2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aman canım nasıl beceriyosun onu yaaaaa.ben öyle yapmaya kalksam evi çiş götürürkaydirigubbakcemile3bence yapma öyle idrar yolu enfeksiyonuna neden oluyor.O da erken doğum sebebi olabiliyor.aman dikkat

canım bilinçli olarak değil isteyerek yapmıyorum yani önceden gelen alışkanlık gece uykuma fesat vermeyecem diye kalkmazdım tualete şimdide devam taki karnımın sancısıyla uyanana kadar kötü ama alimden bişey gelmiyo

canlarım nasılsınız ben çok kötüyüm amcam şeker hastasıydı sekeri yükseldi hastaneye kaldırıldı kansermiş akciğer kanseri ve durumu çok kötü
şekeri 700 den aşağı düşmüyormuş
çok üzüldüm ben ya

gelmiyorsa sorun yok tabi
ben geçen gün banyoya girmeden gittim wc ye banyadon çıkana kadar zor tututum kendimi kafamçokkarıştı

oyle benimde oluyor canım bazen
servisten kosa kosa inip eve tuvalete gidiyorum
bi saat sonra yine sıkısarak gidiyorum tuvalete.
ama gece kalkmiyorum hic.

bis geldik kızımla :)
dopplere girdik herşey normal hala kafası aşağıda suyumuz kafi ama kızım biraz ileri görünüyo 32+0 görünüyo:))) olsun naapalım di mi?

maşallah kızına canım. 2 hafta az değil. geriden gelmesin de. maşallah 40 bin kere..

ayşincim biraz biz hassasiz, biraz olaylar ustuste geliyor iste.
saglikli olalimda ne yapalim olacak bunlar tadi tuzu iste

aslicim hosgeldin masallah ne guzel buyumus ada kız

evet canım çok hassasım. 2 gün önce de hiç istemediğim bişi oldu. annem babam bizdeydi eşime sinirlenip ağlamaya başladım hepsinin huzurunu bozdum. oysaki eşimin de suçu yoktu. yazık saatlerce özür diledi.

evet canım, ama yani anlatamadığım o kadar çok şey var ki. ama bunlar benim dışımda olan şeyler hani ben neden olsam tüm bu üzüntülere başederim de yok işte olmuyo.

bu arada seni de merak ettim acaba neler yapıyodur bebeişleri nasıldır dedim:)ha gayret en az 7 hafta daha sabretsin bebeklerin..

sağol canım, valla örgü, kitap kendimi oyalamaya çalışıyorum. kk da büyük yardımı olan başka bi uğraşı:)

kızlar ne yapıyorsunuz bakalımmmmmm ben tualate 1 kere kalkıyorum valla bilinçli değil ama bilinçsiz olarak sıkıyorum karın ağrısıyla koşuyorum

ben gece hic kalkmiyorum desemmm

valla hic gelmiyor gece

ben de bazen sıkıyorum ama gece kalkıyorum bikaç defa. yorucu oluyo ama gitmezsem de kasıklarım çok ağrıyo bu defa hiç hareket edemiyorum:)

kızlar ya benim doğum mecburen sezeryan olucak ben de epidural sezeryan mı olsam diyorum
ama korkuyorum bi taraftan bebek çıktıktan sonra kalan sürede bana sinir basar gibi geliyor
doktoruma sordum bebeği çıkardıktan sonra anneye ilaç veriyoruz kuzu gibi oluyor dedifisfisfis
bir de geçen gün bi arkadşım epidural sonradan kalıcı baş ağrısı ve bel ağrısı yapabiliyor dedi
kafam iyice karıştı sanki epiduralden sonra daha çabuk toparlanırım gibi geliyor doktor da daha az ağrın olur dedi
bir de kızımı hemen görmek var ayılmayı beklemiycem

canım çok geçmiş olsun. benim kayınpederim de şeker hastası. son zamanlarda o da çok kötü oldu. 500 den aşağı düşüremediler. bunun yanında kolestrolü, tansiyonu da yükselmiş. hafızasını kaybetmişti nerdeyse.gözlerini de etkilemiş. malatyada tek başınaydı kayınvalidem şimdi orda. çok zor cidden. Allah şifasını versin. çok çok geçmiş olsun....

denizciğim çok geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin

ben korkuyorum ya o isten.
dusunsene aci hissetmeyeceksin ama gacir gucur sesler, bastirmalarini filan hissedeceksin.
sezaryen olmak zorunda kalirsam ben full uyumak istiyorum şakkıdı

optum kizlar hepiizi ben kactim

canım zaten sezeryanda bişey hissetmiyosun ki. ben sezeryanla epiduralin bir arada yapılma şeklini anlamadım. ıkınma yok, sancı yok zaten uyuşturuluyo belden aşağısı. benim cehaletime verin lütfen bundan başka avantajı varsa aydınlatırsanız sevinirim.

çok geçmiş olsun canım ya.. sen yinede moralini yüksek tutmaya çalış. sende zor bi dönemdesin sonuçta. aman dikkat et

bu arada merhaba kızlar.
saat 7 de doktor randevum vaar. çok heyecenlıyım.. saat geçmiyor valla...
sınrada arkadaşa çaya davetliyim eve gelince ayrıntıları sizinle paylaşırım artık..

canlarım benim çok sağolun ya
am işte insanın elinde değilki amcamın çocuklarıda kıyamıyorlar ban amn diyorlar sen iki canlısın üzme kendini yarın görmeye gidecem umarım karsısında dik durrabilirim umarım
zakkkum sizede çok geçmiş olsun

baygın olmuyorsun işte herşeyin farkındasın
benim ilk sezeryanımda genel anesteziydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…