- Konu Sahibi gulshenidil
-
maşallah bebeğine :1hug:28+3 de kilomuş 1055 boyumuz 35cm. Tam haftasında gidiyo bebeğim.maşallah ona çokda usluduuurrrBu gidişle son ana kadar sabırla beklicek gibi gözüküyo.
maşallah bebeğine :1hug:
tam haftasında gidiyo demişsin ölçümler mi tam aynı günde benim ölçümlerde 1-2gün fark oluyo ama dr normal diyo.
Arkadaşlar merhabalar ..... Bu konuya yeni bakabilme fırsatı buldum bana fikir verebilirseniz memnun olurum... En son kontrolüm 02.ocak tarihindeydi ve kendi doktorum bebeğimin 880 gr olduğunu söledi hatta ultrason kağıdına öle yazdı 05.ocak tarhinde ilk kez renkli dooplere girdim oradaki raporda bebeğin kilosu 770 +/- 196 gr yazıyordu bu ölçümler yapıldığında 25+5 haftalık hamileydim (şuan 29+0 dayım) sizce hangisini baz almalıyım kafam karıştı açıkçası bir dahaki kontrolüm şubat 16 da ....
maşallah bebeğine :1hug:
tam haftasında gidiyo demişsin ölçümler mi tam aynı günde benim ölçümlerde 1-2gün fark oluyo ama dr normal diyo.
ben 28 haftalıyım fakat ulrsonda 1 hafta geri giderken 2haftaya geri düşdü( dr küçük bebek olacakdır dedi ama öbür aya umarım dahada gerilemez dedi...benım dualarımda bundan yöne.....yani şuan 28 haftalıyım ama 26 haftalık gzüküyor.... beeğimin kilsuda 920 gram..
açıkçası bende öle yapıyorum ama burada yazdıklarınıza şöle bir göz gezdirdimde fikirnizi almak istedim ... teşekkür ederim ...
bu arada fırsat buldukça tüm yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum ve artık doğum izni yaklaşıp işlerim azaldığı için aktif olarak yazılı da katılmaya çalışacağım ...
canım inşallah dilediğin gibi olur,dr tahminimi söylüyor yoksa ultrason kaydı alıyormu bu önemli canım bir dr daha gözük Allah bebeğine sağlık versin yokluğunu göstermesin
ultrosonda yazıyor 75 garmdı düşüklüğü 145 grama yükseldi eksikliği takip ediyor dr....vitamin verdi bu ay...gelişiminde bişi yok karın çevresinin düşük çoııkdığından bu oluyor yoksa diğer yerleri çok iyi dedi..öbür aya düşmemesi inşallah dedi..minik bebeğimde olabilirmiş...öyle canım umarım bişi yokdur sağlıklıdır gözleri falan oluşmuş saçlarıda çıkmış:)))) hatta gözlerini açıp kapatıyor:)))çok şeker yaaa
30.hafta 1666gr olmuş kızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?