2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hadi kizlar ben kacar benim bu agri beni öldürdü ... kizimde icimde dört dönüyor sabaha kadar yatirmadi beni ztn kendimi döndürürken oda dönüyor nasil bir isse sanki bana inatmis gibi ben gözümü kapatinca basliyor hehe... ayy cani sagolsun ya istedigi kadar acitsin cnmi burda nekadar kaldiki bu zamanda gececek ve biz hamilelik zamanlarimizi cok feci bir sekilde özleyecegiz MUTLAKA.. her dönemin tadi ayridir degilmi yani ?

sibser içten gelen bi ağrı di mi?çok spor yaparsın da et kesilmesi derler yada bıçak saplanmış gibi oluyo.eğer bu tariflere uyuyorsa benim 4 ve 5.ayımda çok oldu ne oturduğumu bildim ne yattığımı elim göğsümün altında geziyodum.şimdi de nadiren oluyor.doktor bebek organları yukarı ittiği için ağrır demişti.seninkide geçici bi şeydir inşallah

kızlar biz minoset içebiliyoduk değil mi uyuyup ateşlenmekten korkuyorum uyuyamıyorum... hoş, uykum da yok ya bi de sabah altıda kalkmam gerekmese pek güzel olucak ama... neyse ki yarın da gidince pazartesiye kadar evdeyim cumartesi doktora gidicez inşallah piyenşeşimi göreceğim...

iyi geceler Adacyo nasılsınız bebişinle ben pek iyi değilim grip oldum iki üç gündür çekiyorum uyuyamıyorum bir saat yatakta durdum uyuyamadım kalktım buraya geldim...
Merhaba canım, hoşgeldin... Çok geçmiş olsun... İyi yaptın gelmekle, yatakta dön dön, insan uyuyamıyor.... Biz iyiyiz işte, sadece bir bıkkınlık, bir bezme hali...

denizcim bizde boş boş oturuyoruz işte.yarın bizde ptt cilerdeniz.ne yapalım seneye bebişlerimizle harika bir yılbaşı geçiririz inşallah.

Aslında yılbaşına olayına üzülmeyi bıraktım ama içimde böyle bir boşluk var sanki... Haberlerde çok ağladım, ondan mıdır bilmiyorum... Size de olur mu, çok ağladıktan sonra sanki birkaç gün uyumuşsunuz da çevrenizdeki herşeye yabancıymışsınız gibi gelir... Ben öyleyim şu anda...
Canım tam olarak aynısı bana oluyor üstelik yaklaşık 2 aydır... Bebekler hem içerden organlara ve kemiklere baskı yapıyorlar, hem göğüsler büyüyüp ağırlaşıyor hem de birbirine yaklaşan karın ve göğüsler arasındaki deri havasız kalarak pişik yapıyor.... Hemen aynı bölgede yer alan midenin içerden yakması da cabası. kemik ağrısı var, organ ağrısı, cilt acısı var... Ne ararsan var... Öyle ki, ben geceleri yatarken göğüslerimin altına bebe pudrası döküp yatıyorum. Sütyen takmak bile eziyet... Ne yaptıysam geçmiyor... :çok üzgünüm:

kızlar ihtiyaç listesi var dı bi topikte ama bulamadım.bilenn var mı?yılbaşı tatilinde açıksa havuzlu hana gidicam inşallah.artık bişeyler almanın zamanı geldidimi.sizin hazırlıkları okuyunca panik oldum :))

evet rebecacım içebiliyoruz.iç yat dinlen canım sen çokta erken kalkıcakmışsın.iyi uykular sana.

adacyocum aynen öyle bende sütyen takmayi bilmyorum artik disari cikarsam oda artik izdirap oldu ztn cünkü disari cikinca fazla ayakta kalamiyorum oturuncada bu sefer agrilar hemen basliyor cok ayakta kalincada agriyor napsam acaba böyle sag tarafimi kökten kesmek daha aci vermez gibi geliyor bana ?

denizcim ağlayınca banada oluyor.kendimi çok garip hissediyorum olanlara tepki veremez oluyorum.
kendimi boşlukta hissediyorum.allahtan 2 gün işe gittimde yorucu olsa bile kendimi çok iyi hissettim.bugün iş hyerindeki yemekhanemizde meyve olarak lavinia cığımın portakalı vardı ve ben hamile olduğum için yemekten sonra kim beni görse portakalını bana verdi.yediklerim cabası evde 4 tane getirdim.ilgi görmek güzel.ne yapayım almayayım desem ısrar ediyorlar.ee hepsinide yiyemeyeceğime göre eve getirdim.eşimde bunlar ne diyor.
çevrende yakın arkadaşların varsa yılbaşından sonra onlarla vakit geçirmeni tavsiye ederim canım sana.bir nebze olsa dertlerini unutuyorsun.evde otur otur insan daha çok düşünüyor ve kendini kahredebiliyor.inşallah bebişlerimiz doğunca onlarla beraber tüm sıkıntılarımız bir bir gider.

Ben şöyle bir çözüm buldum, hatta geçenlerde yazmıştım kızlar güldü... Pamuklu bir tülbenti, göğüslerimin altından geçirip boynuma bağladım. Göğüslerimi boynuma astım yani... :roflol:Hem deri teması kesiliyor, hem hava alıyor, hem sütyen lastiğiyle sıkmamış oluyorum hem de elimle sürekli orayı tutmak zorunda kalmıyorum... Dışarıda kullanılamıyor ama evdeyken baya rahat, tavsiye ederim... hihoyyythihoyyythihoyyyt

tşk ederim enelcim bi daha deniycem uyumayı inşallah hepimiz sorunsuzca bebeklerimizi kucaklarız... muhtarcım sen de üzme kendini ağlama yaa...

denizcim doğru diyorsun.deminden beri bakıyorum ama kimseden ses yok.sanırım herkes geçmişi okuyor.
bende yatıyorum canlar.herkese tatlı rüyalar ağrısız uykular inşallah.

denizcim doğru diyorsun.deminden beri bakıyorum ama kimseden ses yok.sanırım herkes geçmişi okuyor.
bende yatıyorum canlar.herkese tatlı rüyalar ağrısız uykular inşallah.

İyi geceler, iyi uykular canım... Ben de sıkıldım epey, sanırım birazdan TV karşısına çörekleneceğim...

herkesin yeni yılı bebekleriyle yaşanmaya başlayacak uzunnnn,mutlu,sağlıklı yılların başlangıcı olsun inşallah.sağlıkla kucağınıza alın ve Allah mutluluklarınızı hiç bozmasın.yeni yıl size ve sevdiklerinize sağlık ,mutluluk,huzur getirsin.mart ayının güzel anneleri hepinizi kutluyorummm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…