin paylaşım alanı...

hmm demek öyle CADIARZU
anladım ben onu
demekki neymiş alışverişe yalnız gidilirmiş :enbuyukkk:

Aferin leblebiciğim bizden daha öğreneceğin çooook şey var kuzum :kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

kızlar bugün hamilelik testi aldım bu akşam ya da yarın sabah yapıcam korkuyorum endişeleniyorum bakalım neler olacak :CüvCüv::CüvCüv:

Aferin leblebiciğim bizden daha öğreneceğin çooook şey var kuzum :kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

kızlar bugün hamilelik testi aldım bu akşam ya da yarın sabah yapıcam korkuyorum endişeleniyorum bakalım neler olacak :CüvCüv::CüvCüv:

saol kuzucumm
tövbe bismillah daha kısa süre önce düğününden bahsederken şimdi bebek :ecrin_bebek:
allah hakkınızda hayırlı olan neyse onu versin canım
annecinin dilekleri oluyor mu yoksa dilek kaydirigubbakcemile2

:çok üzgünüm::çok üzgünüm:Dayanamadım ve testi yaptım biliyordum negatif çıkacağını ama ben yinede rahatlamak için denedim ve tabikide negatif çıktı:çok üzgünüm:aslında çokda alıştırmıştım bebelik fikrine kendimi nedense içime bir burukluk geldi inşallah borçlarımızı bitiririzde bizimde bir bebişimiz olursenağlamasenağlama:CüvCüv:

dur kız aaa ne bu acele
daha evleneli ne kadar oldu sanki
allah isteyen herkese nasip etsin

dilekcim benim hem nikah hem düğünüm olacak:)
1 şubat nikah tarihim nikah salonunda olacak düğünüm de 4 şubatta nişanlımın memleketinde olacak inş.
bu arada kızlarrrr artık dinen evliyim dini nikahımız kıyıldı bu akşamm ayy çok güzel bi duygu

Bende evliliğimde birkaç şey analatayım haızrlıklar bitti evliliği anlatıyorum şaka gibi geliyor bazen:))Dün eşimin d.günüydü görümcemi eltimi ve onların kuzenleri ile kardeşim ve sözlüsü, kuzenim ve sevgilisini çağırdım.Öylesine bir oturmaymış gibi biliyordu eşim içeriye pastayla girdiğimde surat ifadesini çok merak ettim ama benim hödük kocam hiç tepki vermedi yaakötükedihüso:oklava: Biliyomuydun dedim yooo dedi hiç aklına gelmedi mi dedim belki olabilir ama böyle olacağını hiç düşünmemiştim dedi .ama yok hevesimi kursağımda bıraktı insan yalandan da olsa ayy canım benim ne zahmet etmiştin felan der ama nerdeeeeeeeeeeekötükedihüso
Neler yaptığımıda söleyim marifetlerimi görünkaydirigubbakcemile3 elmalı turta, milföy hamurundan börek, pohaça, patates salatası, kurabiye bide pasta vardı daha fazla yapacaktım ama atılır dediler ki dedikleri gibide oldu çok fazla yenmedi tabakların hiç biri dolu gelmedi ama 2.tabağı istemedilerkötükedihüso
Akşamda halamlar,amcamlar ve annemler geldiler çay içmeye ordan geçiyolarmışda uğramışlar çok yoruldum dün çooooooooooooooook.A

gnydn0090128ojri6.jpg

1-Nradd 28 Aralık 2008 Pazar - - - MUTLULUKLAR
2-dilekdilek 3 Ocak 2009 Cumartesi - - - MUTLULUKLAR
3-PembeBeyaz 11Ocak 2009 Pazar - - - MUTLULUKLAR
4-mısraaa 30 Ocak 2009 Cuma
5-katre 1 Şubat 2009 Pazar
6-clyfth2025 1 Şubat 2009 Pazar
7-ebediz 7 Şubat 2009 Cumartesi
8-kitty_n 7 Şubat 2009 Cumartesi
9-ancil 15 Şubat 2009 Pazar
10-pınartuncay 14 Mart 2009 Cumartesi
11-dimples 14 Mart 2009 Cumartesi
12-Asya642 15 Mart 2009 Pazar
13-şeker-leblebi 29 Mart Pazar
15-esra_karadeniz 12 Nisan 2009 Pazar
15-tubiS 18 Nisan 2009 Cumartesi

kızlar selam ben çok heyecanlıyım ya hala kendi kendime ceylan evlenıyorsun vay be falan diyorum ama inanasım gelmiyo yaaa hayrlısı allahım ya.....

Back
X