2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

koca bır masallah da sana
bende göya son ana kadar calısacaktım.. ki sonra bebısımle daha cok zaman gecıreyım ama kısmet olmadı.. yerınızde olsam calısırım calısabıldıgım kadar.. valla yatarak ınsanın belı daha cok agrıyorrr

niye normal kacinilmaz melemm; erken dogarsa diyemi?

erken dogmasada benım bebek asagı donmenın dısında kafası legen kemıklerının ıcınde yanı dogum kanalında zaten. Cogu hamılelının bebegı son trımester da doner ama dogum kanalına kolay kolay gırmezler.. normal dogumlar bıraz bekler o yuzden..

Doktorumda dedı gecen zaten bı sorun olmazsa normal olur. hık desen cıkacak zaten dıye..

anladımmm
eee o kadar cektin cekiyorsun hala, o kadarcik konforun olsun dimi.
hık diye dogur insallah :smiley-cool:

bu genc kacar kızlarrrr kocis damlar simdi

yawrular, gece giremem belki.
bu arada tekrar edeyim, yarin kayınvalidem gelicek bana bakmaya, oyle cok aktif giremem beni merak etmeyin.

optum gobisleri

ezgi sende kalk biraz ders calis hadeee

hayde güle güle.. iyi bak tosunumuza emi..

suna bak kendi kalkiyo ya.. basklarinida sürüklicek pesinde..
kaydirigubbakcemile

sibelcim.. senin nen var canim..
bu aralar hepimiz böyleyiz .. hormonlar hormonlar.. allak bullak ettiler bizi ama az kaldi be

bu arada sözlü notu veriyorum bir yandan size laf yetiştiriyorum. ya kızlar ya offff sınırda kalanlar kafamı bulandırıyor. çok versem diğer çocuklara haksızlık gibi düşünüyorum. vermesem içim rahat değil. valla rakamlar dört dönüyor gözümün önünde

iyi bak kendine canimcim. yok bugun benden hayir gelmez hic istemiyorum calismak yarin caliscam karar verdim :1rolleyes:

jnm omum mukayesini sen yapıcaksın gayretli öğrencilerine bence ver.. sınırda kalanlara...

kaydirigubbakcemile5

bende gidip giyineyimde soyle okula kadar yuruyeyim ordan kocisle gidip bi yemeklik alisveris yapalim. gorusuruz canlar bye xxx

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…