2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hihoyyyt Günaydın kızlarrr senenin son günün ilk günaydını benden olsun herkeze güzel bir gün ve gece diliyorum şimdiden yeni yılınız hepimize önce sağlık, huzur, mutluluk ve barış getirir inşallah hee bide bebişlerimizi inşallah çalışanlara şimdiden kolay gelsinn :)) :CüvCüv:

günaydın güzel mart anneleri,hepinizin yeni yılı kutlu olsun,şeker tadında masal gibi bir yıl geçöirmeniz dileğiyle...

Aramıza yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz. Elifcim doğum günün kutlu olsun bebişinle beraber mutlu huzurlu nice yaşlara jnm...

2008 yılı acılarımızla, sevinçlerimizle geride kalacak. 2009 daha fazla umut, daha fazla sevinç, daha fazla mutluluk getirsin
Yaşamımızda güzel yıllar, mutlu yarınlar, gerlçek dostluklar hep bizimle olsun ve yeni gelen yıl bize tüm sevdiklerimizle birliklte sağlık, mutluluk, neşe, başarı, bolca para, sevgi ve huzur getirsin:Saruboceq:
a.s.a.s.a.s.

Senenin sonn gününden hepinnize günaydınlarrrrrr...Bakıyorum tebrikler uçuşuyorrr.. Herkese teşekkürler. Aynı temennileri bende dilerim.

Yine geçmiş çok birikmiş...delikafadulden

günaydın kızlar....

hepinize iyi dilekleriniz teşekkür ederim..Şeniz

inşallah yeni yıl hepimize sağlık,mutluluk,bol kazanç ve rızık getirirkaydirigubbakcemile3(bunuda unutmamak lazım dimi yani artık bebişlerde varyerimseniben)

hepimiz sağlıklı ve çok kolay doğumlar gerçekleştiririz inşallah.:Saruboceq:.doğumdan sonrada ağrı sızı olmadan enerjik bi şekilde fırlayıp kalkalımda bebişlerimize vakit ayıralım....:lepi::ecrin_bebek:

bu arada unutmadan israilinde açtığı belalar,çektirdiği acılar kendi başlarına dolanır inşallahhhhhhh

Ayy hala gostermedıler. ara ara baglanıyorlar. Kadın 15 yıldır 7 dusuk yapmıs. Bırazdan doguma gırecekmıs. Hastaneye baglanacaklar yıne.

Allahım anne olmak isteyen herkese 2009 da hamile kalıp anne olmayı nasip etsin..

♥ Sahip olduklarımızla yaşamayı öğrenmek bir süreç, bir katılım, yani yaşamımızın yoğrulmasıdır. Gelecek yıllar varlığımızı zenginleştirecek. Yeni yıl ilk adım.. Nice yıllar, mutlu yıllar.. :Şeniz:

Kızlarcım hepinize merhebaaa
bugun ben ise gitmedim. yarim gundu
cuma da yıllık iznimden aldim su anda 5 gunluk tatile girmis durumdayim yani.
lavinyacım sana cok tesekkur ederim tatlim.

arkadaslar yeni yıl hepimize saglık ve huzur getirsin.
bebislerimize saglikla kavusalim, onlara hayran kalalim, her anlarinin tadını cikaralim insallah

hepinizi opuyorum ve cok seviyorumŞeniz

baglandilar giriyor simdi.
ay kadin ne kadar rahat hic bagirip cagirmiyor. sezeryanmi olacakmis? ben olaya sonradan dahil oldum da şakkıdı

evet sezeryann giriyorlar....ohhhh elifciğim evdesin ne güzel.. keyif yap bol bolll dinlen biraz...yarım saat sonra cıkacakmıs bebek.

Aaaaa kızlar doktor benım Etıler de 2.gıttıgım doktor. Seval Tasdemır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…