2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selam nasılsınız kızlar bizde iyi olmaya çalışıyoruz ben artık yere otururken çok zorlanıyorum katlanamıyorum gitgide ağırlaşıyorum bu arada şakamaka bişeyde kalmadı aklıma geldikçe heycan basıyor beni 30 haftanın içindeyim kısmetse 8 haftamkaldı bebişimi çok merak ediyorum acaba kime benziyor benim tahminim ablasına benziyecek bugün biarkadaşım tulum almış bana getirdi çok heycanlandım bunu benim bebişimmi giyecek allah o günleri hepimize göstersin

niloşşcum hoşgeldin.iyi olmana sevindim.evet az kaldı canım.vallaha benim bacaklar o kadar kalınlaşmışki bende yere oturunca kalkamıyorum.eşime kaldır beni diyorum.birde yere oturunca kalçam tutuluyor hiç kalkamıyorum.

enelcim balık muhabbetin çok hoşuma gitti özelliklede biz üredik şimdide balıkları üreteceğiz lafına koptum:roflol::roflol::roflol: ilahi çok yaşa canım:roflol:

enelcim hoşbulduk canım sen kaç haftalıksın benim sezeryan olacağı için 38 haftalık doğum yapacağımı biliyorum doğum yapacağınız yere karar verdinizmi

canlarım ben yatıyorum çok yorgununm parti işleri görevliydim bütün gün süre uxarsa yarın da görevli olacağım öyle işte neyse öpüyorum hepinizi kocaman
ELİFİM dünürüm nice mutlu yıllara sevdiklerinle ve sağlıkla a.s.

niloşcum ne yapayım canım.benim adam böyle.balık burcu olan benim.ama çocukluğundan beri balık besliyormuş.ama artık baba olucak.bebişime birşey alayım demiyor ama balıklarına neler alıyor.neyse canım.arada böyle oluyorum işte.
neden sezeryan olucaksın sen,bir durum yok dimi canım?
bizim net durum 15 ocakta belli olucak canım.o yüzden 2 hastane arasında kaldım.ocak sonu gibi herşeye karar vermiş olucam inşallah.
senin hastane masrafı ne nasıl?

iyi geceler kıslar yya sizin kocişler nerde yaa :)) iyi vala bişey demiyolar bizimki de dizilerini izlyor bende aldım pc yi yatak odasına geldim kizimla dus aldık catlak kremımızı surduk bırazdanda yatarım artık :)) siz neler yapıyosunuz bakalım :))

iyiyiz şükür sibelcim bizde.
alyasulin canım benim eşim yanımdaki koltukta oturuyor.hiç sevmez dizileri.ben bilgisayarı alınca o kumandayı alıyor ben kumandayı alınca o bilgisayarı alıyo.böyle geçinip gidiyoruz işte.

Ben de geldimmm. Komşum yarın yılbaşı eğlencesi için Büyük Kulüb'e gidecekmiş de, ona kıyafet ayakkabı ve takı bulmasında yardımcı oldum... Ne sıkıcı bir gece yaaa...
Siz neler yapıyorsunuz?

öyle bos bos oturmusum pcye bakiyorum ... Kizlar benim sag gögsümün alti cok fena bir sekilde yaniyor sanki icimde bütün organlarimi söküyorlar, sanki orda ic tarafta gece yanigi var o sekilde yaniyor...acep recep neden?

iyi geceler Adacyo nasılsınız bebişinle ben pek iyi değilim grip oldum iki üç gündür çekiyorum uyuyamıyorum bir saat yatakta durdum uyuyamadım kalktım buraya geldim...

denizcim bizde boş boş oturuyoruz işte.yarın bizde ptt cilerdeniz.ne yapalım seneye bebişlerimizle harika bir yılbaşı geçiririz inşallah.

sibelcim neden ki?yara falan yada isilik mi var?nefes alırken mi oluyor?o zaman uzan canım bilgisayar başında kalma fazla.
rebecca canım geçmiş olsun.havala çok kötü,sibirya soğukları mahvetti her tarafı.dinlen sen canım.

cnm hayir nefes fln alirken degil öylesine agriyor bir kac gündür iki üc hafta öncede agriyordu hastanedeyken doktorlar bana normaldir bebek yukari dogru bastiriyor deidler ama bu migde eksimesi fln degil sanki icimde yara var gibi ya cok yaniyor böyle sanki icimden etimi yakiyorlar...off annem aci fln yediysen ondandir diyor diger bir tanidikta normaldir saclari cikiyor bilmem icin büyüyor diyor

canım çok ilginç bir ağrı,bende yok,ilk defa duydum senden canım.inşallah geçer eminim çok acıyordur.ama az kaldı hepsini atlatıcaz ve herşey çok güzel olucak inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…