deniz okurken tam dedim kendi kendime lokman hekim diye baktım sen yazmışsın :roflol:
bende geldim..iyiyiz çok şükür..şeker düşük çıktı,tansiyon iyi çıktı..ebeler diyor hergün gel..oldu dedim içimden yemeği temizliğide sen yaparsın artık bi zahmet...
haaa bu arada bir arkadaşımdan bahsetmiştim hatırlarsanız.enfeksiyon kapmış kanaması olmuş hastanede yatıyor diye...işte o arkadaş hafta sonu doğum yapmış yaa.hemde 30 haftalık..çocuk 1500 gr... bir yandan kurtuldu diyorum çok çekti çünkü ama bir yandan da bebek için çok üzüldüm 36 haftayı tamamlayabilseydi keşke..herşeyde bir hayır vardır umarım çocuğun bişeyi çıkmaz
selam kızlarcımmmm acuktuk biz yemek söyledik çalıştık geldik öğleden sonra doplere girecem
teşekkür ederim canım inşallah bol bol sütümüz olur bebeklerimiz hemen hemen büyürsütün azalmaz canım zaten bebek emdikçe sütün çoğalıyor bir de bol su içmek lazım doğum sonrası için tabi
hastaneden dönünce sıcak bi banyo yapmak da sütün gelişini rahatlatıyor aklında olsun
deniz okurken tam dedim kendi kendime lokman hekim diye baktım sen yazmışsın :roflol:
bende geldim..iyiyiz çok şükür..şeker düşük çıktı,tansiyon iyi çıktı..ebeler diyor hergün gel..oldu dedim içimden yemeği temizliğide sen yaparsın artık bi zahmet...
haaa bu arada bir arkadaşımdan bahsetmiştim hatırlarsanız.enfeksiyon kapmış kanaması olmuş hastanede yatıyor diye...işte o arkadaş hafta sonu doğum yapmış yaa.hemde 30 haftalık..çocuk 1500 gr... bir yandan kurtuldu diyorum çok çekti çünkü ama bir yandan da bebek için çok üzüldüm 36 haftayı tamamlayabilseydi keşke..herşeyde bir hayır vardır umarım çocuğun bişeyi çıkmaz
Canım benim, ne demek.... Hep aklımdasın da, hararetli muhabbet oluyor, o arada sen çıkmış oluyorsun soramıyorum.. İnşallah anneannen daha iyiye gider, güzel haberler alırsın ondan.. Allah beterinden saklasın...saol denizcim ananemi sorduğun için çokk mutlu oldum ananemi hastaneye yatırdılar kalp krizi geçirdiği anlaşılmıştı 2 gün boyunca ara ara kriz geçirdi bir damarı % 90 biri % 86 tıkalıydı stant takıldı çıktı bile ama baya hırplanmış tabi eşimde ise gelişme yok işte bizde böyle olunca arabayı falan satışa çıkardık inş satılırda biraz rahatlarız yoksa borç almak zorundayız doğum için falan kredi borçları falan var Allah büyüktür eşimde hep evde o yüzden nete falan da fazla giremiyorum yazılanları okuyup çıkıyorum bakalım yarın kontrolümüz var kızımızı görünce moral depoluyoruz
selamlar bayanlar naslsiniz bakem ayy cok mutluyum eylemcigim dünrümde gelmis cok özlemistim seni ya eylemcim
Canım benim, ne demek.... Hep aklımdasın da, hararetli muhabbet oluyor, o arada sen çıkmış oluyorsun soramıyorum.. İnşallah anneannen daha iyiye gider, güzel haberler alırsın ondan.. Allah beterinden saklasın...
Eşin için de umarım en kısa sürede yeni kapılar açılır. Dua ediyorum sürekli... Arabanın satılması şu dönemde biraz uzun sürer haklısın...İnşallah ikisinden biri tez zamanda hallolur... Kontrolden de iyi haberler dönersin umarım. Bize de haber etmeyi unutma...
Şehnazcım hoşgeldin canım. Ben yemekle falan meşgulüm ancak yazabildim canım..
selam kızlar, ben de geldim annem ve babam dün gittiler. güzel bi haftaydı:) kalabalık iyi oluyo ya:)
geçmişi okuyamadım. okuyup döneyim ben de... bu arada öykübebek ananene çok geçmiş olsun.
lilyum, sonuçlarına sevindim cnm. arkadaşına ve bebeğine de acil şifalar diliyorum. umarım bebek umulandan daha çabuk kendini toplar.
önemli degil canosum ann ne zamn geliyo
bu arada oturma odam bitti ohh cok sükür kocisimlede koltuklarimizi sildik gece dolaplarn icin yerlestirdik yarinda yatak odasi ve holun yerleri bitiyo ohh cok sükür yavascada yerlesrm artk isim bitiyo temiz temiz oturucm cok mutlu mesudum bide anacigim geldinde temizlk yaparz ohh ohh sefam olsun
Anam en son saat 11.30 mesaj attı... Şarjım bitebilir merak etme diye.. O saatten beri de telefonu kapalı... Saat 16.30 gibi inmesi lazım otobüsünün.... Saat 5 gibi gelir herhalde... hihoyyythihoyyyt
Ellerinize sağlık, güle güle kirletin canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?