sırnaşık şey:sm_cool::roflol::roflol::roflol::dance:delikafaduldenkaydirigubbakcemile3cokacimcoook nerde mısırım benim?
yok tok 3250 değil yanliş yazmişim 2250 gr bebikim yoksa gerçekten nasil çikaririm ben onu doktoru 1 kilo daha alir doğuma kadar dedi yinede iyi bende 28 sene önce 4kg 350 grm doğmuşum arkadaşlar ismime bakmayinn boyum da 1.72 yani.
çerez de olar canım:)memnuniyetle
selam kızlar.geçmişe bakamıyorum maalesef.kasık ağrılarım çok fena.hatta çatım ortadan ikiye ayrılacak gibi ağrıyor.bazen doğum yapıcam zannediyorum.umarım herkes iyidir?
ben kendime başka bir hastane buldum.normal doğum 215 ytl sezeryan 250 ytl.hemde nasıl istersen o şekilde doğum yapıyorsun zorlama yok.doktorum konak kadın doğumdan emekli bir prof.bebişim ters dönmüş doğum pozisyonunu almış.herşey yolundaymış.birazcık zayıf ama boyu uzun.bakalım bu son 6 haftada ne kadar kilo alırsa.hepinizi öpüyorum.
selam kızlar.geçmişe bakamıyorum maalesef.kasık ağrılarım çok fena.hatta çatım ortadan ikiye ayrılacak gibi ağrıyor.bazen doğum yapıcam zannediyorum.umarım herkes iyidir?
ben kendime başka bir hastane buldum.normal doğum 215 ytl sezeryan 250 ytl.hemde nasıl istersen o şekilde doğum yapıyorsun zorlama yok.doktorum konak kadın doğumdan emekli bir prof.bebişim ters dönmüş doğum pozisyonunu almış.herşey yolundaymış.birazcık zayıf ama boyu uzun.bakalım bu son 6 haftada ne kadar kilo alırsa.hepinizi öpüyorum.
o zaman yi beni kaydirigubbakcemile2
ya yiyimcokacimcoook de seni yiyen biri var diye hatırlıyorumkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
Çerezcim ben daha bugün doktoruma sordum agrilari dediki çati kemiklerin açilacak ağriyabilir normaldir dedi korkma bence sabretcez bakalim banada bazen ağri giriyor ama barsak sancisi da olabilir benimki ayirdedemiyorum.
sağolun kızlar.çerezim zakkumcum.inşallah son 6 haftaya girdik.ben 3 hafat daha çalışmaya devam edicem.bakalım çok zorlanmazsam.bide haberlerde izledinizmi bizim beledyedeki olaylar ortamı iyice gerdi.müdür ve başkanlar olmayınca işler durdu vatandaşla birbirimize giriyoruz.stresten uzak durmaya çalışıyorum.sürekli dilimde allahım bebeğim erken doğmasın yardımcımız ol.yürürken dualar okuyorum zamanında doğsun diye.
hepimize iyi doğumlar için dua ediyorum.bir avazda inşallah kurtarsın rabbim hepimizi.heyecanım çok fazla.annem ve arkadaşlarım normal doğumu çok heyecanlı olduğum için yağamayacağımı söylüyorlar.ama ben normal istiyorum ve başarıcam inşallah bir aksilik olmazsa.
sağol çerezim.inşallah çatır çatır doğuracam rabbimin yardımıyla.
bu arada ben taraf tutmuyom valla hepiniz bal gibisiniz. dediğim gibi de kaışmanız mısırıma tuz oluyo hihihihihih:))))))))))))
yok tok 3250 değil yanliş yazmişim 2250 gr bebikim yoksa gerçekten nasil çikaririm ben onu doktoru 1 kilo daha alir doğuma kadar dedi yinede iyi bende 28 sene önce 4kg 350 grm doğmuşum arkadaşlar ismime bakmayinn boyum da 1.72 yani.
ben kactim kizlar..
yarin yine görüsürüz insallah ..
iyi bakin kendinize
sol tarafına yat canım, benim dr.ç ısrarla her gittiğimde hatırlatıyor, bebek daha iyi besleniyormuş sola yatınca, sırt üstü yatınca damarlara baskı oluyormuş. hep uyuşuyo sol yanlarımız ama sabır ya sabırcancagizlarim siz gece nasl uyuyosunuz yanmi sirt üstmü ben genelde yan yatiyorm sonra hep ayni tarafta yatmaktan otarafim agriyo digerine dönüyorm ve dönerken heryerim agriyo ama gece bi uyaniyrm bazen sirt üstü uyaniyrm
elifçim cd epey oldu bizim şimdiden dinliyoruz ama satın almadım doğum yapan bi arkadaşımdan kopyaladım
kizlar anlatin bakalim, bebeginiz icin kilik kiyafet aldiniz iyi guzel ama,
masal kitaplari, ninni cdleri filan aldinizmi?
ben o bebek muzikleri olayını ticari buldugumdan almadim. ama masal kitabi arastiriyorum.
fikirlerinizi bekliyorum
oh maşallah Sude'ye, anne babaya en güzel hediye olacak inşallahselam kızlar bende şimdi sağlık ocağından ve doktordan geldim kızımı gördüm 41 cm olmuş gelişimi falan bir hafta ilerde doktor 20 mart gibi alırız dedi yani evlilik yıldönümümüzde :) işte bu da sude nin resmi
hadi gözün aydın, bebişlere bişey almak onlar için bişeyler yapmak çok güzel di mi? Allah içine sinidirsin canım, güle güle kullanın.alyasulin iyi olmana sevindim cnm... kizlar ben size kac defa dedim kendinize dikkat edin diye ? ay beni üzüyorsunuz bak haaa...
Sizleri coooooooooook öptüm ve ikinci yeni haber haftaya alinacak olann bebek arabasi da alindi hehe annem biraz önce aradi dayanamadik gittik aldik dediler haftayi beklemedik...
of of cok seviniyorum yaaaaaaaaaaaaa ... insallah bebeklerimizi saglikli bir sekilde kucagimiza aliriz gelecegin anneleri....
netten araştırdım yardımın miktarını zamlı hali böyleymiş yani alacağımız miktar bu kadar. bir siteden bir öğretmen arkadaşta bu yardımı alabilmek için yapmamız gerekeni yazdı sağolsun. paylaşmak istedim.
.
ben de ilk okuduğumda şok oldum :1shok: 34. haftada diye ama neyseki farkettin, maşallah bebişineayy ben ne yazmişim ööle özür dilerimm 2250 gr yanliş yazmişim hamilelik gözleride bozuyor biliyorsunuzzzşakkıdı
enelcim çok özledik seni, şu 3 hafta geçse de izne ayrılsan bir an önce, dikkat et kendine sinirlenme fazla işyerinde olanlara, kolay değil ama ne yapacaksın? bu haftalarda hızlı kilo alacaklar alır ayliz de merak etme senselam kızlar.geçmişe bakamıyorum maalesef.kasık ağrılarım çok fena.hatta çatım ortadan ikiye ayrılacak gibi ağrıyor.bazen doğum yapıcam zannediyorum.umarım herkes iyidir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?