çerezim benim tesekkur ederim.elifim dogum günün kutlu olsun canim..
bebisin bugün sana extradan fazladan bol bol tekme atsin hediye niyetine insallah..
o tekmelerden dolayi wcden cikama bugün emi -tatlicadiarzu-
sana saglikli huzurlu bol bebeli uzun bi ömür diliyorum esinle oglusunla ve sevdiklerinle gülüm :asigim:
melekcim bende 6 ay besikte yatiricam.Kızlar besık bu..mını yatak yanı.. 21e 35 cm olctum yınee...Off deli olacam hep normal karyola ıcın uyku setlerı varHıc boyle 6 aya kadar yatabılecegı yatak karyola besık alan yokmu.. ıcıne ne koydunuz?
iki gündür alis-veris yapiyoruz arkadaslar..
ocagin ortasini beklicektim, ama dayanamadim artik.. :jeyyar:
bitti herseyi cok sükür..
bi bebek arabamiz kaldi.. onuda önümüzdeki haftalar alicaz insallah ..
resimleri ekleyemedim hala.. haftaya pazartesi kismetse..
ama yoruldum be ya.. hicmi bitmez eksikeleri bunlarin.. -tatlicadiarzu-
hay masallah
Al tabi canım. Az kaldı bebişlerimizin gelmesine. Nasıl olsa Melek bizi 1 ay önceden doğurtturuyo :dance: İyi günlerde kullansın kuzucuğun.
Bitmiyo eksikleri. Başladı artık devamı sonsuz olur inşallah. Allah uzun ömürler versin kuzularımıza.
hacercim almakla çok iyi ettin bence.şunun şurasında ne kaldı.hala eksiklerimiz var tabii.bakalım onları ne zaman alıcam.
amin canim amin..
annem benden fazla hevesli, onunla gidiyoruz hep alis-verise..
atisiyoruz kasaya gelince sen ödiceksin ben ödicem diye..
ama bakiyorum anlamicak susuyorum, o ödüyor..
ilk esyalari benden olsun diyor, ellemiyorum atrik..
bugün de dedim anne dedim ayni performansi bebis büyürkende bekleriz bak dedim, sengözlerimebaksanab
avcunuzu yalayin siz dedi :roflol:
enelim bundan sonra eksikleri bitmez artik..
basladik ya, corap sökügü gibi gelir arkasi :ecrin_bebek:
ayy attım üzerimden o ruh halimi geldim gene..üzdüm sizi hamile hamile kusuruma bakmayın..
şimdi size sabah ne yaptık anlatayım..
sabah 5,30da bi uyandıkki her yer bembeyaz..ama hiç araba geçmemiş..süper bir görüntü..dön sağa dön sola o manzarayı gördükten sonra uyuyamadım haliyle..
neyse kalktım çayı demledim,böreklerim vardı deepfreze de onları ısıttım..cam önündeki berjerlerin önüne bi sehpa koydum..ufoyu da kendime çevirip gittim kocamı uyandırdım..:asigim:
bembeyaz caddeler ağaçlar ve karşıda deniz manzaramızla çayımızı içip sohbet ettik kocamla..
inanılmaz bir görüntü vardı kızlar size anlatamam..
ayy attım üzerimden o ruh halimi geldim gene..üzdüm sizi hamile hamile kusuruma bakmayın..
şimdi size sabah ne yaptık anlatayım..
sabah 5,30da bi uyandıkki her yer bembeyaz..ama hiç araba geçmemiş..süper bir görüntü..dön sağa dön sola o manzarayı gördükten sonra uyuyamadım haliyle..
neyse kalktım çayı demledim,böreklerim vardı deepfreze de onları ısıttım..cam önündeki berjerlerin önüne bi sehpa koydum..ufoyu da kendime çevirip gittim kocamı uyandırdım..:asigim:
bembeyaz caddeler ağaçlar ve karşıda deniz manzaramızla çayımızı içip sohbet ettik kocamla..
inanılmaz bir görüntü vardı kızlar size anlatamam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?