2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Son düzenleme:

canım neticede ben de kızımı büyüttüm ama insan unutıyor şimdi 4 yaşında ona bakınca bebiş o kadar minyatür kalıyorki:roflol:

Günaydın Yasemin.. Zaten ayrı yaşıorlardı resmen boşanacaklar herhalde dimi.. Belkide böylesi daha hayırlıdır.. Hayırlısı ne ise o olsun diyelim..

SAĞOL JNM EVER AYRI YAŞIYOLARDI annemi falan çok üzmüş artık kesin resmen ayrılacaklar. yok böyle bişey ablam evde durup ben çocuğuma bakcam çalışmak istemiyorum diyince adam o zaman bitsin bu iş demiş...çalışsında nasıl isterse çalışsın yeter ki ona para gelsin bizin aileniin midesi onunki kadar geniş diil.klava:

ewet jnm üzülmüyorum ama etkiliyo belki de o olanlar yüzüm den yavrumu kabullenemedim. bi süre senağlama

sağol jnm ama ben anneme üzülüyorum dun akşam sinieden ağladı telf bu gun inş bana gelecekç:1rolleyes:

Günaydın kızlar herkeze iyi haftalar denizim gözün aydın cnm biraz geç kaldım ama kusura bakma ( en kısa zamanda cat kapı gelir inşallah annen cnm :))

Teşekkürler kızlar. Darısı sizin başınıza. :)

kızlar benim dışımmmm çok ağrıyo sanırım çürüyo bı tavsiyesi olan var mı?

kızlar benim dışımmmm çok ağrıyo sanırım çürüyo bı tavsiyesi olan var mı?

şu aşamad abir şey yapabilirlermi bilmiyorum çüni morfin erken doğuma neden olabiliyor bildiğim kadarıyla
ama diş doktoruna bi görün yi ne de çünki belki taş sorunun vardır bazen o da ağrı yapabiliyor
kendi doktorunla da konuş tabi

:roflol::roflol:
tek kaynana dertlisi ben değilmişim demek...
lavinyacım valla önerecek hiç birşeyim yok bilgim yok daha doğrusu.çok kötüdür diş ağrısıda yaa geçmiş olsun canım
kızlar ben tasiyon ve şeker ölçtürmeye gidiyorum sağlık ocağına öpüldünüz byeeee

Laviniacım karanfil koy bence dişinin oraya... Hem bitkisel bişi, hem de diş ağrılarına iyi geliyor. Dişini fırçalamak başta ağrıyı artırıyo, sonra rahatlatıyo bu konuda da bilgin olsun... Bir de canım eğer dişinin dibine bastırınca kök tarafında yanağında şişlik veya baskı varsa hemen doktoruna görün. Apse veya iltihap olabilir. Diş dışardan sağlam görünüp, içerden ya da kökten de çürüme yapabiliyor çünkü, Allah korusun! Bu durumda vücuduna yayılmadan önce antibiyotik kullanmak gerekir (fayda/zarar değerlendirmesine göre)
Ben diş ağrıları için etken olan Doplhin isimli ilaca baktım netten ama gebelikte kullanım için yeterli veri yokmuş. Minoset veya karanfil diyorum kısaca...

Günaydin kizlar,

Bugün ben de bogazim sis gibi kalktim :çok üzgünüm: umarim hasta masta olmam..simdi ihlamur falan yaptim kendime icecegim insallah, portakal suyu sikayim falan diyorum...insallah hasta olmam, daha fazla ilerlemeden geri iner insallah:Saruboceq::Saruboceq: cabuk geri in bogaz, sakin sismeeeesırnaşık şey

neyse ben kahvalti edeyim. ihlamurum demlenirken size bir bakayim, selam vereyim dedim...
hepinizi öptüm...
Allah´a emanetsiniz....
beni özleyin anacaim kaydirigubbakcemile3

adim adim doguma gidiyorsun he saka maka deniz..hadi hakkinda hayirlisi insallah canim..umarim kizin kalabildigi kadar kalir icerde canim..

ablan ve enisten icin hayirlisni dilerim...üzücü seyler bunlar, insani da yikiyor hakikaten, hele ki yakindaki bir insan olunca...ALlah tekrarini yasatmasin..

bu arada gecmis olsun canim..arkadaslar karanfil derdi, üzerine dogru beklet falan derlerdi ama bir faydasi oluyor muydu su an hatirlamiyorum. bir dene istersen..

hala hasta misin canim, gecmis olsun ya..Allah acil sifalar versin tekrardan..

agzi kulaklarinda olmak bu demek oluyor sanirimkaydirigubbakcemile3 hersey gönlünce olsun..tatilin tadini cikar insallah..sırnaşık şey

cadi kazani heeeeesırnaşık şeykaydirigubbakcemile3 aman Allah´immmmmm delikafadulden

ya kızlar ben çok sabırsızlanamya başladım ne zaman doğacak oğluşum benim gülşah canım gözün aydın senin gün belli olmuş canım ne güzel darısı bizlere

sağol jnm.dr aradım ağrı için o da mimoset dedi.senağlama şrubunu içiyorum.malum hap içemiyorum.

dun akşam uyuyamadam buroda pc baçında uyuyakalcam :çok üzgünüm:

jnm bi de 2 tane dış. çürüyor baım nasıl ağrıyo anlatamam :Skafamçokkarıştı

Zeynepcim geçmiş olsun canım. hemen tahin helvasından bir iki çatal al. Ve üstüne bişi yiyip içme. Helva boğazına güzelce sıvansın. Sakın su bile içme üstüne. Tam güzel aşamadasın, şişme aşaması. Çook iyi gelecek göreceksin. Tahin helvası şişen ve şişmekte olan bademcikleri hemen tedavi ediyor. Bilgine canım. Üstüne günün geri kalan saatlerinde birkça bephantene pastil attın mıydı bişiciğin kalmaz Allah'ın izniyle..

yaa ben hic uyuyamiyorum kizlar napcam ? sagim ve soluma yatamiyorum cünkü mutlaka biryerden birsey batiriyo sagolsun prensesim bel üstü yatincada migdem bulaniyor hemen napcam sabahlara kadar aralikli oturuyor ve ayakta duruyorum napcam vampir gibiyim yaaa yardim edin ne olur ?!

Günaydınlar,

Güzel bir hafta diliyorum herkese.. Hadi mystory gözün aydın son 1 hafta kalmış çabucak geçer..

Denizim hayırdır inşallah diyelim.. Doğum yaklaşıyorr ne de olsa..

inşallah canım çabuk geçsin..artık..dayanamıyorum.ellerimde sanki şişiyor gibi tırnaklarımda acıyor bugün..

Tamaammmm! Sıradaki hasta gelsiiin!! Kargaşa yapmayın, itişmeyiinnn!!! Hepinize bakıcaaaam!!!! yasakkelime
Ben de bugün pek bi Lokman Teyze modundayım... :roflol::roflol:

Senin de hacetini giderelim hattın kızım.... kaydirigubbakcemile3
Ben önce kanepede tv karşısında yan yatarak iyice uykumu getiriyorum, ben dalınca eşim beni kaldırıp, uykumu fazla açmadan yatağa yatırıyor. Böylelikle uykuya dalıyorum. Ne zamanki direkt yatağa giriyorum, saatlerce dön Allah dön.... Sen de bi dene belki işe yarar...

bende sadece soluma yatmakdan yoruldum sağıma yatınca oğlum rahatsız ediyo bişey olacak diye çok korkuyorum sırt üstü yatamıyorum tıkanıyrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…