2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yok tok 3250 değil yanliş yazmişim 2250 gr bebikim yoksa gerçekten nasil çikaririm ben onu doktoru 1 kilo daha alir doğuma kadar dedi yinede iyi bende 28 sene önce 4kg 350 grm doğmuşum arkadaşlar ismime bakmayinn boyum da 1.72 yani.

hay masallah..
o zamanlar sezeryanda nerde dimi..

çerez de olar canım:)memnuniyetle

hımm anladım mino sabırsızsın ya sen 1 ay beklemeden bu kiloyu aldırayım dedin:) neyse kurtuldun zorunlu sezeryandan

selam kızlar.geçmişe bakamıyorum maalesef.kasık ağrılarım çok fena.hatta çatım ortadan ikiye ayrılacak gibi ağrıyor.bazen doğum yapıcam zannediyorum.umarım herkes iyidir?
ben kendime başka bir hastane buldum.normal doğum 215 ytl sezeryan 250 ytl.hemde nasıl istersen o şekilde doğum yapıyorsun zorlama yok.doktorum konak kadın doğumdan emekli bir prof.bebişim ters dönmüş doğum pozisyonunu almış.herşey yolundaymış.birazcık zayıf ama boyu uzun.bakalım bu son 6 haftada ne kadar kilo alırsa.hepinizi öpüyorum.

son 6 hafta.. maraton basladi artik..
hayirlisiyla bu son günleride atlatsak bi..
cok sükür hersey yoklundaymis bak.. zaten bu haftalardan sonra baslicaklar iyice kilo almaya insallah

Evet zakkumcum yoksa siz beni sezeyana alcaktiniz dimii??nerde bende o göz hemen ifade değiştirdim :))yok yok gercekten 2 250 ,tabi annecim 4350gr olan beni çatir ,çatir dogurmus ama daha önce 2 çocuk daha dogurdugundan rahimde daha rahat büyümüşüm ben ablam -abim bana yer açmişlar yanii

geçecek canım, az kaldı sabret ayakta çok kalmamaya çalış. bu arada ne kadar şanslısın hem çok uygun hem de prof. maşallahmerak etme son haftalarda bebek baya kilo alıyomuş:)

o zaman yi beni
kaydirigubbakcemile2

ya yiyimcokacimcoook de seni yiyen biri var diye hatırlıyorumkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

Çerezcim ben daha bugün doktoruma sordum agrilari dediki çati kemiklerin açilacak ağriyabilir normaldir dedi korkma bence sabretcez bakalim banada bazen ağri giriyor ama barsak sancisi da olabilir benimki ayirdedemiyorum.

ya yiyimcokacimcoook de seni yiyen biri var diye hatırlıyorumkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

evet basimin etini yiyen iki cadaloz var.. isim vermiyorum üzerine alinmak isteyen alinsin

Çerezcim ben daha bugün doktoruma sordum agrilari dediki çati kemiklerin açilacak ağriyabilir normaldir dedi korkma bence sabretcez bakalim banada bazen ağri giriyor ama barsak sancisi da olabilir benimki ayirdedemiyorum.

anne olmak kolay degil.. son günler zaten.. safak sayiyoruz artik. o kadar agri sanci illa olcak, bizimde elimiz mahkum cekicez bu agrilar.. sonu hayirli olsunda..

sağolun kızlar.çerezim zakkumcum.inşallah son 6 haftaya girdik.ben 3 hafat daha çalışmaya devam edicem.bakalım çok zorlanmazsam.bide haberlerde izledinizmi bizim beledyedeki olaylar ortamı iyice gerdi.müdür ve başkanlar olmayınca işler durdu vatandaşla birbirimize giriyoruz.stresten uzak durmaya çalışıyorum.sürekli dilimde allahım bebeğim erken doğmasın yardımcımız ol.yürürken dualar okuyorum zamanında doğsun diye.
hepimize iyi doğumlar için dua ediyorum.bir avazda inşallah kurtarsın rabbim hepimizi.heyecanım çok fazla.annem ve arkadaşlarım normal doğumu çok heyecanlı olduğum için yağamayacağımı söylüyorlar.ama ben normal istiyorum ve başarıcam inşallah bir aksilik olmazsa.

