2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

suzyyy nasılsın dinleniyor musun barii?????

yakalandim:)))

dinleniyorum canim, kayinvalidem geldi, besliyor beni, yemekten gobek deligim disari cikti vallacokacimcoook

aksam arkadaslarla parti yapmayi planlamistik su halime bakmadan, o tabi hastalik nedeniyle iptal oldu, ben de esimin ailesini cagirdim, biradan portakal suyuna sıcradık anlayacaginiz:içelim:

herseyin bir sebebi vardır, demek ki boyle olmasi gerekiyormus, hayirli olan senaryo buymus:)

hepimiz icin hayirlisi ne ise onu diliyorum kizlar

yeni yıl saglık huzur mutluluk getirsin bize ve bebeklerimize, hepinizi cok opuyorum

Kızlar doğuma hazırlık kısmına hastane çantası topiği açtım. Çantamızın resminide koydum.Hadi sizlerde bekliyorum.

Bende sabah aynı seyı dusundum. Insan 1 gun daha sabreder dımı ..

sabırsızım iste ne yapayim kizlarcim.
o yuzden diyorum ya oglum bana benzemesin diye.
babasi 41. haftada dogmus ben 39. haftada dogmusum
annem hep der, millet eglenirken ben sancı cekiordum diye :roflol:

Nazancim sagol bebemmm

Ayy bebişimi yine hıçkırık tuttuuu. Üzülüyorum o hıçkırınca kıyamam ben paşama.

ayol niye uzuluyorsun sevin buketcim, buyuyor bebisin ve nefes alabilmek icin cigerlerini gelistiriyor:) oy yerim ben onu cigerim

melek canim bana sadece bir igne vermisti onu olmustum, nidilata devam ediyorum, bas agrısı ilk gun cok kotuydu ama hafif hafif gecti, simdi aldıgımda ilk yarim saat cok az agırıyor buna da sukur.

hakikaten beni de heyecanlandirdin melek, artik sona yaklasiyoruz, ocagi da atlatalim da ben subata raziyim:1rolleyes:

elifcim canim iyi ki dogdun, seneye en guzel hediyeni bebeginin sana sıkıca sarılması olarak almanı dilerim:lepi:

aaaaaaaaa kızzzlarrrr bu son yilbasi insallah yalniz olacagimiz, disari cikma imkani olanlar ciksin, seneye ararlar bugunlerisositososito

gecen gun anlattim mi bilmiyorum, bir teyze durdurdu markette, bol bol gez bunlar son gunlerin dedi

kızlar öncelikle selam yazayım dedim şimdi de bebişimin nesi var nesi yok onu yazayım. sonra geçmişi okuyacağım.
14 tane çorap
9 askılı çıtçıtlı badi
9 uzun kollu çıtçıtlı badi
8 yarım kollu çıtçıtlı badi
13 tane tulum(kimisi kadife kimisi penye)
4 tane badi tulumun içine giymek için
6 tane takım( 1 tanesi tam takım hastane çıkışı)( 2 takım mavi, 2 takım sarı, 1 tane fenerbahçeli,1 tane yeşil takım)
2 eldiven( ama 6 tanede takımlarının içinde var)
2 ayaklı alt pijama(ama 6 tanede takımlarının içinde var)
3 tane ayakkabı
1 tane örgü patik
5 şapka(ama 4 tanede takımlarının içinde var)
6 yelek
3 süveter
4 hırka
2 battaniye( 1 i pelüş, 1 i örgü beyaz)( 1 tane penye batteniye takımın içinde var)
2 banyo havlusu
2 lif yumuşak yumuşak
2 süt sağma pompası 2 side elle ama biri daha teknolojikl
1 tane uyku tulumu
1 tane gaffur alt pijama
1 kadife pantolon
1 bahçıvan kot
1 tane şortlu kot takım.
puset.
örümcek.
2 tane ağız bezi.
4 tane bebeği omzuna koyduğunda kusarsa üstün kirlenmesi diye konulan penye bezler var ondan var işte.

ağız bezi eksiğim var, bez alcaz yenidoğan kaç paket alsam bilmiyorum, beşik, beşik içine yatak, araba,uyku seti. şampuan(nivea tavsiye ettiler özellikle), bebe yağı falan filan iştee.
ama varya bunlardan sadece 3 çorabı ben aldım. gerisini anneanne, babaanne, hala, teyze, öğrenciler, veliler, arkadaşlarım, kuzenim almış. kısmetli oğlum benim

selam canlar.
yeni yılın dünyaya barış ve huzur getirmesini
bizim gibi anne adaylarına sağlıklı bebişler ve uzun ömürler vermesini
anne adayı olmak isteyen arkadaşlara miniş melekler nasip etmesini istiyorum.
herkese mutlu yıllar.herkese sonsuz mutluluk,huzur ve bereket diliyorum.

ImageShack - Image Hosting :: 6pismlyuj2.gif

kızlarr uyku setini ana kucağını sipariş verdim bakalım nasıl gelecek heyecanlıyım uyku setini 61 ytl ye aldım çok uygun geld bana taç ınmış benzerleri 120 ytl civarında

kızlar.....
ne güzel resimler yollamışsınız öyle....

bende hepinizin yeni yılını kutluyorum...bebişlerinizle beraber nice senelere mutluluk ve
huzur içerisinde.....hihoyyythihoyyyt

elifim dogum günün kutlu olsun canim..
bebisin bugün sana extradan fazladan bol bol tekme atsin hediye niyetine insallah..
o tekmelerden dolayi wcden cikama bugün emi -tatlicadiarzu-

sana saglikli huzurlu bol bebeli uzun bi ömür diliyorum esinle oglusunla ve sevdiklerinle gülüm
:asigim:

yaaa kızlar benım bebek sepetlerının ıcıne mını uyku setı gıbı bısıler bulamadım senağlama 21.35 cm dı sanırım..Ilk 6 aya kadar burda yatırmayı dusunuyorum. Ben karyolasını yazın alacam cunku..

güzeller, hepinize güzel ve unutulmaz bir 2009 diliyorum..
unutmak ne mümkün olsunki.. caplari kücük, kendileri büyük mucizlerimizin dogumunlari olucak bu yilda insallah
hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…