2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ee peki bu evi bilmiyo diyodun nasl bulacak kadincagiz evi kizz

Kargo gönderdi kaç kez.. Posta adresin olarak biliyor yani... İstese otobüsten inip takisye binip adresi verebilir... Zaten baktım, bizim eevin hemen dibinde Meto Turizm var diyoduk, netten baktım ne tesadüftür ki, şarjım biti deyip bana mesaj attığı saatte o firmanın seferi var... kaydirigubbakcemile3Ordan bineceği taksiler bizim burayı biliyor. Yani direkt kapıyı çalmasına engel yok. Ama iner inmez de arayabilir yani...
Düşün yani durumumu, oturup bu kadar kafa yordum bu işe... :roflol:

kiz sen demkki annene cekmisin kadincagiza bak ne uyanik yok sarjim bitiyo bana ulasamazzsn falan hehe ne güzel yaa anacigina kavusacaksin benim yerimede saril olurmu simsiki annecigine

canım Allah ne verirse hayırlısını versin demmek ki onlar için böylesi daha hayırlı. dişin içinde geçmiş olsun tatlım tuzlu gargara iyi gelir derler ama dene istersen.
geçmiş olsun canım ya aynen benşm boğazda öyle. bir de öksürük üstüne.
Tamaammmm! Sıradaki hasta gelsiiin!! Kargaşa yapmayın, itişmeyiinnn!!! Hepinize bakıcaaaam!!!! yasakkelime
Ben de bugün pek bi Lokman Teyze modundayım... :roflol::roflol:
lokman teyze lokman teyze derdime bir çare. DDD çok tatlısın.
yaşasın tv karşısında uyuma. benim herifte illa yatağa git der sinir olurum mis gibi tv karşısında uyumak varken.
hadi öptüm sizleri hami$ler yigenlerime iyi bakin bacaklarinizi ayirirm yoksa hahahaha
annnnneeeeeee sevdin mi kızdın mı anlamadım. hahahahahah
kızlar göğüslerinden süt gelen varmı benden geliyorda
beeeeeeeeeeeen.
sanırım yavaş yavaş herşey yoluna giriyor he fıstık ne dersin. bebişte kilo alcak inşallah herşey tamammm.

kalabalık gerçekten çok güzelde uzanacak yer bulamamak kötü.DD

ben geldiiiim

hayır olsun deniz, hazır annen de gelmişken doğurmaya kalkma sakın haaa, bu sıralar çok aktif gördüm seni kıpır kıpır azcık dinlen, ban sancılara da alıştım diyosun olmuyo böyle ama klava:klava: ya dün dedim ya benim 4 parmak çok rahat sığıyo ama benim bebek hep aşağıdaydı 4 parmaklı hali en yukarıdaki hali.

günaydın güzel annişler.................güzel bir hafta diliyorum...inşallah bu hafta çabuk geçer...cumartesi işimde son günüm ..sonunda izne çıkıyorum..yuppii:dance::dance:

hadi bakalım iyi haftalar, sonrasında da iyi izinler çarçabuk sağlıkla geçer bu hafta inşallah kaydirigubbakcemile2

canım benim hayırlısı buymuş demek ki zaten birarada değillerdi, belki böyle daha iyi olur, sen şimdi bebişini düşün :1hug:
selamlar bayanlar naslsiniz bakem ayy cok mutluyum eylemcigim dünrümde gelmis cok özlemistim seni ya eylemcim

dünürcüm valla ben de özledim seni, yalnız dün kaçamak yapıyom arada falan demişsin olmaz kaçamak haberin olsun, klava: kız yeni çıktın hastaneden azcık daha sabret tatlişkom az kaldı oğluşuna kavuşmana. damadıma iyi bak ona göre sengözlerimebaksanab

Merhaba kizlar öykübebek annene geçmişolsun ,adacyo gözünaydin bende hafta sonu hiç giremedim cmrtesi arkadaşima gittim oda 40 haftasini çarşamba günü dolduruyor doktoru (hakan apaydin)demişki nst de bakariz dogumun bu hafta olmazsa cuma sezeryana aliriz bu riski alamam demiş kiz normal istiyor ve hiç bir riski yok herşey normal seyrediyor benim bildiğm 42. hafta ya kadar dogum gerçekleşebilir yani anormal bi durum yok ama sezeryan yapmak istiyorlar .

