ohh valla dünürüm(nick değiştirdim haberin olayerimseniben) nerde bizde öyle kaynana..zaten bilmez etmez hiçbişey..cahilim diye salıyor kendini..evine gittiğimde dolabında sucuk,yumurta,bal,helva olduğu halde önüme sadece zeytin peynir koyan birisidir kendisi(bu arada hamileyimde yani)..gittiğimde yılda 2 kere...nişanlıyken evi yerleştirmeye gelmedi..biz annemle eşimle yaptık herşeyi..insan bi havlu bi örtü getirir..yok..iğnesi yoktur bende..yazın annem bebek için alışverişe başlamıştı.buda cimri ya bana dediki ne öyle herşeyi alınırmıymış çocuğun dedi..yiğit çıplak doğar dedi..uyuz oldum.kendi bi parça bişey almadı diye anneme laf söylüyor..bende dedim sen 50 yıl öncesinde kalmışsın ve hala ilerlemeye niyetinde yok dedim..şimdi çocuklar herşeyleri hazır doğuyorlar dedim..
bebeğime bir hırka ördü oda bir sürü lafı yedikten sonra...ben telefonda dedim anne ne yapıyorsun torununa neler örüyorsun..oda demezmi hiçbişeybenneyaptımki anam sanki 10. torunu..neden dedim özenmiyormusun sen dedim..amaaan dedi ona anneannesi alır örer,başkalrı hediye getirir benimkine sıra bile gelmez dedi..bende kızdım telefonda yani sitemli konuştum..annemin yaptığından sanane senin yaptığın kendine,7 kat eller bile yaparken sen oturmaya devam et o zaman dedim..öyle deyince eli eripte bir hırka örmüş sağolsun...benim gözüm 1 hırkada değil verdiği önemde değerde...yani kendimi düzlüğe çıkarıcam diye öyle patavatsızlıklar yapıyorki anlatamam..eşimde ondan istemiyor zaten gelmesini..annem çok olgun kadındır düğün arefesinde olanlara falan hiç sesini çıkarmadı..annemi kıracak beni üzecek diye istemiyor..o yüzden bende istemiyorum..
nerde bzide öyle bilen görgülü kayınvalideeeee pehhmirmirmirmir
yani bu kadar ilgisizken neden geleceğim diye tutturdu onuda anlamaış değilim doğrusu hayret...
aman canım Allah sizin ağız tadınızı bozmasın..
aynı benim kaynana sanki aynı kadını anlatıyorsun benimki neden doktora gittiğime bile takıyor onun zamanında sadece doğuma gidilirmiş hastaneye
görümcem de kızdı geçen gün doktora gitmese torunu nasıl görücen kızın hamileliği riskli diye ama anlayan kim
babana da çok geçmiş olsun canım
benimde kuzen 3300 doğurmuştu ama bana gayet iyi geldi..çok rahat tutup ilgilenmiştim.ayyy minicikler yaa çok tatlılar..arkadaşınınkinin boyu uzun olabilir..bizim bi tanıdığın öyleydi...53 cm 3800 doğmuştu ve bana zayıf küçük gelmişti
Günaydın Yasemin.. Zaten ayrı yaşıorlardı resmen boşanacaklar herhalde dimi.. Belkide böylesi daha hayırlıdır.. Hayırlısı ne ise o olsun diyelim..
Selam kızlar!
Mystory sana kolay geçecek bir hafta diliyorum...
Melekcim günaydınlar sana da...
Laviniacım sıkma canını.. Bu tür şeylere çok üzülmek iyi değildir. Acımak bize verilmemiş bir hak, haddimiz değil yani... Allah'ın takdiri...
Resmen mi ayrılıyorlar şimdi canım?
günaydın kızlar
dün doğum yapan bi arkadaşımı ziyarete gittim bebişi 3800 gr doğmuş
bebek şu anda 10 günlük bana o kadar küçük geldiki
benim kızım 2700 gr doğmuştu nasıl bakmışım o zaman ona nasıl tutumuşum kucağımda :1shok:
denizcim ben de dün gece senin rüyana benzer bi rüya gördüm benimde göbiş aşağı inmişti doğum yapıcam diye ödüm patladı sabıkalıyım ya öncedenallahtan bi sorun yok şimdilik
lavinyacım üzülme diycem ama insanın elinde olmuyor allah başka dert vermesin
Günaydın kızlar herkeze iyi haftalar denizim gözün aydın cnm biraz geç kaldım ama kusura bakma( en kısa zamanda cat kapı gelir inşallah annen cnm :))
Hamile bir kadin rüyada küçük bir kiz çocugu oldugunu görse, karnindaki çocugun kendisine benzeyen bir kiz çocugu olduguna isarettir
(nekadar dogru bilemem tabikine )
Ha bu arada denizcim annen gelecekmis gözün aydin cok güzel bir sey insanin sevdiklerinin bu zamanda yaninda olmasi :) darisi diger hami$lerin basina !
