cnm hayir nefes fln alirken degil öylesine agriyor bir kac gündür iki üc hafta öncede agriyordu hastanedeyken doktorlar bana normaldir bebek yukari dogru bastiriyor deidler ama bu migde eksimesi fln degil sanki icimde yara var gibi ya cok yaniyor böyle sanki icimden etimi yakiyorlar...off annem aci fln yediysen ondandir diyor diger bir tanidikta normaldir saclari cikiyor bilmem icin büyüyor diyor
Merhaba canım, hoşgeldin... Çok geçmiş olsun... İyi yaptın gelmekle, yatakta dön dön, insan uyuyamıyor.... Biz iyiyiz işte, sadece bir bıkkınlık, bir bezme hali...iyi geceler Adacyo nasılsınız bebişinle ben pek iyi değilim grip oldum iki üç gündür çekiyorum uyuyamıyorum bir saat yatakta durdum uyuyamadım kalktım buraya geldim...
denizcim bizde boş boş oturuyoruz işte.yarın bizde ptt cilerdeniz.ne yapalım seneye bebişlerimizle harika bir yılbaşı geçiririz inşallah.
Canım tam olarak aynısı bana oluyor üstelik yaklaşık 2 aydır... Bebekler hem içerden organlara ve kemiklere baskı yapıyorlar, hem göğüsler büyüyüp ağırlaşıyor hem de birbirine yaklaşan karın ve göğüsler arasındaki deri havasız kalarak pişik yapıyor.... Hemen aynı bölgede yer alan midenin içerden yakması da cabası. kemik ağrısı var, organ ağrısı, cilt acısı var... Ne ararsan var... Öyle ki, ben geceleri yatarken göğüslerimin altına bebe pudrası döküp yatıyorum. Sütyen takmak bile eziyet... Ne yaptıysam geçmiyor... :çok üzgünüm:cnm hayir nefes fln alirken degil öylesine agriyor bir kac gündür iki üc hafta öncede agriyordu hastanedeyken doktorlar bana normaldir bebek yukari dogru bastiriyor deidler ama bu migde eksimesi fln degil sanki icimde yara var gibi ya cok yaniyor böyle sanki icimden etimi yakiyorlar...off annem aci fln yediysen ondandir diyor diger bir tanidikta normaldir saclari cikiyor bilmem icin büyüyor diyor
adacyocum aynen öyle bende sütyen takmayi bilmyorum artik disari cikarsam oda artik izdirap oldu ztn cünkü disari cikinca fazla ayakta kalamiyorum oturuncada bu sefer agrilar hemen basliyor cok ayakta kalincada agriyor napsam acaba böyle sag tarafimi kökten kesmek daha aci vermez gibi geliyor bana ?
Enelcim yarın sabah 8. aya atlıyorsun, haberin var mı? :))
denizcim doğru diyorsun.deminden beri bakıyorum ama kimseden ses yok.sanırım herkes geçmişi okuyor.
bende yatıyorum canlar.herkese tatlı rüyalar ağrısız uykular inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?