hepinize iyi haftalar balli börekler..
biz geldiiiiiiiiiiiiiiik.. ne cok birikmis gecmis yine.. yok okumakdan gocundugumdan degilde.. diyorum bu kadar cene yapmislar acaba birine biseymi oldu diye..
artik gecmisi okurken korkuyorum be ya..
ama cok sükür herkes genel olarak iyi.. :dance:

eeee, Hacer gelmiş hiç sesi çıkmıyyyyy!!!! :sm_confused:
:icecream::icecream::icecream::icecream::icecream:

nasi ciksin ses.. okumaktan firsatmi kaliyo..
hadi annen yolda.. az kaldi..
:CüvCüv:

hacer bak anam bugünde buradayım gel artık yaz bişeyler şuraya

geldim esmam geldim.. anca canim be.. haftasonu amma cene calmis bu hatunlar.. bildin gibi degi

mino eger kı bebek gelısımını tamamlamıssa 40 haftadan sonra beklemeyebılıyorlar.. cunku bebekın dıskısını yeme ıhtımalı gebelık zehırlenmesı gıbı durumlar olabılıyor.. Bebegın gelısımı tamam demek kı.. Benım kardesımde 41.haftada dogum yaptı normal dıye ısrar ettı sunnı sancı ıle dogurmak zorunda kaldı..
Arkadasın da normal de ısrar edıyorsa sunnı sancı ıle dogursun..

Bu arada sende mı medıpole gıdıyorsun?

az önce arkadaşımla konuştum 38 hafatlık hamileydi normal yapacam diye kasanlardandı oda, son haftada suyu azalmış epey bir de bebek çapraz duruyormuş, suyu azaldığı için dönmez demiş dr. yarın olmazsa en geç çarşamba sezeryana girecek. Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin, ben normal yapcam ya da seseryan yapcam deyince olmuyor demekki. Allahtan benim ki belli kesin SEZERYAN kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile3

annem cuma günü rüyasinda görmüs kizimi..
yeni dogmusmus.. ama diyo rahat 2-3 aylik görünüyordu diyo..
hatta diyormus bana aliklarimizin hepsi kücük gelcek.. naptin sen bu cocuga böyle diye..
kizimin gözleri yemyesilmis.. halama soruyormus annem, dönmez dimi bu gözrengi böyle kalir dimi diye..

yahu bi ben rahatim benim haricimde etrafimdaki herkes stresli anlamiyorum.. :icecream:
daha koskoca 41 gün var diyorum.. anlatamiyorum

Sağol canım...
Allah Allah! Bu doktorlar ne kadar kesip biçme meraklısı yaaa! Arkadaşın direnir umarım. Vee tabii, hakkında hayırlı olanın olmasını dilerim.

tmm cnm bundan sonra kacamak macamak yokkk

yaaa kizlar bu arada ben gece rüyamda cok kötü seyler gördüm oglusumun bogazina kordonu dolanmisti kalbi kötü atiyodu off cok korkuyorm öyle bisi olmamistir dimi ya

Herkese yeniden merhaba.Az önce kontrolden geldim.Bebişim 1250 gr 37 cm olmuş.Bir de kafa aşağıya inmiş bir ayak midemde diğeri sol tarafıma tekme attı durdu doktorun yanında.Bacaklar açık duruyor mal meydanda :))))

tmm cnm bundan sonra kacamak macamak yokkk

aferin sana kaydirigubbakcemile3 ya çok zor biliyorum çünkü aynı şey benim de başımda gözümün önünden tatlı tabakları geçiyor fantazi kuruyorum resmen tatlılarla cokacimcoook ama maalesef yiyemiyorum. bebişleri sağ salim kucağımızda görünce en güzel tatlıyı yemiş kadar oluruz merak etme

evet canim suni sanci iyi fikir başka bir doktora daha da görünebilir ,ben erdeme gidiyorum canim bir kaç kezde avrasya hast. tamer sözene gittim çok iyi bir doktor fakat bana çok uzak .

ohhh maşallah gözün aydın canım kaydirigubbakcemile3

Gözün aydın... Maşallah bebişine... Edepsizin şimdi sergilediği malını mülkünü doğunca ısırır yer, bitirirsin artık... :)))

Maaşallah ne tatli şeyler bunlar yaa benimkininde her seferinde mal meydanda :))3.ayda anlamişti doktorum erkek olduğunu .

amanda aman kimler gelmiş nerelerdesin kız :dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…