canlarım benim çok sağolun ya
am işte insanın elinde değilki amcamın çocuklarıda kıyamıyorlar ban amn diyorlar sen iki canlısın üzme kendini yarın görmeye gidecem umarım karsısında dik durrabilirim umarım
zakkkum sizede çok geçmiş olsun
kızlar ya benim doğum mecburen sezeryan olucak ben de epidural sezeryan mı olsam diyorum
ama korkuyorum bi taraftan bebek çıktıktan sonra kalan sürede bana sinir basar gibi geliyor
doktoruma sordum bebeği çıkardıktan sonra anneye ilaç veriyoruz kuzu gibi oluyor dedifisfisfis
bir de geçen gün bi arkadşım epidural sonradan kalıcı baş ağrısı ve bel ağrısı yapabiliyor dedi
kafam iyice karıştı sanki epiduralden sonra daha çabuk toparlanırım gibi geliyor doktor da daha az ağrın olur dedi
bir de kızımı hemen görmek var ayılmayı beklemiycem
bis geldik kızımla :)
dopplere girdik herşey normal hala kafası aşağıda suyumuz kafi ama kızım biraz ileri görünüyo 32+0 görünüyo:))) olsun naapalım di mi?
canlarım nasılsınız ben çok kötüyüm amcam şeker hastasıydı sekeri yükseldi hastaneye kaldırıldı kansermiş akciğer kanseri ve durumu çok kötü
şekeri 700 den aşağı düşmüyormuş
çok üzüldüm ben ya
canım zaten sezeryanda bişey hissetmiyosun ki. ben sezeryanla epiduralin bir arada yapılma şeklini anlamadım. ıkınma yok, sancı yok zaten uyuşturuluyo belden aşağısı. benim cehaletime verin lütfen bundan başka avantajı varsa aydınlatırsanız sevinirim.
valla bu epidural işinden bende korkuyorum ya.. sonuçta omurilikten iğne yapıyorlar. çok tedirğin ediyor beni.. ama memnun olanlarda vardır. araştır öyle karar ver..
slm kizlar, nasil yorgunum nasil yorgunum bir bilseniz, artik ayaklarimin ustune basamiyorum, annem geldi ben dinlenecegime parmagimi kimildatmaya mecalim kalmadi, annem durmadan temizlik yapiyor, bende donuyorum haliyle, gelen giden cabasi, dun koltuklari sildi annem, tum koltuklar tuylenmis, rengi gitmis, eski gibi olmus cok kotu gorunuyo ya deli olcam, birde ustune ustluk bugun bisikletten dustum , Allahim korudu yan dustum, millet basima toplandi kadin hamile diye, bir gorseniz, Allahtan bebisim tekmeliyor, ama dizimle kuyruk sokumum cok agriyo, iyiki bacagimi felan kirmadan ne halt ederdim yaa
slm kizlar, nasil yorgunum nasil yorgunum bir bilseniz, artik ayaklarimin ustune basamiyorum, annem geldi ben dinlenecegime parmagimi kimildatmaya mecalim kalmadi, annem durmadan temizlik yapiyor, bende donuyorum haliyle, gelen giden cabasi, dun koltuklari sildi annem, tum koltuklar tuylenmis, rengi gitmis, eski gibi olmus cok kotu gorunuyo ya deli olcam, birde ustune ustluk bugun bisikletten dustum , Allahim korudu yan dustum, millet basima toplandi kadin hamile diye, bir gorseniz, Allahtan bebisim tekmeliyor, ama dizimle kuyruk sokumum cok agriyo, iyiki bacagimi felan kirmadan ne halt ederdim yaa
canlarım nasılsınız ben çok kötüyüm amcam şeker hastasıydı sekeri yükseldi hastaneye kaldırıldı kansermiş akciğer kanseri ve durumu çok kötü
şekeri 700 den aşağı düşmüyormuş
çok üzüldüm ben ya
hey maşallah Ada'ya,gözün aydın Aslıcım.
geçmiş olsun che, Allah acil şifalar versin, senin yapabileceğin bişey yok ki, mutlaka üüleceksin ama fazla yıpratma kendini kızını düşün
ben senin neyi anlamadığını anlasam yardımcı olcam da, onu anlamadım. sezeryan ameliyatında belden uyuşturuyorlar böylece bilincin açık oluyor aynı zamanda da belden aşağısı uyuşuk olduğu için ağrı acı duymuyorsun.
:) canım sezeryanı biliyorum. kuzenim sezeryanla oldu doğumunu izledi yani. anlamadığım sezeryanda zaten uyuşturuluyoruz ya epidurala ne gerek var? ikisinin amacı da ağrı ve acıyı hissetmememiz değil mi? sezeryanla epiduralın beraber düşünülmesini anlamıyorum..:uhm:
çok geçmiş olsun canım ya.. dikkat et ama bu halinle ne işin var bisiklette yavv :))
bide annen silincemi koltuklar o hale geldi :)
nazancım geçmiş olsun canım da bu halinle bisiklette ne işin vardı sorması ayıp?klava: klava: kız daha dün bebeğim erken gelir mi diye konuşuyordun bugün bisiklete biniyorsun, Allah beterinden korusun ama canım sen de dikkat et kendine. boşuna mı yapmışsın sen şimdi dünyanın temizliğini annem gelecek diye? baksana annen baştan bidaha başlamış, kolay gelsin canım
ya canim burda bisiklet koydeki esekler gibi:)) heryere bisikletle gidiyoruz, oglumu okula goturdum ben bisiklette, o yanimda kendi bisikletinde, sabahlari hava karanlik oluyor yanliz gondermeye cesaret edemedim, yollarda buzluydu, onumde bir araba kaydi, bende fren yapayim dedim, kendimi yerde bisikletide ustumde buldum, felegim sasti, kalkamadim ayaga , bagirmaya basladim millet toplandi basima, daha binermiyim ders oldu bana, birde fizik tedavimi yapan doktor bisiklete bin diyo uyuzzz
koltuklarimda annem silince oldu yaa, tum gucuyle ne kadar ilac varsa dokup sildi, koltugun hayri kalmadi yaa, simdi misafirim gelen gidenim olcak koltuklarim cok kotu gorunuyor, ahh ah sesimide cikaramiyorum offffffff
adayadayı sanırım ben karıştırdım. sezeryanda belden aşağı uyuşturuluyo sanıyodum. kuzenim de epidural olmuştu:S
yani sezeryan= genel anestezi
sezeryan+epidural= local anestezi:)
valla bosuna yapmisim , heryer isil isil piril piril ama annem cok titiz, zaten gelir gelmez heryeri bir gezdi inceledi, aferin kizima evin temiz dedi, ama bir haftadir hala temizliyor, halilari, koltuklari esime sildirmistim begenmedi kendi siliyor simdi ama ne silmek, hayir kalmadi esyalarda ya, hala surayi burayi silcem diyor imdattttttttt yangin var diye bagirasim var, yoruldum artik dayanamiyorummmmmmmmmmm
ya bu suda dogumu izledimde o bebek suda nasl kalabiliyo neden bogulmuyo acep ana karninda suda yasadig icinmi anlamadm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?