ıyı ıyı masallah sevındım ıyı olmasına...
benım normal kacınılmaz gorunuyor zaten son anda bı aksılık olmazsa..Artı herseyın dogalından yanayım ..
teşk ederim çerezcim ;
melekcim bizimdee bi sorunumuz yok çok şükür suyumuz ıyı tepe taklak olmuş kafası artık bizim cadının da aşağıda 2 kilo 50 gr olmuşş... şubatta tekrar gidicez...çalışmaya deva ediyorum .p.tesi çalışabilir raporu alıp +5 hafta daha çalışcam bi aksilik olmazsa ....kısaca iiiiiyiz çok şükürrrrrr......
cook mersii sekerler a.s.
hahahaha ikinizde farkli kisileri yazmisiniz hanginize inanayim melegimde msnden yazdi durum 2 ye 1 bence elifle hacer once aranizda anlasin kim bu lilyum :roflol::roflol:
hahahaha ikinizde farkli kisileri yazmisiniz hanginize inanayim melegimde msnden yazdi durum 2 ye 1 bence elifle hacer once aranizda anlasin kim bu lilyum :roflol::roflol:
anaaaa
siger secenegi bana ozelden yazsana
:roflol:
niye normal kacinilmaz melemm; erken dogarsa diyemi?
özeline bak.. cevabi orda sakli :jeyyar:
tamam tamam, ben kisiyi dogru biliyormusum da, nicki karistirmisim..
sorun cozuldu Houston sırnaşık şey
erken dogmasada benım bebek asagı donmenın dısında kafası legen kemıklerının ıcınde yanı dogum kanalında zaten. Cogu hamılelının bebegı son trımester da doner ama dogum kanalına kolay kolay gırmezler.. normal dogumlar bıraz bekler o yuzden..
Doktorumda dedı gecen zaten bı sorun olmazsa normal olur. hık desen cıkacak zaten dıye..
bana da gönderir misin tatlım nick nasıl değiştiriliyor?
yönetime bi özel mesaj yazinca oluyo balim
bu genc kacar kızlarrrr kocis damlar simdi
yawrular, gece giremem belki.
bu arada tekrar edeyim, yarin kayınvalidem gelicek bana bakmaya, oyle cok aktif giremem beni merak etmeyin.
optum gobisleri
ezgi sende kalk biraz ders calis hadeee
bu genc kacar kızlarrrr kocis damlar simdi
yawrular, gece giremem belki.
bu arada tekrar edeyim, yarin kayınvalidem gelicek bana bakmaya, oyle cok aktif giremem beni merak etmeyin.
optum gobisleri
ezgi sende kalk biraz ders calis hadeee
bu arada sözlü notu veriyorum bir yandan size laf yetiştiriyorum. ya kızlar ya offff sınırda kalanlar kafamı bulandırıyor. çok versem diğer çocuklara haksızlık gibi düşünüyorum. vermesem içim rahat değil. valla rakamlar dört dönüyor gözümün önünde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?