2009 kuzuları hangi haftada kaç gram?

slm kızlar uzun zamandır sızlerı takıp edıyorum şifre sorunu yuzunden bır aydır gıremıyodum bende nısan annesı olcam allah nasıp ederse
yalnız bır sıkıntı var 32+0 da gıttıgımde suyun fazla dedı dr. erken dogum rıskın var dedi bebişimde 2360 gr olmuş şeker tahlılı vermıştım 27+0 da temız cıkmıştı bu hafta yıne gıtcez ve şeker tahlılı vercem
şu anda 32+6 olduk benım gıbı suyu fazla olupta erken dogum rıskı yaşayan varmı
32+0 2360gr

32+5 günlük hamileyim.doktora bugun gittim bebegim2650 gr olmus. bana normalden 2 hafta ilerdesiniz dedi. ama bakıyorum ortalama böyle.bana neden öyle dediki. doguma kadar 4,5-5 kg olur dedi.çok şükür ondan baska sorunumuz yok bebekle ilgili..gercekten büyükmü benim bebegim?

chosen ben de senin gibiykren gittim 2000grdı düşün yani bayağı büyük.ne yiyip içiyosun tatlıyı çok mıu yiyosun bir de şekerine baktır.

ya aslında bişey yeiğim içtiğim içtiğim yok.aslında günde sadece 2 öğün yiyebiliyorum.normalde şekerim yok ama şeker yüklemesinde şekerim 190 olmAsı gerekirken 194 çıktı bunun içinde diyetisyene yolladı beni.muhtemelin o aradaki 4 puanlık şeker bebeğimi bu hale getirdi.galiba gercekten biraz büyük pamugum.kısa zamanda en ilk ben dogurucam galiba bu gidişle :)

canım haırlısı senin ve bebeğin için en iyisi neyse o olsun hem toplu bebek cılız bebekten daha iyidir her zaman o yzüden üzülme

Son düzenleme:

maşallah bebeğine!!
normal doğum zor ozaman..

33+5 de gittimde bebeğim 2483 gr dı,dün gittim; 35+1 de 2351 gr dı.yani bu durumda kızım zayıflamış görünüyor.Ama şöyle bir durum var.İlk gittiğimde 4 boyutluyla bakılmıştı,2.deyse normal ultrasonla bakıldı.Acaba diyorum 4 boyutlu daha fazla kilolu mu gösteriyor?? :uhm:

canım yanılma payı çok büyük ikisinden biri hatalı ölçmüş hep olabilen bişey bu ben bebişin kilo verdiğini sanmıorum ööle bişey imkansız

kızlar çok moralim bozuk bugün dktora gittik 31+2 yim ama 30+5 çıkıyor bebek 1550 kg doktor kilosu az biraz dedi çünkübu kontrole kadar hep ilerdeydik ama şimdi geri kalmış oluyorum zaten bende kilo almamıştım ama çok ii besleniyorum zaten gıdacıyım sütü yoğurdu yiyip içip duruyom bilen bana cevap yazsın lütfen bebeğim kilo alsın senağlama

canım abartıyorsun sadece 4 gün geri bu da çok normal .benim kontrollerin bazılarında böyle bazılarında da bir kaç gün ilerde bile çıkıyor.:teselli:

34haftalık olduk kilomuzda 2500gr
hayırlısı bakalım zamanında olmasada 3000gr civarında doğar sanırım 36haftayı doldursunda

slm arkadaşlar sezaryanla dogum yapacaklar neden mıladını doldurmadan dogum yapmak ıstıyo ? anlamadım bı turlu ıkıncı bebek olsa anlarım hadı eskı dıkış yerlerınde acılma olabılır dıye ben ılk gebelıgımde 41 haftada sezaryanla dogum yaptım bundada doktor 38 haftada alalım dıyo ama 39 haftaya kadar beklemek ıstıyorum eskı dıkış yerımde acılma olmadıkca bı cocuk anne karnında ne kadar zamanına yakın durursa o kadar daha saglıklı oluyo en azından benım duşuncem:CüvCüv:

teşekkürler betül19 arkadaşım bugün biraz daha iyiyim dün çokkk bozuldumoralim bizkarı koca uzun insanlarız doktor minyon deyince şok olmadımdeğil.hep bizim bebekliğimiz gibi olur sanmıştım ama her bebek ayrı birey.ama pek dinlenmiyordum bugün bana tatil hep uzanıyorum:)

asyacenk canım benim 1 ay önce çok zayıf çıkmıştı bebeğim 2 hafta geriydi kilosu ama beslenmeme dikkat ettim ve dr un vrdiği ilaçlarla normal kilo alımına döndü şuan 1660 kg yiz çok şükür dr merak etme her bebek kilolu doğacak diye bişey yok dedi.önemli olan bebeğin sağlıklı olması canım bide stersten uzak dur bebişlerimiz hisseder sonra....

bewnde 34 haftalıken gıttım 2600 du doktorum cok ıyı dedi masallah bebıslerımıze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…