2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

benim tickerıma nolmuş yaa dün 6 week 1 day di..bugün 6 week olması gerekiyor 5 week diyor kafayımı yedi neee

Çok sevindim değerlerin iyi çıkmasına... Gözün aydın...
Arkadaşın için de haırlısı diyelim. İnşallah bebişi sağlıklı bir şekilde gelişir...

selam kızlarcımmmm acuktuk biz yemek söyledik çalıştık geldik öğleden sonra doplere girecem

laviniacım geçmiş olsun canım hem dişine hem ablana söylenecek söz yok tabe hayırlısı neyse olsun diyelim

denizim kız ben bile heyecanlandım annem gelecek sanki euhueruheuhuehueu

lilyumcummm ebeler seni hergün görüp naapacak ayol şaşırmış bunlar takma sen!

selam kızlarcımmmm acuktuk biz yemek söyledik çalıştık geldik öğleden sonra doplere girecem

Aslıcım hoşgeldin canım. Afiyet olsun...
Ben de makineye çamaşır attım, şimdi de yemek yapıyom... Fazla değil, bir çeşit yemek yapıyom şimdilik... kaydirigubbakcemile3
Sonra da kalkıp bir odanın daha dolap içlerini halledeyim bari... Zaman geçmeyecek yoksa...

teşekkür ederim canım inşallah bol bol sütümüz olur bebeklerimiz hemen hemen büyür

canım değerlerinin iyi çıkmasına sevindim ama arkadaşının bebeğine üzülüm inşallah sağlıklı bir şekilde büyür kocaman olur

saol denizcim ananemi sorduğun için çokk mutlu oldum ananemi hastaneye yatırdılar kalp krizi geçirdiği anlaşılmıştı 2 gün boyunca ara ara kriz geçirdi bir damarı % 90 biri % 86 tıkalıydı stant takıldı çıktı bile ama baya hırplanmış tabi eşimde ise gelişme yok işte bizde böyle olunca arabayı falan satışa çıkardık inş satılırda biraz rahatlarız yoksa borç almak zorundayız doğum için falan kredi borçları falan var Allah büyüktür eşimde hep evde o yüzden nete falan da fazla giremiyorum yazılanları okuyup çıkıyorum bakalım yarın kontrolümüz var kızımızı görünce moral depoluyoruz

selamlar bayanlar naslsiniz bakem ayy cok mutluyum eylemcigim dünrümde gelmis cok özlemistim seni ya eylemcim

Canım benim, ne demek.... Hep aklımdasın da, hararetli muhabbet oluyor, o arada sen çıkmış oluyorsun soramıyorum.. İnşallah anneannen daha iyiye gider, güzel haberler alırsın ondan.. Allah beterinden saklasın...
Eşin için de umarım en kısa sürede yeni kapılar açılır. Dua ediyorum sürekli... Arabanın satılması şu dönemde biraz uzun sürer haklısın...İnşallah ikisinden biri tez zamanda hallolur... Kontrolden de iyi haberler dönersin umarım. Bize de haber etmeyi unutma...

selamlar bayanlar naslsiniz bakem ayy cok mutluyum eylemcigim dünrümde gelmis cok özlemistim seni ya eylemcim

Şehnazcım hoşgeldin canım. Ben yemekle falan meşgulüm ancak yazabildim canım..

önemli degil canosum ann ne zamn geliyo
bu arada oturma odam bitti ohh cok sükür kocisimlede koltuklarimizi sildik gece dolaplarn icin yerlestirdik yarinda yatak odasi ve holun yerleri bitiyo ohh cok sükür yavascada yerlesrm artk isim bitiyo temiz temiz oturucm cok mutlu mesudum bide anacigim geldinde temizlk yaparz ohh ohh sefam olsun

tabiki canım benim haber veririm çok saol düşündüğün için bakalım geçen gittiğimizde esnemişti bu hafta neler yapacak bize ayy heyecan bastı inş ananem de iyi olur o benim çocuğum gibiydi annem çalıştığı için bana o bakmıştı bende üniversitede okurken onunla kalmıştım alzheimer başlangıcı vardı çocuk gibi ilgilenmiştim onunla çok başka yeri vardır ananemin bende annemle paylaştığımdan çok şeyi ananemle paylaşmışımdır

selam kızlar, ben de geldim annem ve babam dün gittiler. güzel bi haftaydı:) kalabalık iyi oluyo ya:)

geçmişi okuyamadım. okuyup döneyim ben de... bu arada öykübebek ananene çok geçmiş olsun.

lilyum, sonuçlarına sevindim cnm. arkadaşına ve bebeğine de acil şifalar diliyorum. umarım bebek umulandan daha çabuk kendini toplar.

hosgeldin canimm
bu arada öykübebek ananene gecmis olsun allh acil sifalar versin ins biran önce iyilesir

Anam en son saat 11.30 mesaj attı... Şarjım bitebilir merak etme diye.. O saatten beri de telefonu kapalı... Saat 16.30 gibi inmesi lazım otobüsünün.... Saat 5 gibi gelir herhalde... hihoyyythihoyyyt
Ellerinize sağlık, güle güle kirletin canım.

eeee, Hacer gelmiş hiç sesi çıkmıyyyyy!!!! :sm_confused:
:icecream::icecream::icecream::icecream::icecream:

öykübebek ananene geçmiş olsun canım sende yeri çok önemliymiş en kısa zamanda sağlığına kavuşması ümidiyle

hacer bak anam bugünde buradayım gel artık yaz bişeyler şuraya

ee peki bu evi bilmiyo diyodun nasl bulacak kadincagiz evi kizz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…