2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bence yatak işin sırrını bozuyo kanepe bencede çok rahat sırtını verdiğin için iyice uyuyorsun bence yatakda rahat edemeyenler son aylarını kanepede rahatca geçirebilirler benim kocam izin vermiyo kanepede yatmama deli ediyo beni oğlunu rahatsız ediyomusum bi anlatamadım adama biz öyle daha rahatız diye ben mecburen yatağa mahkumum :çok üzgünüm:

sagol cnmcim ama bende artik pisikolojiikkkmikkmmiii ne oldu uzanir uzanmaz gözler aciliyor... ayy neyse ben kalkiyorum benim hanimefendiye benim rahatim batti hemen yaa böyle karnim inip sisiyor sanki nefes aldigini görüyor gibiyim ?

kızlar göğüslerinden süt gelen varmı benden geliyorda

Kızzzzlaaaar!!! Benim akıllı annem az önce mesaj attı... Yavrum şarjım bitiyor merak etme diye... :roflol:Sabahtan da, bugün bir başsağlığı ziyaretine gideceği için öğleden sorna dairede olmayacağını söylemişti...
Ben de, tamam anne haber verdiğin için sağol, benim için de başsağlığı dile diye cevap yazdım... :roflol::roflol::roflol:
Ayy ne alem kadın yaaa!!! Demek ki saat 12-1 gibi binecek otobüse.... hihoyyyt

ne güzel işte kadıncağız sürpriz yapmaya çalışıyor gelince anlamıştım deyip de annnenin sürprizini bozma bari

ne güzel işte kadıncağız sürpriz yapmaya çalışıyor gelince anlamıştım deyip de annnenin sürprizini bozma bari

Yok yok yapmicam öyle bişi.. Yemeklerimin bile malzemelerini hazırladım ama pişirmedim mahsus, ona hazırlandığımı anlamasın diye.... Temizliği de sadece doğuma hazırlık diye yaptığımı sanıyor... kaydirigubbakcemile3Ayy çok heyecanlı yaaa!!!! Acaba kaç saat sürer...:uhm: Ankara'dan İstanbul 5 saat falan sürecek otobüsle sanırm... kafamçokkarıştı

süt gelmiyor ma uçları çatladı benim göğüslerimin ama süt gelmesi normal ilk kızımda ben de de gelmişti
ama süt geliyormu diye sıkma ya da sağma sakın ne olur ne olmaz

yok zaten göğüsleri uyarmamak gerektiğini biliyorum en çok endişelendiğim sey sütümün az alması ve bebeğime yetmemesi ama inş öyle bir sorunumuz olmayacak

yok zaten göğüsleri uyarmamak gerektiğini biliyorum en çok endişelendiğim sey sütümün az alması ve bebeğime yetmemesi ama inş öyle bir sorunumuz olmayacak

sütün azalmaz canım zaten bebek emdikçe sütün çoğalıyor bir de bol su içmek lazım doğum sonrası için tabi
hastaneden dönünce sıcak bi banyo yapmak da sütün gelişini rahatlatıyor aklında olsun

deniz okurken tam dedim kendi kendime lokman hekim diye baktım sen yazmışsın :roflol:

bende geldim..iyiyiz çok şükür..şeker düşük çıktı,tansiyon iyi çıktı..ebeler diyor hergün gel..oldu dedim içimden yemeği temizliğide sen yaparsın artık bi zahmet...

haaa bu arada bir arkadaşımdan bahsetmiştim hatırlarsanız.enfeksiyon kapmış kanaması olmuş hastanede yatıyor diye...işte o arkadaş hafta sonu doğum yapmış yaa.hemde 30 haftalık..çocuk 1500 gr... bir yandan kurtuldu diyorum çok çekti çünkü ama bir yandan da bebek için çok üzüldüm 36 haftayı tamamlayabilseydi keşke..herşeyde bir hayır vardır umarım çocuğun bişeyi çıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…