2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar besık bu..mını yatak yanı.. 21e 35 cm olctum yınee...Off deli olacam hep normal karyola ıcın uyku setlerı var Hıc boyle 6 aya kadar yatabılecegı yatak karyola besık alan yokmu.. ıcıne ne koydunuz?

Eklentiler

• $user93175_pic26430_1230361382.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 33
iki gündür alis-veris yapiyoruz arkadaslar..
ocagin ortasini beklicektim, ama dayanamadim artik.. :jeyyar:
bitti herseyi cok sükür..
bi bebek arabamiz kaldi.. onuda önümüzdeki haftalar alicaz insallah ..
resimleri ekleyemedim hala.. haftaya pazartesi kismetse..
ama yoruldum be ya.. hicmi bitmez eksikeleri bunlarin.. -tatlicadiarzu-
hay masallah

arkadaşlar bende kısmetse haziran annesiyim.. hepinziin yeni yıolın kulat nice nice yıllara tüm sevdikleirnzile kucağınıza alacağınız bebekleriniler iinşş.. bu yıl hepimiz eşans uğur ve hzur sağlık getirir inşş..

çerezim benim tesekkur ederim.
hepimize insallah...
Kızlar besık bu..mını yatak yanı.. 21e 35 cm olctum yınee...Off deli olacam hep normal karyola ıcın uyku setlerı var Hıc boyle 6 aya kadar yatabılecegı yatak karyola besık alan yokmu.. ıcıne ne koydunuz?
melekcim bende 6 ay besikte yatiricam.
bu cumartesi eminonu havuzlu hana gidicem.orada vardir. bende alicam nevresim takimi.
ama orada yoksa bile mothercare de var kesin. gordum hatta fiyat bile sordum. eminim yani.

--------------------------------------------------------------------------------

2008 mayıs annesi olarak tüm mart annelerinin yeni yılarını kutlar 2009 yılının hepinize sağlık, mutluluk ve başarı dolu günler getirmesini dilerim...
Yüce Mevladan bebişlerinize sağlıkla kavuşmanızı, hayırlısıyla bebişlerinizi kucağınıza almanızı ve annelik duygusunun o eşsiz büyüsünü bir ömür yaşamanızı diliyorum.....Allah yar ve yardımcınız olsun..

Al tabi canım. Az kaldı bebişlerimizin gelmesine. Nasıl olsa Melek bizi 1 ay önceden doğurtturuyo :dance: İyi günlerde kullansın kuzucuğun.
Bitmiyo eksikleri. Başladı artık devamı sonsuz olur inşallah. Allah uzun ömürler versin kuzularımıza.

amin canim amin..
annem benden fazla hevesli, onunla gidiyoruz hep alis-verise..
atisiyoruz kasaya gelince sen ödiceksin ben ödicem diye..
ama bakiyorum anlamicak susuyorum, o ödüyor..
ilk esyalari benden olsun diyor, ellemiyorum atrik..
bugün de dedim anne dedim ayni performansi bebis büyürkende bekleriz bak dedim, sengözlerimebaksanab
avcunuzu yalayin siz dedi
:roflol:

hacercim almakla çok iyi ettin bence.şunun şurasında ne kaldı.hala eksiklerimiz var tabii.bakalım onları ne zaman alıcam.

Herkese sağlık, mutluluk, bol kazanç dolu bir yıl diliyorum. Bebişlerimiz ve ailelerimizle birlikte nice yıllara :))

ohh ne güzel iş vallaha hem eşyaları alsın hem bebeğe baksın.sende kaçın kurasısın kız.ikisi bir arada zor.bende annemle gidiyorum hep.kasada ben öderken annem bende alacaktım ama sen aldın ben almayayım artık 2 tane olmasın diyor.bende bebeğe bakarsın ama deyip annemi mecbur bırakıyorum.yani ikisi bir arada olmuyor bende denedim canım.

ayy attım üzerimden o ruh halimi geldim gene..üzdüm sizi hamile hamile kusuruma bakmayın..

şimdi size sabah ne yaptık anlatayım..
sabah 5,30da bi uyandıkki her yer bembeyaz..ama hiç araba geçmemiş..süper bir görüntü..dön sağa dön sola o manzarayı gördükten sonra uyuyamadım haliyle..
neyse kalktım çayı demledim,böreklerim vardı deepfreze de onları ısıttım..cam önündeki berjerlerin önüne bi sehpa koydum..ufoyu da kendime çevirip gittim kocamı uyandırdım..:asigim:
bembeyaz caddeler ağaçlar ve karşıda deniz manzaramızla çayımızı içip sohbet ettik kocamla..
inanılmaz bir görüntü vardı kızlar size anlatamam..

enelim bundan sonra eksikleri bitmez artik..
basladik ya, corap sökügü gibi gelir arkasi
:ecrin_bebek:

evet haklısın.eşime diyorum bundan sonra eksikler hiç bitmeyecek hep olacak hazırmısın diye.her lafımın arkasınada baba oluyorsun diye yapıştırıyorum adam birşey diyemiyor.:mymeka:
sağlıklı olsunlarda yavaş yavaş birşeylerden kısıp alıcaz artık.anne baba olmak böyle birşeymiş işte.

sen anlatirken bende kendimi sizi uzaktan izleyen kedi gibi hissettim..
amma güzel manzaraymistir ama..
elinde sicacik cay, sicacik bi ortam.. oh ne ala
:1rolleyes:

ohh maşallah sefan olsun hayatım.mis gibi yılın son gününü geride bırakmaya hazırlanmışsınız.bundan sonra yılın ilk günleride hep böyle mutlu ve huzurlu olursun canım.

ben çıkıyorum kızlar.izmirde yılın son günü.harika bir güneş var.hava esmiyor fazla.tadını çıkarayım bari.yoksa evde yat yat 2009 da böyle geçsin istemem vallahi.
öptüm hepinizi görüşemezsek hepinize mutlu yıllar.

ne güzel gülşah, eşin izinlimiydi:) özendim şimdi. hiç öyle dinç uyanıp da eşimi kaldıramadım sanırım.
sarhoş gibi kalkıp mutfağa gittiğimi hatırlıyorum sadece(I((

maaşallah:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…