kızlar benim dışımmmm çok ağrıyo sanırım çürüyo bı tavsiyesi olan var mı?
Bir de Allah hayra çıkarsın çok enteresan rüyalar gördüm ve çok etkisinde kaldım. Mesela rüyalarımın birinde kızım karnımda aşağı inmişti, kalktım hemen parmak hesabıyla karnıma baktım; daha önce 2 parmağım düz oturmasına rağmen, bu sabah 3 parmağım dümdüz duruyor, dördüncüye de az bişi kalmış... Çok şaşırdım... :1shok::1shok:
GÜNAYDIN .....EN GÜZEL GÜNLER SİZLERİN OLSUN...
KIZLAR BUGUN P.TESİ...VE MORALİM ÇOK BOZUK ABLAMLA ENİŞTEM AYRILIYOR...
ve dışım çok ağrıyor dun gece hiç uyumadım.
kendimi çok kötu hissediyorum.:S
saol canım iyi gibiyim..midem yavaş yavaş geçiyor..bi kafa kaldı..ateş dün düşmüştü...başım çok ağrıyor ve fazla ayakta kalıp bişeylerle uğraşınca sersem oluyorum kendime gelemiyorum bir süre..şimdi oturuyorum bakalım..birazdan yemek yapmak için kalkacağım ama dinlene dinlenedelikafadulden
uyuşukmuyum nekaydirigubbakcemile3
olsun canım hiç gelememesnden iyidir.en azından doğum öncesi kafan rahat olur kendini daha huzurlu hissedersinŞeniz
Herkese iyi haftalar.Nasılsınız bakalım.Ağrısı olanlara geçmişler olsun.
Bu hafta son çalışma haftam ayy çok heyecanlı.Bir daha okula gittiğimde anne olmuş olacağım inşallah.Bakalım belki daha yumuşak bir öğretmen halina gelirim o zaman :))))))))))))
:roflol::roflol:
tek kaynana dertlisi ben değilmişim demek...
lavinyacım valla önerecek hiç birşeyim yok bilgim yok daha doğrusu.çok kötüdür diş ağrısıda yaa geçmiş olsun canım
kızlar ben tasiyon ve şeker ölçtürmeye gidiyorum sağlık ocağına öpüldünüz byeeee
Laviniacım karanfil koy bence dişinin oraya... Hem bitkisel bişi, hem de diş ağrılarına iyi geliyor. Dişini fırçalamak başta ağrıyı artırıyo, sonra rahatlatıyo bu konuda da bilgin olsun... Bir de canım eğer dişinin dibine bastırınca kök tarafında yanağında şişlik veya baskı varsa hemen doktoruna görün. Apse veya iltihap olabilir. Diş dışardan sağlam görünüp, içerden ya da kökten de çürüme yapabiliyor çünkü, Allah korusun! Bu durumda vücuduna yayılmadan önce antibiyotik kullanmak gerekir (fayda/zarar değerlendirmesine göre)
Ben diş ağrıları için etken olan Doplhin isimli ilaca baktım netten ama gebelikte kullanım için yeterli veri yokmuş. Minoset veya karanfil diyorum kısaca...
Günaydınlar,
Güzel bir hafta diliyorum herkese.. Hadi mystory gözün aydın son 1 hafta kalmış çabucak geçer..
Denizim hayırdır inşallah diyelim.. Doğum yaklaşıyorr ne de olsa..
yaa ben hic uyuyamiyorum kizlar napcam ? sagim ve soluma yatamiyorum cünkü mutlaka biryerden birsey batiriyo sagolsun prensesim bel üstü yatincada migdem bulaniyor hemen napcam sabahlara kadar aralikli oturuyor ve ayakta duruyorum napcam vampir gibiyim yaaa yardim edin ne olur ?!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?