2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

valla iyi cesaretiniz var kızlar ben şimdiye kadar bir doğum bile izlemeye cesaret edemedimmm. izlemeyide hiç düşünmüyorum..

valla dünrüm ya bide suyun icinde yüzdürüyo cocugu tut cikar iste allmya

ben cok izledim dogumu hatta hamile kalmadn öncede ama hic korkunc gelmedi bana sadece sezeryani izliyemedm oda hani karnini kesiyolar falanya midem bulandi ondn

kızlar fox tv de yalancı romantik dizisi var. eşi yeni doğum yaptı adamın:) çok komik ya:) bebeği kıskanıyo eşi ilgileniyo diye:d ay bizimki de böyle olur heralde...

valla eşimi bilmem ama beni ihmal ederse ben çıldırırım.
hele kapıdan girer girmez oğlum nerde derse ağlarım benn. önce beni bi öpsün dimi ama... :)

kızlar ben doktora gidiyorum. sonra arkadaşa çaya gideceğim. gelince sizi gelişmelerden hanerdar ederim..

hiç sorma ya, annesi de sudayken bakıyo o bari çıkarsa ya. ben sezeryanı da çok izlemiştim, şimdi başıma ne gelecek iyi biliyorum kafamçokkarıştıdelikafadulden
kızlar fox tv de yalancı romantik dizisi var. eşi yeni doğum yaptı adamın:) çok komik ya:) bebeği kıskanıyo eşi ilgileniyo diye:d ay bizimki de böyle olur heralde...

bakalım nasıl olacaklar, benim ki çok da hassasstır kızını mı benden kıskanır beni mi ondan bilmiyorum artık.

gercekten ben bunu hic düsünmemistim acaba kim kimi kiskanicak eve geldinde oglummu dicek yoksa ilk benimi öpecek bakalim ne olacak aman ne kiskanicam oglusaunuda sever benide sever kocisim

bilmiyorum ki canım:) eşim de burdaki adam gibi tutuşmuş vaziyette. ama bence de kıskanmazlar bebeği. onlar da aşık olcak bebeklerine:) neyse bunun da görüşmesini yapıcaz zamanı gelince burda:)2010 mart annelerine kadar bu başlık bize ait:)

kızlar bana oyle geliyorki, ben kıskanıcam bizimkileri...
su anda bile babasinin sesini duydugu zaman deliriyor.
babasıda ona naber kanka filan diyor deli bunlar beni aninda satacaklar kaydirigubbakcemile3

benim oglusum ben haric kimseye tekme almiyo hatta ben severken ne tekmeler ne hareketler kocis elliyo aninda kesiyo hareketi bence benim kocis oglusumla bizim askimizi kiskanicak

benim bebiş bu hafta yeni huylar öğrendi teyzeleri,belki sizlerin daha önce başlamıştır. biranda karnımın bi yerinden bi tarafını çıkarıveriyor, nasıl yamuluyor karnım anlatamam, bi tarafı pörtletiyor resmen, öyle hoşuma gidiyor ki, ama bazen de nefesim kesilecek gibi oluyor aniden sertleşiyor diyorum acaba sancımı ama bi bakıyorum kızımın biyeri. muhtemelen dün döndü benim ki, neredeyse son 1 aydı r 3-4 kez ultrasona girdik hep başaşağıda ve sağ tarafa dayalıydı, şimdi çoğunluğu sol tarafta. bakalım çarşamba göreceğiz dönmüş mü.
benim kızçe de başkası karnımı elleyince kesiyor hareketi, kıpırdarken karnımı açıyorum açar açmaz da kesiyor hareketi, çok utangaç olacak çok. şehnaz hanım duy bunu lülülülülülü

kızlar bana oyle geliyorki, ben kıskanıcam bizimkileri...
su anda bile babasinin sesini duydugu zaman deliriyor.
babasıda ona naber kanka filan diyor deli bunlar beni aninda satacaklar kaydirigubbakcemile3

benimki de öyle elifim valla ben de anlamadım. yine dediğim gibi çok hareketli değil ama yaptığı yavaş hareketleri de babasına yapıyo. ben de anlamadım. kayınvalidem de babasını sevmiyodur ondan yapıyodur diyokaydirigubbakcemile3

valla canım geçen gece öyle kasıldı bebişim hareket edemedim.:çok üzgünüm: eşim zar zor masaj yaparak kaldırabildi.

yerim ben sezinimi yaaa oyy kaynanasi kurban olsun onu verene,bide utangacmis benim gelinim eferim ona .cnm ayni olay bendede var ne oluyo acaba diyorm karnimi aciyorm anaaaa bi tarafm yamulmus esime diyorm bu yine bisiler yapiyo icimde ne yaptigida anlasm bi 1 dk durmuyo yerinde pek aktif cnm sırnaşık şey

slm arkadaşlar ben hla iyileşemedim dünyanın ilacını verdi doktor mecburen ilaç alıorum 3 gece hiç uyumadım yatıorum yatağa öksürük bi tıkıyo nefesim kesilio sabah olsun die dualar ettim şimdi daha iyiym şükür amn dikkat edin kendinize bn hayatımda böyle hasta olmamıştım hamilelikte hastalıklarda zor atlatılıomuş inşallah hepiniz iyisinizdir pek giremiorum kendinize çok iyi bakın

valla canım geçen gece öyle kasıldı bebişim hareket edemedim.:çok üzgünüm: eşim zar zor masaj yaparak kaldırabildi.

ilerleyen zamanda sıkıntı verbilir yani kafamçokkarıştı şimdi daha yeni olduğundan hoşuma gidiyor, ne yapalım kaçınılmazsa zevk almaya bakacağız delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…