2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aranızda gece uyuyamayan var mı?ben çok huzursuz yatıyorum her saat uyanıyorum.kalkıp ortalıklarda geziniyorum devamlı wc ye gidiyorum.offfffffffffffffffffffff benim gibi olan var mııııı?????????

Merhaba sheylacım aynı bende senin gibiyim gece boyu devamlı uyanıyorum ve 5-6 kez wcye gidiyorum. Karnımın aşağısına doğru da baskı arttı yürürken yatıp kalkarken ağrım oluyo sizin nasıl?

sheyla ve pembiş aynı sorun bende de var. yani uykusuzluk var ama bebek hareketlerinden kaynaklanmıyo. stres var bende. kalkarken canım acıyo. hele sol tarafa yatıyoruz ya çoğunlukla sağ tarftan kalkmam gerekiyo dönmek bi eziyet oluo. sırt üstü yatmayın diyolar aama belim ağrıyınca başka şek,lde rahat edemiyorum.

bu arada bebeğim ters dönmüş. yeri değişirmi sizc bundan sonra?

34. Haftaya kadar doner dedi bana doktorum ayşincim.

elifim, benimki ters şu an zaten:)başı aşağıda yani:)
ben halimden menunum. napsam da böyle kalsa?

sorma canım annemle de dertleştim. annem de kızdı. sağlık önemli torunumu üzme dedi. kim ne desen saatlerce düşünüp ağlıyorum. umarım geçer bu dönem ama olan kızıma oluyo...

donse bile normale tekrar geri doner annesi o merak etme
yuzde 3 filanmis makatta olma durumu.
telkin et sen onu ara sira
sengözlerimebaksanab

aaa yapma ama, bak cocuk direk etkileniyor ya.
bunun hesabini sorar ahirette, baska insanlar yuzunden beni uzdun diye.
benimde dert etcek o kadar cok seyim varki kac gundur, anlatsam bitmez.
sonra amannnn pırt diyorum oglusum napiyor diyorum geciyorum :1closedeyes:

haklısın canım, zaten çok hareketsiz canım kızım.babasıyla tekme atsın diye yalvarıyoruz nerdeyse. annem de 3-4 gündür hep bekledi ki tekmelesin. ama o kadar aheste hareket ediyoki belli belirsiz hissediliyo.
ya neden böyle hep düşünürdüm mutlu olmak isterdim bu dönemde ama herkesin zor anlar yaşadığını duyuyorum.

bis geldik kızımla :)
dopplere girdik herşey normal hala kafası aşağıda suyumuz kafi ama kızım biraz ileri görünüyo 32+0 görünüyo:))) olsun naapalım di mi?

ayşincim biraz biz hassasiz, biraz olaylar ustuste geliyor iste.
saglikli olalimda ne yapalim olacak bunlar tadi tuzu iste

aslicim hosgeldin masallah ne guzel buyumus ada kız

aranızda gece uyuyamayan var mı?ben çok huzursuz yatıyorum her saat uyanıyorum.kalkıp ortalıklarda geziniyorum devamlı wc ye gidiyorum.offfffffffffffffffffffff benim gibi olan var mııııı?????????

Canım aynı durumdayız.geçen gece 8 kere wc ye kalktım.uykum ola bile bu yüzden düzgün uyuyamiyorum.Napalım katlanicaz.

Canım gebelikte bazı anneler farkında olmadan depresyona girebiliyor.Neden üzüyorsun ki tatlı canını, bence bi psikologa git.Ben gebeliğin ilk dönemlerinde öyleydim psikolog çok ii geldi.Üzme kendini canım bebişede yazık dimi

kızlar ne yapıyorsunuz bakalımmmmmm ben tualate 1 kere kalkıyorum valla bilinçli değil ama bilinçsiz olarak sıkıyorum karın ağrısıyla koşuyorum

selam kızlar
lazanyacım maşallah kızına kilosu ne kadar olmuş
zakkumcum rahatlamaya çalış biraz canım kafanı farklı şeylerle meşgul et

mehlika senin üçüzler nasıl kaç haftalık oldun şimdi

kızlar ne yapıyorsunuz bakalımmmmmm ben tualate 1 kere kalkıyorum valla bilinçli değil ama bilinçsiz olarak sıkıyorum karın ağrısıyla koşuyorum

Aman canım nasıl beceriyosun onu yaaaaa.ben öyle yapmaya kalksam evi çiş götürürkaydirigubbakcemile3bence yapma öyle idrar yolu enfeksiyonuna neden oluyor.O da erken doğum sebebi olabiliyor.aman dikkat

canım ben şuan 29+6 yım.çokşükür iyiler ama iki bebişim birden aşağıya inmiş.Çok acı veriyolar.Artık hiç eğilemiyorum.dr dayanabildiğin kadar dedi.ben de dayanmaya çalışıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…