Senin de hacetini giderelim hattın kızım.... kaydirigubbakcemile3
Ben önce kanepede tv karşısında yan yatarak iyice uykumu getiriyorum, ben dalınca eşim beni kaldırıp, uykumu fazla açmadan yatağa yatırıyor. Böylelikle uykuya dalıyorum. Ne zamanki direkt yatağa giriyorum, saatlerce dön Allah dön.... Sen de bi dene belki işe yarar...
Yok yok ben sevabına yapıyom. Bi hayr duanızı alsam yeter.. Verdiğim tavsiyeler işinize yararsa tabii.... :çok üzgünüm:deniz lokman hekim gibisin sen yakında vizite ücreti alırsın bizden:roflol:
Yok yok ben sevabına yapıyom. Bi hayr duanızı alsam yeter.. Verdiğim tavsiyeler işinize yararsa tabii.... :çok üzgünüm:
Biliyooommm kııızzzz! Bi de yazmış, şaka yapmıştım diye.... kaydirigubbakcemile3ama şaka yapmıştım
işimize yaramasada dua ederiz canım düşünüp vakit ayırman yetera.s.
kızlar göğüslerinden süt gelen varmı benden geliyorda
Kızzzzlaaaar!!! Benim akıllı annem az önce mesaj attı... Yavrum şarjım bitiyor merak etme diye... :roflol:Sabahtan da, bugün bir başsağlığı ziyaretine gideceği için öğleden sorna dairede olmayacağını söylemişti...
Ben de, tamam anne haber verdiğin için sağol, benim için de başsağlığı dile diye cevap yazdım... :roflol::roflol::roflol:
Ayy ne alem kadın yaaa!!! Demek ki saat 12-1 gibi binecek otobüse.... hihoyyyt
ne güzel işte kadıncağız sürpriz yapmaya çalışıyor gelince anlamıştım deyip de annnenin sürprizini bozma bari
süt gelmiyor ma uçları çatladı benim göğüslerimin ama süt gelmesi normal ilk kızımda ben de de gelmişti
ama süt geliyormu diye sıkma ya da sağma sakın ne olur ne olmaz
yok zaten göğüsleri uyarmamak gerektiğini biliyorum en çok endişelendiğim sey sütümün az alması ve bebeğime yetmemesi ama inş öyle bir sorunumuz olmayacak
sana şimdi zaman durmuş gibi gelir vakit geçmez hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?