valla iyi cesaretiniz var kızlar ben şimdiye kadar bir doğum bile izlemeye cesaret edemedimmm. izlemeyide hiç düşünmüyorum..
valla eşimi bilmem ama beni ihmal ederse ben çıldırırım.
hele kapıdan girer girmez oğlum nerde derse ağlarım benn. önce beni bi öpsün dimi ama... :)
valla dünrüm ya bide suyun icinde yüzdürüyo cocugu tut cikar iste allmya
ben cok izledim dogumu hatta hamile kalmadn öncede ama hic korkunc gelmedi bana sadece sezeryani izliyemedm oda hani karnini kesiyolar falanya midem bulandi ondn
kızlar fox tv de yalancı romantik dizisi var. eşi yeni doğum yaptı adamın:) çok komik ya:) bebeği kıskanıyo eşi ilgileniyo diye:d ay bizimki de böyle olur heralde...
kızlar ben doktora gidiyorum. sonra arkadaşa çaya gideceğim. gelince sizi gelişmelerden hanerdar ederim..
kızlar bana oyle geliyorki, ben kıskanıcam bizimkileri...
su anda bile babasinin sesini duydugu zaman deliriyor.
babasıda ona naber kanka filan diyor deli bunlar beni aninda satacaklar kaydirigubbakcemile3
benim bebiş bu hafta yeni huylar öğrendi teyzeleri,belki sizlerin daha önce başlamıştır. biranda karnımın bi yerinden bi tarafını çıkarıveriyor, nasıl yamuluyor karnım anlatamam, bi tarafı pörtletiyor resmen, öyle hoşuma gidiyor ki, ama bazen de nefesim kesilecek gibi oluyor aniden sertleşiyor diyorum acaba sancımı ama bi bakıyorum kızımın biyeri. muhtemelen dün döndü benim ki, neredeyse son 1 aydı r 3-4 kez ultrasona girdik hep başaşağıda ve sağ tarafa dayalıydı, şimdi çoğunluğu sol tarafta. bakalım çarşamba göreceğiz dönmüş mü.
benim kızçe de başkası karnımı elleyince kesiyor hareketi, kıpırdarken karnımı açıyorum açar açmaz da kesiyor hareketi, çok utangaç olacak çok. şehnaz hanım duy bunu lülülülülülü
benim bebiş bu hafta yeni huylar öğrendi teyzeleri,belki sizlerin daha önce başlamıştır. biranda karnımın bi yerinden bi tarafını çıkarıveriyor, nasıl yamuluyor karnım anlatamam, bi tarafı pörtletiyor resmen, öyle hoşuma gidiyor ki, ama bazen de nefesim kesilecek gibi oluyor aniden sertleşiyor diyorum acaba sancımı ama bi bakıyorum kızımın biyeri. muhtemelen dün döndü benim ki, neredeyse son 1 aydı r 3-4 kez ultrasona girdik hep başaşağıda ve sağ tarafa dayalıydı, şimdi çoğunluğu sol tarafta. bakalım çarşamba göreceğiz dönmüş mü.
benim kızçe de başkası karnımı elleyince kesiyor hareketi, kıpırdarken karnımı açıyorum açar açmaz da kesiyor hareketi, çok utangaç olacak çok. şehnaz hanım duy bunu lülülülülülü
valla canım geçen gece öyle kasıldı bebişim hareket edemedim.:çok üzgünüm: eşim zar zor masaj yaparak kaldırabildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?