2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bence hic gitme deniz...

ay ben de cikamadim yaw

valla bu epidural işinden bende korkuyorum ya.. sonuçta omurilikten iğne yapıyorlar. çok tedirğin ediyor beni.. ama memnun olanlarda vardır. araştır öyle karar ver..

slm kizlar, nasil yorgunum nasil yorgunum bir bilseniz, artik ayaklarimin ustune basamiyorum, annem geldi ben dinlenecegime parmagimi kimildatmaya mecalim kalmadi, annem durmadan temizlik yapiyor, bende donuyorum haliyle, gelen giden cabasi, dun koltuklari sildi annem, tum koltuklar tuylenmis, rengi gitmis, eski gibi olmus cok kotu gorunuyo ya deli olcam, birde ustune ustluk bugun bisikletten dustum , Allahim korudu yan dustum, millet basima toplandi kadin hamile diye, bir gorseniz, Allahtan bebisim tekmeliyor, ama dizimle kuyruk sokumum cok agriyo, iyiki bacagimi felan kirmadan ne halt ederdim yaa

bis geldik kızımla :)
dopplere girdik herşey normal hala kafası aşağıda suyumuz kafi ama kızım biraz ileri görünüyo 32+0 görünüyo:))) olsun naapalım di mi?

hey maşallah Ada'ya, gözün aydın Aslıcım.

geçmiş olsun che, Allah acil şifalar versin, senin yapabileceğin bişey yok ki, mutlaka üüleceksin ama fazla yıpratma kendini kızını düşün

ben senin neyi anlamadığını anlasam yardımcı olcam da, onu anlamadım. sezeryan ameliyatında belden uyuşturuyorlar böylece bilincin açık oluyor aynı zamanda da belden aşağısı uyuşuk olduğu için ağrı acı duymuyorsun.

çok geçmiş olsun canım ya.. dikkat et ama bu halinle ne işin var bisiklette yavv :))

bide annen silincemi koltuklar o hale geldi :)

aman nazancım dikkat et artık ne bisikleti zaten
ben yürürken dengemi sağlayamıyorum
geçmiş olsun allah korumuş valla

nazancım geçmiş olsun canım da bu halinle bisiklette ne işin vardı sorması ayıp?klava:klava: kız daha dün bebeğim erken gelir mi diye konuşuyordun bugün bisiklete biniyorsun, Allah beterinden korusun ama canım sen de dikkat et kendine. boşuna mı yapmışsın sen şimdi dünyanın temizliğini annem gelecek diye? baksana annen baştan bidaha başlamış, kolay gelsin canım

ayy cnm byük gecmis olsun allah acil sifalar versin

:) canım sezeryanı biliyorum. kuzenim sezeryanla oldu doğumunu izledi yani. anlamadığım sezeryanda zaten uyuşturuluyoruz ya epidurala ne gerek var? ikisinin amacı da ağrı ve acıyı hissetmememiz değil mi? sezeryanla epiduralın beraber düşünülmesini anlamıyorum..:uhm:

nazan çok geçmiş olsun canım. ben arabaya binerken korkuyorum sen o soğuk ve don tutmuş yollarda bisiklete biniyosunklava:

deniz canım, üzüleceğini düşünüyosan gitme canım. şimdi açıkca yazılmıyo belki ama ben de dayımı kaybettim hamileliğim döneminde. kuzenim de doğumundan 3 gün önce gitti gördü dayımı.ben göremedim. eminim o benden çok daha fazla etkilenmiştir bundan. yani ölümü düşünmemek gerekir tabi. dayım uzun yıllar yaşadı kanser hastalığıyla. umudunuzu yitirmeyin... kendini de üzme sakın...

Son düzenleme:

ama sezeryanı genel anesteziyle olduğunda bilincin kapalı hiçbişey hatırlamıyorsun ama epidural de herşeyi bileceksin bebeğin doğduğunda hemen görüp sesini duyabileceksin.

arkdaşlar suda doğumla ilgili bi video gönderdi ablam. korkulacak bişi yok. umarım biz de böyle rahat doğum yaparız..
suda doğum videoları canlı su içinde doğum videoları vidyoları

adayadayı sanırım ben karıştırdım. sezeryanda belden aşağı uyuşturuluyo sanıyodum. kuzenim de epidural olmuştu:S

yani sezeryan= genel anestezi
sezeryan+epidural= local anestezi:)

Son düzenleme:
çok geçmiş olsun canım ya.. dikkat et ama bu halinle ne işin var bisiklette yavv :))

bide annen silincemi koltuklar o hale geldi :)

ya canim burda bisiklet koydeki esekler gibi:)) heryere bisikletle gidiyoruz, oglumu okula goturdum ben bisiklette, o yanimda kendi bisikletinde, sabahlari hava karanlik oluyor yanliz gondermeye cesaret edemedim, yollarda buzluydu, onumde bir araba kaydi, bende fren yapayim dedim, kendimi yerde bisikletide ustumde buldum, felegim sasti, kalkamadim ayaga , bagirmaya basladim millet toplandi basima, daha binermiyim ders oldu bana, birde fizik tedavimi yapan doktor bisiklete bin diyo uyuzzz

koltuklarimda annem silince oldu yaa, tum gucuyle ne kadar ilac varsa dokup sildi, koltugun hayri kalmadi yaa, simdi misafirim gelen gidenim olcak koltuklarim cok kotu gorunuyor, ahh ah sesimide cikaramiyorum offffffff

valla bosuna yapmisim , heryer isil isil piril piril ama annem cok titiz, zaten gelir gelmez heryeri bir gezdi inceledi, aferin kizima evin temiz dedi, ama bir haftadir hala temizliyor, halilari, koltuklari esime sildirmistim begenmedi kendi siliyor simdi ama ne silmek, hayir kalmadi esyalarda ya, hala surayi burayi silcem diyor imdattttttttt yangin var diye bagirasim var, yoruldum artik dayanamiyorummmmmmmmmmm

ah bu anneler valla bişeyde denmiyo hemen alınıyorlar. idare et artık olan olmuş :)

valla ne desen haklısın nazan, biz biliyoruz burda ne kadar uğraştığını temizlikle o halinle annem gelecek diye. hem evin temiz diyo hem de bi daha temizliyo kafamçokkarıştı bu annelere akıl sır ermez, yapma demek de kar etmez, görmezden gel desem o iş yaparken sen oturamazsın, kolay gelsin canım işin valla zor, arada olan zavallı koltuklara oldu :çok üzgünüm:

ya bu suda dogumu izledimde o bebek suda nasl kalabiliyo neden bogulmuyo acep ana karninda suda yasadig icinmi anlamadm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…