gecen yanilmiyorsam lazanya andi canim sizin is durumlarinizi..
allah sabir versin..

allahin izniyle annene ve arkadaslarina tam ziddini isbat edip güzel güzel doguracaksin aylizimizi
:Saruboceq:

bu arada ben taraf tutmuyom valla hepiniz bal gibisiniz. dediğim gibi de kaışmanız mısırıma tuz oluyo hihihihihih:))))))))))))

iste tarafsiz bölge kaydirigubbakcemile2 seni seviyorum bitanemşakkıdıa.s.

masallah bebisine...insalalh anali babali büyüsün canim...

hadi masallah canim hersey yolunda gidiyor...cok sevindim senin adina...Allah gönlüne göre versin canim benim..kaydirigubbakcemile5

ben kactim kizlar..
yarin yine görüsürüz insallah ..

iyi bakin kendinize

ay canim benim simdiden cok ösledim seni gamyoncuiremsu:asigim:
canim benim :icecream:
sen de kendien iyi bak bebisiimmmşakkıdı

iyi akşamlar, biz geldik. kontrolümüz çook iyiydi. hiç bi problem yok dedi dr. suyu yeterliymiş, gelişim günü gününeymiş. nst'yr de girdim ayy sanki dünyadaki en güzel müzik pıtıcığımın kalp sesi. 2013 gr olmuş küçük hanım. şimdilik böyle aklım agelen olursa yazarım yine.

cancagizlarim siz gece nasl uyuyosunuz yanmi sirt üstmü ben genelde yan yatiyorm sonra hep ayni tarafta yatmaktan otarafim agriyo digerine dönüyorm ve dönerken heryerim agriyo ama gece bi uyaniyrm bazen sirt üstü uyaniyrm
sol tarafına yat canım, benim dr.ç ısrarla her gittiğimde hatırlatıyor, bebek daha iyi besleniyormuş sola yatınca, sırt üstü yatınca damarlara baskı oluyormuş. hep uyuşuyo sol yanlarımız ama sabır ya sabır
elifçim cd epey oldu bizim şimdiden dinliyoruz ama satın almadım doğum yapan bi arkadaşımdan kopyaladım bir de bir sitevar ordan indirdim. istersen linkini gönderirim özelden. kitap konusunda da yeğenimin masal kitaplarına el koydum, karışık masallar var. şu 365 gün hergüne 1 masal var adam torununa mıo ne yazmış ya onu incelmek lazım ama nerden nasıl?
oh maşallah Sude'ye, anne babaya en güzel hediye olacak inşallah
hadi gözün aydın, bebişlere bişey almak onlar için bişeyler yapmak çok güzel di mi? Allah içine sinidirsin canım, güle güle kullanın.

damla sağol canım hatırlatman için, çok büyük yardım ya 1 danaya 350 tl süt yardımı verirken bir bebeğe 50 tl verildiğini düşününce :1shok:

ayy ben ne yazmişim ööle özür dilerimm 2250 gr yanliş yazmişim hamilelik gözleride bozuyor biliyorsunuzzzşakkıdı
ben de ilk okuduğumda şok oldum :1shok: 34. haftada diye ama neyseki farkettin, maşallah bebişine
enelcim çok özledik seni, şu 3 hafta geçse de izne ayrılsan bir an önce, dikkat et kendine sinirlenme fazla işyerinde olanlara, kolay değil ama ne yapacaksın? bu haftalarda hızlı kilo alacaklar alır ayliz de merak etme sen

neyse güzeller ben ciktim..kalkayim bir potakal yiyim, sonra yemek yapayim kocisim gelir..

bu arada denizim nerde ya? bugun hic girmemis..iyi misin kiz? bir ses ver..

hadi öpüldünüz bayanlar...byesssss

eylemcim gider ayak mesajini da okudum...senin adina cok sevindim canim, icin rahatlamistir...masallah bebisine...nazli kizin insallah cok saglikli gelecek dünyaya,sen merak etme canim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…