2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

melek benim babam içine kapandı..yani aile ortamı olan yerlere katılmıyor..kendini fazlalık hissediyor..tabi bu da haliyle bizi komalara sokuyor.sürekli ağlıyorum..ama bu özel günlerde kendini daha fazla hissettiriyor.
neyse ben az kendimi toparlayayım..gelirim sonra..

Sevın annenın kalbını cok kırmadan haa huuu dıyıp gececeksın.. cok takma kafana.. sen uzulsende uzulmesende annenın huyu buysa degısmeyecek. O yuzden bosuna kendını de ıuzme annenıde ..:1hug:

yok canım sonra hemen toparladık kendimizi ikimizde söylediğimize şaşırdık şimdi mesaj attım seni çok seviyorum pofidi fuumm diye (annem biraz toplu olduğu için ona böyle diyorum o da bende seni seviyorum kuzum demiş) :) hatta şimdi arıyor

Herkse merhaba ve mutlu yıllar.Benim de annişim yolda bu gece hep beraber olacağız inşallah çok uzak değiliz onlar Kozyatağında ama hamileyken gidip gelemk zor oluyor karşı kıyıya .))))
Bu arada caddedeki Mother Care de % 50 indirim hangi günlerdeydi hatırlayan var mı?

Kızlar Ocak annelerı de Ocak ayı gelmeden dogurmuslar cogu..

Hera796................16 aralık..........36+0...........Sezaryan........... 3200 gr...........50 cm
Nazobülo.............16 aralık..........36+2...........Sezaryan
Hande80...............16 aralık..........36+2...........Normal............. ..2100 gr............? cm
Linay....................19 aralık..........38+1...........Sezaryan........... .3600 gr...........49 cm
Barcli....................19 aralık.........38+2............Sezaryan........... 3600 gr...........50 cm
Zeynep215.............19 aralık.........37+2............Sezaryan........... 2600 gr...........? cm
Gülçinf...................22 aralık.........38+3.............Sezaryan.......... .4750 gr..........56 cm
Uzunbeyazbulut.....22 aralık..........35+1.............Sezaryan......... .2770 gr..........48.5 cm
Ezra2001.................24 aralık..........38+2.............Sezaryan......... 4000 gr.........50 cm
İnanna....................25 aralık..........38+2.............Sezaryan......... 2600 gr.........48 cm
Nazlıcan156............26 aralık...........37+3.............Sezaryan........ .1650 gr
İnaysa....................26 aralık...........38+3.............Sezaryan........ ....3200 gr
Dekaraca..............26 aralık...........38+0..............Normal......... .3620 gr........50 cm
Sheeda...................27 aralık............38+4........Sezaryan..........33 30 gr..........50 cm

ya baksanıza...1650 gr dogan var

masallahları unutmayın

merhaba arkadaşlar,
bende mart'ta alıcam ikinci kızımı kucağıma kısmetse...fakat talihsiz bi olay yaşadık ki sormayın çok üzüldüm.7 aydır rutin takibimi yapan doktorum doğuma girmeyeceğini söyledi.üstelik kendisine doç. ücreti ödedim bu aya kadar..şimdi doğumuma iki ay kala doktor arıyorum.ankara mesa hakkında fikri yada tecrubesi olan varsa lütfen bana cevap yazsın.fiyatları ve doktorları hakkında biraz olsun fikir edinmem lazım.

Hepinize mutlu,umutlu,sağlıklı,bereketli bir yıl diliyorum canlarım. İnşallah seneye hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucaklarımıza alırız.
2009'da kim ne istiyorsa,ne diliyorsa hepsi gerçekleşsin inşallah. Hepinizi öpüyorum.

canım her ayın ortasında bellı urunlerde pırlanta urunlerı dıyorlar ındırım var.

slm kizlar, herkeze yeni yil saglik, mutluluk, ve bol kazanc getirsin inslh, gonlunuzde herne varsa bu yeni yilda kavusmanizi dilerim, ayrica bebislerimiz yeni yilla birlikte hepimize sans , huzur ve mutluluk getirsin
filistindeki katliam sona erip dunyaya baris ve huzur gelsin(aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn)

Melekcim sen naapmaya çalışıyorsun bakiiim. klava: Bizi daha çok heyecanlandırıp panikletmekmi istiyorsun. kafamçokkarıştı
Şurda rahat rahat oturuyorum daha zaman var diye,kudurtma insanı yawwwfffff

Ayy bebişimi yine hıçkırık tuttuuu. Üzülüyorum o hıçkırınca kıyamam ben paşama.

elifcim dogum gunun kutlu olsun, nice saglikli mutlu yillara inslh
kiz dogacak baska gun bulamadinmi senenin son gunu dogdun insan kendini sIkar yeni yilda dogardikaydirigubbakcemile3

Suzy gelmıs nasılsıın sımdı.. vuruldun mu ıgnenı..

Buketım ne yapayım bende Aralık Ocak annelerıne bı bakındım heyecanlandım bıraz. Artık yavas yavas hazırlıklı olmak lazım dı mı? Aralık annelerının yasadıkları sorunları okudum bıras.. Uykusuzluk en buyuk problemlerı. Bakalım bızler neler yapcaz
hihoyyyt

merry, benim kuzenim ankarada doğum yaptı. çok memnun kaldı doktordan. çankayada doğdu sanırım. aradım ama cevap vermiyo...öğrenince haber veririm.

ya kızlar maşallah bebişlere inşallah hepsi sağlıklıdır. ama cidden maşallah ki erken doğumuna rağmen 5 kg a yakın bebek için nasıl beslendi acaba annesi?fazla değil mi bu kilo?

buketcim, dün akşam da bi baktım, ritmik şekilde sanki damar atıyomuş gibi hareketler başladı. çok korktum bi an. hareket ettirmeye çalıştım falan. çünkü baya hissediliyodu ve uzun sürdü. sonra aklıma geldi 28. hafta sonrası hıçkırıklar hissediliyomuş ya. sonra ahatladım. eşim de korkut geçer belki falan dedi:))) biraz uğraştım bi de üzülüyorum yoruluyo diye. ama gelişimi için bu da gerekli sanırım. oysaki ilk hıçkırığı 11 aralıkta hissettim. unutmuşum demekki...

zeynepciğim bu katliam herkesin yüreğini burkuyo. umarım bir an önce barış haberlerini alırız. ama giden gitmiş olacak.

ben ölümü, doğumu, savaşı, barışı dinlere, milletlere göre ayırt etmekten yana değilim. iyi ve kötü arasındaki ilişkiler önemlidir benim için. ölen insan... müslüman, hristiyan vs olması onların suçu veya avantajı olmamalı. herzaman heryerde barış olmasını diliyorum....

herkese günaydıııın,

elif hayır olsun canım, kayınvalidemin adı Sıdıka ama Sadika hakkında hiç bi bilgim yok, istersen bana kısaca Sadika diyebilirsinkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

aaa ciddimisin eylemcim.
ayyy nasil denk geldi yaa tırstım kendimden sırnaşık şey
seninkini degil ama kvalideyi tutturmusum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…