sheyla ve pembiş aynı sorun bende de var. Yani uykusuzluk var ama bebek hareketlerinden kaynaklanmıyo. Stres var bende. Kalkarken canım acıyo. Hele sol tarafa yatıyoruz ya çoğunlukla sağ tarftan kalkmam gerekiyo dönmek bi eziyet oluo. Sırt üstü yatmayın diyolar aama belim ağrıyınca başka şek,lde rahat edemiyorum.
Bu arada bebeğim ters dönmüş. Yeri değişirmi sizc bundan sonra?
sen niye o kadar streslisinstres var bende. kalkarken canım acıyo.
elifim, benimki ters şu an zaten:)başı aşağıda yani:)
ben halimden menunum. napsam da böyle kalsa?
sorma canım annemle de dertleştim. annem de kızdı. sağlık önemli torunumu üzme dedi. kim ne desen saatlerce düşünüp ağlıyorum. umarım geçer bu dönem ama olan kızıma oluyo...
aranızda gece uyuyamayan var mı?ben çok huzursuz yatıyorum her saat uyanıyorum.kalkıp ortalıklarda geziniyorum devamlı wc ye gidiyorum.offfffffffffffffffffffff benim gibi olan var mııııı?????????
Canım aynı durumdayız.geçen gece 8 kere wc ye kalktım.uykum ola bile bu yüzden düzgün uyuyamiyorum.Napalım katlanicaz.
elifim, benimki ters şu an zaten:)başı aşağıda yani:)
ben halimden menunum. napsam da böyle kalsa?
sorma canım annemle de dertleştim. annem de kızdı. sağlık önemli torunumu üzme dedi. kim ne desen saatlerce düşünüp ağlıyorum. umarım geçer bu dönem ama olan kızıma oluyo...
8 miii :1shok:
allah kolaylık versin
kızlar ne yapıyorsunuz bakalımmmmmm ben tualate 1 kere kalkıyorum valla bilinçli değil ama bilinçsiz olarak sıkıyorum karın ağrısıyla koşuyorum
selam kızlar
lazanyacım maşallah kızına kilosu ne kadar olmuş
zakkumcum rahatlamaya çalış biraz canım kafanı farklı şeylerle meşgul et
mehlika senin üçüzler nasıl kaç haftalık oldun şimdi
Aman canım nasıl beceriyosun onu yaaaaa.ben öyle yapmaya kalksam evi çiş götürürkaydirigubbakcemile3bence yapma öyle idrar yolu enfeksiyonuna neden oluyor.O da erken doğum sebebi olabiliyor.aman dikkat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?